BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

panties
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la panties » 12 nov 2011, 01:35

Eagles_OldSchool je napisao/la:Jeli nam iko suspendovan zbog zutih i ja mislim da cemo u Lisabonu odigrati bolje jer nemoramo igrati u grcu ...
salihovic
...

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 12 nov 2011, 01:36

dobar rezultat,bolje nego da je bilo 1:1...u Lisabonu trebamo postici gol koji nas vodi na EP! sretno Zmajevi,samo hrabro pa sta bude...

Hulaga
Kontakt:

Post Postao/la Hulaga » 12 nov 2011, 01:39

k_c je napisao/la:dobar rezultat,bolje nego da je bilo 1:1...u Lisabonu trebamo postici gol koji nas vodi na EP! sretno Zmajevi,samo hrabro pa sta bude...
Mi fakat nismo ni svjesni koliko je ovo dobar rezultat.
Zabijemo tamo gol 8-) a ako kojim slucajem budemo gubili 1-0 ganjat cemo se, ha ya.

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 12 nov 2011, 01:42

Grdan je napisao/la:Treba vježbat penale ovih dana.
Ma vježbat će 100 %. Mislim da sad imamo veće šanse za prolaz nego prije ove utakmice! Iskreno. Samo se sjetim prošle utakmice na Lužu kad smo ih nadigrali - dobar teren, dobra atmosfera, dobra klima, uslovi za igru... sve nam odgovara. Ovo veceras je bilo DNO DNA !!! Nikada vise na ovakom terenu da se brukamo k'o zadnje fukare...
Osim - drugo ime za Želju !

index_
Kontakt:

Post Postao/la index_ » 12 nov 2011, 01:45

geronimo je napisao/la:
index_ je napisao/la:Sminkeri se dohvatili karte i zato je navijanje bilo ko ****.... izvinjavam se svim administratorima
Uvijek isto opravdanje. :(
kokakolas je napisao/la:Kakve su procjene, koliko će biti naših navijača u Lisabonu?
Manje nego u Parizu, ali sasvim dovoljno. 8-)
Cuj isto opravdanje, haj molim te reci da se nisu svakakvi sminercici dohvatili karte cak i trebice da bi uzdisali u ronaldovim potezima nego da podrzavaju jednu im jedinu BiH !!!

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 12 nov 2011, 01:47

Izjave poslije utakmice Dzeke, Jahica, Spahica, Ronalda..

[youtube][/youtube]
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 12 nov 2011, 01:47

Ima jos jedna stvar koju moram da kazem: Mi moramo igrati sa 2 napadača, to se vidjelo kad je Vedo ušao kako smo živnuli pravo. Ja ne bih nikako volio vidjeti u Portugalu opet istu postavku na početku, preloše večeras bilo. Jer ta postavka apsolutno ne odgovara formaciji cigana, kad je Vedo ušao skroz su se rasuli bili.
Osim - drugo ime za Želju !

LukasL33
Kontakt:

Post Postao/la LukasL33 » 12 nov 2011, 01:48

Nista Turci, boli vas briga, imate razvijenu filmsku industriju sad.hahaha Idite snimajte serije sa Seherzadom, Ezelom i slicnim nije za vas fudbal, haha zigubljeni likovi majkemi,
Portugal-BiH
........best GK ever Begovic=our future.....
mladi Zahirovic.....Spaha kapetan....povratnik Jahic.....bolesni Papac
..........Medo....iskusni Rahimic.
mali Pjana....Miske car..........spidi Lula
.........Dzekson tapdjija......

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 12 nov 2011, 01:51

rossoner je napisao/la:Ima jos jedna stvar koju moram da kazem: Mi moramo igrati sa 2 napadača, to se vidjelo kad je Vedo ušao kako smo živnuli pravo. Ja ne bih nikako volio vidjeti u Portugalu opet istu postavku na početku, preloše večeras bilo. Jer ta postavka apsolutno ne odgovara formaciji cigana, kad je Vedo ušao skroz su se rasuli bili.
To sam i ja odma reko i jedino tako imamo sanse postici pogodak u Lisabonu.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 nov 2011, 01:53

Ako je vjerovati komentarima na TM-u uzvratnu utakmicu sudi Wolfgang Stark. Poznato je da je veliki navijac Pepe-a. :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 12 nov 2011, 01:56

@index_, jesu, niko to ne spori. ali isto tako moraš priznati da ni u prošlim utakmicama podrška nije bila zadivljujuća.

ne bih o tome, jer to će se sve svoditi na domaće navijače vs dijaspora, odnosno bhfanatikosi.

kakogod, rezultat nas drži u životu i nakon svega uopšte nisam pesimističan.
Vom Jäger zum Gejagten

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 12 nov 2011, 01:56

Poslije onog promašaja ova cristina mi sve manje mrža :D
YNWA!

