salihovicEagles_OldSchool je napisao/la:Jeli nam iko suspendovan zbog zutih i ja mislim da cemo u Lisabonu odigrati bolje jer nemoramo igrati u grcu ...
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
...
dobar rezultat,bolje nego da je bilo 1:1...u Lisabonu trebamo postici gol koji nas vodi na EP! sretno Zmajevi,samo hrabro pa sta bude...
Mi fakat nismo ni svjesni koliko je ovo dobar rezultat.k_c je napisao/la:dobar rezultat,bolje nego da je bilo 1:1...u Lisabonu trebamo postici gol koji nas vodi na EP! sretno Zmajevi,samo hrabro pa sta bude...
Zabijemo tamo gol

Ma vježbat će 100 %. Mislim da sad imamo veće šanse za prolaz nego prije ove utakmice! Iskreno. Samo se sjetim prošle utakmice na Lužu kad smo ih nadigrali - dobar teren, dobra atmosfera, dobra klima, uslovi za igru... sve nam odgovara. Ovo veceras je bilo DNO DNA !!! Nikada vise na ovakom terenu da se brukamo k'o zadnje fukare...Grdan je napisao/la:Treba vježbat penale ovih dana.
Osim - drugo ime za Želju !
Cuj isto opravdanje, haj molim te reci da se nisu svakakvi sminercici dohvatili karte cak i trebice da bi uzdisali u ronaldovim potezima nego da podrzavaju jednu im jedinu BiH !!!geronimo je napisao/la:Uvijek isto opravdanje.index_ je napisao/la:Sminkeri se dohvatili karte i zato je navijanje bilo ko ****.... izvinjavam se svim administratorima
Manje nego u Parizu, ali sasvim dovoljno.kokakolas je napisao/la:Kakve su procjene, koliko će biti naših navijača u Lisabonu?
Izjave poslije utakmice Dzeke, Jahica, Spahica, Ronalda..
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Ima jos jedna stvar koju moram da kazem: Mi moramo igrati sa 2 napadača, to se vidjelo kad je Vedo ušao kako smo živnuli pravo. Ja ne bih nikako volio vidjeti u Portugalu opet istu postavku na početku, preloše večeras bilo. Jer ta postavka apsolutno ne odgovara formaciji cigana, kad je Vedo ušao skroz su se rasuli bili.
Osim - drugo ime za Želju !
Nista Turci, boli vas briga, imate razvijenu filmsku industriju sad.hahaha Idite snimajte serije sa Seherzadom, Ezelom i slicnim nije za vas fudbal, haha zigubljeni likovi majkemi,
Portugal-BiH
........best GK ever Begovic=our future.....
mladi Zahirovic.....Spaha kapetan....povratnik Jahic.....bolesni Papac
..........Medo....iskusni Rahimic.
mali Pjana....Miske car..........spidi Lula
.........Dzekson tapdjija......
........best GK ever Begovic=our future.....
mladi Zahirovic.....Spaha kapetan....povratnik Jahic.....bolesni Papac
..........Medo....iskusni Rahimic.
mali Pjana....Miske car..........spidi Lula
.........Dzekson tapdjija......
To sam i ja odma reko i jedino tako imamo sanse postici pogodak u Lisabonu.rossoner je napisao/la:Ima jos jedna stvar koju moram da kazem: Mi moramo igrati sa 2 napadača, to se vidjelo kad je Vedo ušao kako smo živnuli pravo. Ja ne bih nikako volio vidjeti u Portugalu opet istu postavku na početku, preloše večeras bilo. Jer ta postavka apsolutno ne odgovara formaciji cigana, kad je Vedo ušao skroz su se rasuli bili.
Ako je vjerovati komentarima na TM-u uzvratnu utakmicu sudi Wolfgang Stark. Poznato je da je veliki navijac Pepe-a.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
@index_, jesu, niko to ne spori. ali isto tako moraš priznati da ni u prošlim utakmicama podrška nije bila zadivljujuća.
ne bih o tome, jer to će se sve svoditi na domaće navijače vs dijaspora, odnosno bhfanatikosi.
kakogod, rezultat nas drži u životu i nakon svega uopšte nisam pesimističan.
ne bih o tome, jer to će se sve svoditi na domaće navijače vs dijaspora, odnosno bhfanatikosi.
Vom Jäger zum Gejagten
-
- Kontakt:
Poslije onog promašaja ova cristina mi sve manje mrža 

YNWA!
potpuno isto mislimo....geronimo je napisao/la:

Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Jesu se rasuli kad su se izmorilirossoner je napisao/la:Ima jos jedna stvar koju moram da kazem: Mi moramo igrati sa 2 napadača, to se vidjelo kad je Vedo ušao kako smo živnuli pravo. Ja ne bih nikako volio vidjeti u Portugalu opet istu postavku na početku, preloše večeras bilo. Jer ta postavka apsolutno ne odgovara formaciji cigana, kad je Vedo ušao skroz su se rasuli bili.

