Darko Maletić
Re: Darko Maletić
Ma ljudi sta vam je, kakav Maletic. On moze samo igrati od oko 70-te minute kao i protiv Albanaca da unese svjezinu i prodornost po desnom krilu. Ne bi on mogao trcati onako ni citavo poluvrijeme protiv Luxemburga 

- Goalgetter
- Kontakt:
Potpis. Dzaba ga sad svi uvrstavaju u prvi sastav, on je po meni jako dobar dzoker sa klupe, koji uvijek moze donijeti svjezinu u igru. Ali od pocetka, ne vjerujem da bi mogao taj tempo izdrzati.Ibizevic je napisao/la:Ma ljudi sta vam je, kakav Maletic. On moze samo igrati od oko 70-te minute kao i protiv Albanaca da unese svjezinu i prodornost po desnom krilu. Ne bi on mogao trcati onako ni citavo poluvrijeme protiv Luxemburga
Ma nešto kao Bartolović u svojr vrijeme... bljesak i ništa više...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mislim da je zavrsio svoju karijeru u reprezentaciji sa ovim transferom u Kazahstan.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Principatus
- Kontakt:
Zasto pa nece zbog tog transfera postati bolji/losiji igrac ili sporiji od danas do sutra?
Mislim da je Maletic zasada veoma dobar joker, bolji nego sto su mnogi ocekivali. Zadnjih 15-20 minuta onakva brzina protiv umornog protivnika.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da je Maletic zasada veoma dobar joker, bolji nego sto su mnogi ocekivali. Zadnjih 15-20 minuta onakva brzina protiv umornog protivnika.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Dobro, ali cesto se ovi igraci zaborave iz dalekih zemalja. A ne isplati se ni njemu prelazit toliki put da sjedi na klupi. Pa jedan Bekric je bio dosta aktuelan za repku, ali dok je otisao u Koreju pa u Uzbekistan (ili je Kazahstan?), nema ga ni na mapi. Upitan je i kvalitet te lige u Kazahstanu. Dovoljno je pogledat rezultate u Evropi. Gori od nase PL.Principatus je napisao/la:Zasto pa nece zbog tog transfera postati bolji/losiji igrac ili sporiji od danas do sutra?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Čovjek je na zalasku karijere, otišao malo u "Greatest country in the world" da zaradi love. Može nam još poslužiti makar dok se Zec ne vrati.
100% sportski i krajnje opušten potpis
- BH Patriot
- Kontakt:
Povreda.
Trebao je da zaigra od pocetka. Susic je u poslednji tren ubacio Mravca a Mujdzu prebacio na desni bok.
Trebao je da zaigra od pocetka. Susic je u poslednji tren ubacio Mravca a Mujdzu prebacio na desni bok.
- senad_flamin
- Kontakt:
Ako se nije radilo o povredi,onda je ono zalosno i sramota od Susica, Darko je dobar igrac i zasluzio je 20-30 min.
EDIT:ispravka nisam vidio
EDIT:ispravka nisam vidio
-RIVALDO-
- NoName
- Kontakt:
Hajd i ti gore 

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Principatus
- Kontakt:
Svaka cast, odigrao sa mudama.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Veoma dobar za onoliko vremena koliko je odigrao.....drago mi je zbog ovog momka jer su ga mnogi osporavali zbog kojekakvih razloga.....cak je i otvorio desnu stranu nakon svog ulaska, tako da smo imali i par ubacaja od strane Pjanica sa te strane.....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Kontao sam da napisem nesto fudbalsko analiticki i pozitivno al ne
, mora ovako ...
Darko usao sav izbezumljen i isprepadan odma upao u teske duele ... pokazao da ima velika m.u.d.a i srce .. rezultat je sledeci ..
Jos jedan svestran igrac kojeg je Pape ubacio u SISTEM a koji je osporavan od velike vecine strastvenih poznavalac fudbala ...

Darko usao sav izbezumljen i isprepadan odma upao u teske duele ... pokazao da ima velika m.u.d.a i srce .. rezultat je sledeci ..
Jos jedan svestran igrac kojeg je Pape ubacio u SISTEM a koji je osporavan od velike vecine strastvenih poznavalac fudbala ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Šta rećikimbo je napisao/la:Kontao sam da napisem nesto fudbalsko analiticki i pozitivno al ne, mora ovako ...

Vom Jäger zum Gejagten
Hazarderski potez Papeta,koji je ovaj put upalio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- BH Patriot
- Kontakt:
Momak je sinoć odigrao odlično, te je zaslužio ovacije nakon meča jer nije baš tako lahko čuvati jednog od najboljih igrača u protivničkoj momčadi Ronalda. Potpuna suprotnost od meča u Parizu kada je Darko zakazao, te je imao nekoliko maestralnih grešaka. Maletić je još jednom pokazao da je veoma dobar jocker sa klupe i da u budućnosti zaslužuje poziv u našu nacionalnu vrstu. 

Livin' La Vida Loca ;)
Dobro je odigrao ali sam primjetio sinoć da je jedno 2 puta kasnio sa vraćanjem u odbranu nakon što je lopta izgubljena na sredini terena. Igrač za zadnjih 20 minuta i ništa više.
YNWA!
slazem se sa komentarom 20 minuta vrh i to je to...2x dole se naguravao kod naseg gola nikako da ispuca loptu,a ni sudija nece faul da svira nad njim,srce mi stalo oba puta.. 

Nije loš , ali za neke jake utakmice nije ,dvi -tri greške sinoć.Jedno poluvrijeme može odigrat ,ali nije najbolje rješenje. Svaka čast Safetu da ga sinoć ubaci hrabar potez. 

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.