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 12 nov 2011, 01:58

geronimo je napisao/la:
kakogod, rezultat nas drži u životu i nakon svega uopšte nisam pesimističan.
potpuno isto mislimo.... ;)
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

Hulaga
Kontakt:

Post Postao/la Hulaga » 12 nov 2011, 02:00

rossoner je napisao/la:Ima jos jedna stvar koju moram da kazem: Mi moramo igrati sa 2 napadača, to se vidjelo kad je Vedo ušao kako smo živnuli pravo. Ja ne bih nikako volio vidjeti u Portugalu opet istu postavku na početku, preloše večeras bilo. Jer ta postavka apsolutno ne odgovara formaciji cigana, kad je Vedo ušao skroz su se rasuli bili.
Jesu se rasuli kad su se izmorili 8-) treba voditi o svemu racun, ne treba odma pred rudu u Lisabonu, poceti kao u Francuskoj, a po potrebi igrati igrati sa 2 spica..

Misimovic i Pijanic su dovoljno off..a peh danasnje tekme je bio sto su se svi cuvali tj. nije se smijelo puno rizikovati, jednostano imali smo hrpu igraca sa zutim kartonima. Isto tako u qrcu smo bili ako se previse otvoris krenes, mozes da ga primis iz kontre njihove, sa druge strane imas jednog Ronalda, Nanija koji su prebrzi.
U Lisabonu ce biti druga prica, 0-0, oni isto kod kuce moraju da budu oprezni a mi vrebati iz kontri, samo da i nas jednom sreca pomazi 0-1 o 1-1 ako boga da.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 nov 2011, 02:07

Eno poceo sam vec malo da pumpam Portugalce na TMu. :D

Onako fino kulturno rekao kako su strasno danas odigrali, da ih vidim kao velike favorite na njihovom terenu pred 70.000 njihovih navijaca. A mi cemo otici tamo rastereceni, sa jacom defanzivom koja ce drzati 0, uvjek spremni i sposobni da zabijemo gol, i pokusati "cudo".

Isto tako sam rekao kako je nerijeseno bilo pravedno, samo steta za navijace zbog nedostatka golova. Ali kao da bi mozda i za uzvratnu utakmicu nerijeseno bilo pravedno, samo sa vise golova. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Halix
Kontakt:

Post Postao/la Halix » 12 nov 2011, 02:16

tako je !!!
Itamo sa dva napadaća biće dosta prostora .... a ne to imamo mi dosta ofanzivnih igraća koji mogu dati go iz veznog reda :? ,i većeras što smo napravili je bilo upravo preko Vede i Edina pogotovo kad se Vedo prikljućio Edinu a Džeke mi je do tad bilo žao jer je stvarno bio odsjećen i usamljen !Momak se slomio da bi mu pojedinci govorili kakav on bla bla bla.... :o
Zadnja izmjena: Halix, dana/u 12 nov 2011, 02:18, ukupno mijenjano 1 put.
Pod prečku u devet banki.... :)

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 12 nov 2011, 02:18

amerosm je napisao/la:Ako je vjerovati komentarima na TM-u uzvratnu utakmicu sudi Wolfgang Stark. Poznato je da je veliki navijac Pepe-a. :D :D
I da je vise Wolfganga mi po tom pitanju smo manja nacija i sve jos ostalo od Ronalda i Nanija pa nadalje ide imaju prednosti kod sudaca ali imamo i dalje nadu neka nismo primili gol sad je sve moguce uz puno srece i nas prvi pogodak idemo na EP.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 12 nov 2011, 02:22

http://twitter.com/#!/Edin___Dzeko" onclick="window.open(this.href);return false;
Oficijalni twitter Dzeke :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Halix
Kontakt:

Post Postao/la Halix » 12 nov 2011, 02:22

A što nani nije igro ??? :lol:
Pod prečku u devet banki.... :)

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 12 nov 2011, 02:23

amerosm je napisao/la:Ako je vjerovati komentarima na TM-u uzvratnu utakmicu sudi Wolfgang Stark. Poznato je da je veliki navijac Pepe-a. :D :D
Starkonja=Debil na N-tu. :roll:

Zrelo i veoma pametno odigrasmo veceras. Takticki gledano, veoma visok nivo. Begonjina mrezica je ostala netaknuta, sto je najbitnija "stvarcica". 8-) Pape je unio sigurnost i samopouzdanje u ovu klapicu. Nema te ekipe na dunjaluku koja nam na posten nacin moze zabiti gol. :mrgreen: :lol:

Prvo poluvrijeme onako malo tremaroski. Dzekson guta knedle pri intoniranju nase himne, kud ces dalje. :lol:

U nastavku, ponajvise zahvaljujuci Vedaginom tempu smo dosli do dominantne pozicije na terenu. Mirce najbolji veceras, ni Barcini "Casperi" za njeg' nisu daleko. :D Rahim i s one tri dlacice na glavi, kosi li kosi. :lol: Das general. Dzekson primio tucet lopti. Klasa. Imali smo sanse i veceras, a u Lisabonu cemo ih imati i jos vise. ;)

Ja vec rezervisao karte za Danzig. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Hare_BvB, dana/u 12 nov 2011, 02:25, ukupno mijenjano 1 put.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.