Misimovic i Pijanic su dovoljno off..a peh danasnje tekme je bio sto su se svi cuvali tj. nije se smijelo puno rizikovati, jednostano imali smo hrpu igraca sa zutim kartonima. Isto tako u qrcu smo bili ako se previse otvoris krenes, mozes da ga primis iz kontre njihove, sa druge strane imas jednog Ronalda, Nanija koji su prebrzi.
U Lisabonu ce biti druga prica, 0-0, oni isto kod kuce moraju da budu oprezni a mi vrebati iz kontri, samo da i nas jednom sreca pomazi 0-1 o 1-1 ako boga da.
- Principatus
- Kontakt:
Eno poceo sam vec malo da pumpam Portugalce na TMu. 
Onako fino kulturno rekao kako su strasno danas odigrali, da ih vidim kao velike favorite na njihovom terenu pred 70.000 njihovih navijaca. A mi cemo otici tamo rastereceni, sa jacom defanzivom koja ce drzati 0, uvjek spremni i sposobni da zabijemo gol, i pokusati "cudo".
Isto tako sam rekao kako je nerijeseno bilo pravedno, samo steta za navijace zbog nedostatka golova. Ali kao da bi mozda i za uzvratnu utakmicu nerijeseno bilo pravedno, samo sa vise golova.

Onako fino kulturno rekao kako su strasno danas odigrali, da ih vidim kao velike favorite na njihovom terenu pred 70.000 njihovih navijaca. A mi cemo otici tamo rastereceni, sa jacom defanzivom koja ce drzati 0, uvjek spremni i sposobni da zabijemo gol, i pokusati "cudo".
Isto tako sam rekao kako je nerijeseno bilo pravedno, samo steta za navijace zbog nedostatka golova. Ali kao da bi mozda i za uzvratnu utakmicu nerijeseno bilo pravedno, samo sa vise golova.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
tako je !!!rossoner je napisao/la:Ima jos jedna stvar koju moram da kazem: Mi moramo igrati sa 2 napadača, to se vidjelo kad je Vedo ušao kako smo živnuli pravo. Ja ne bih nikako volio vidjeti u Portugalu opet istu postavku na početku, preloše večeras bilo. Jer ta postavka apsolutno ne odgovara formaciji cigana, kad je Vedo ušao skroz su se rasuli bili.
Itamo sa dva napadaća biće dosta prostora .... a ne to imamo mi dosta ofanzivnih igraća koji mogu dati go iz veznog reda

Zadnja izmjena: Halix, dana/u 12 nov 2011, 02:18, ukupno mijenjano 1 put.
Pod prečku u devet banki.... :)
I da je vise Wolfganga mi po tom pitanju smo manja nacija i sve jos ostalo od Ronalda i Nanija pa nadalje ide imaju prednosti kod sudaca ali imamo i dalje nadu neka nismo primili gol sad je sve moguce uz puno srece i nas prvi pogodak idemo na EP.amerosm je napisao/la:Ako je vjerovati komentarima na TM-u uzvratnu utakmicu sudi Wolfgang Stark. Poznato je da je veliki navijac Pepe-a.![]()
http://twitter.com/#!/Edin___Dzeko" onclick="window.open(this.href);return false;
Oficijalni twitter Dzeke
Oficijalni twitter Dzeke

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Starkonja=Debil na N-tu.amerosm je napisao/la:Ako je vjerovati komentarima na TM-u uzvratnu utakmicu sudi Wolfgang Stark. Poznato je da je veliki navijac Pepe-a.![]()

Zrelo i veoma pametno odigrasmo veceras. Takticki gledano, veoma visok nivo. Begonjina mrezica je ostala netaknuta, sto je najbitnija "stvarcica".

Prvo poluvrijeme onako malo tremaroski. Dzekson guta knedle pri intoniranju nase himne, kud ces dalje.

U nastavku, ponajvise zahvaljujuci Vedaginom tempu smo dosli do dominantne pozicije na terenu. Mirce najbolji veceras, ni Barcini "Casperi" za njeg' nisu daleko.

Ja vec rezervisao karte za Danzig.

Zadnja izmjena: Hare_BvB, dana/u 12 nov 2011, 02:25, ukupno mijenjano 1 put.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.