BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
e bas je bilo prilike za navijanje.. visi nam go citavo poluvrijeme, raja strijepi... kad god je bio makar jedan dobar polupotez pocelo je navijanje.. ovo ostalo sve tanko, ali opet ocekivano s obzirom da oni koji navijaju su ili ostali bez karte ili je preprodali 

ser del barça es el millor que hi ha !
Sta reci o utakmici,mislim da smo izvukli jako dobar i aktivan rezultat! u Lisabonu mozemo postici gol-dva i proci Portugal,koji je u toj utakmici veliki favorit! ali mi imamo takve igrace koji svakoj reprezentaciji i bilo gdje mogu postici jedan ili dva gola! treba igrati puno bolje nego u Zenici,sreca vraca nam se Papac i Pandza..mada je Jahic veceras bio dosta dobar u tandemu sa Spahicem! Prvo poluvrijeme smo bili ocajni,sreca pa nismo primili gol,a u nastavku je to dosta bolje izgledalo... inace utakmica je bila prilicno losa,mi nismo kako treba sastavili pas,ali za to je kriv uzasan teren,zaista je bio ziva katastrofa! Atmosefra na utakmici je bila isto tako losa,vidi se da su karte pokupovali sverceri a ne istinski navijaci,ali eto... Dobro je pa nemamo suspendiranih igraca osim Salihovica,ali on jos nije u svojoj formi,vidjelo se to..... treba se malo odmoriti i dobro spremiti za Lisabon,a tamo uz Boziju pomoc mozemo proci! smao hrabro!
slazem se! plus sto ce i nama vise odgovarati bolji teren jer imamo igrace svjetske klase!Grdan je napisao/la:Obrana će biti jača,dva ne možemo primiti jedan možemo zabiti.
za revans sastav copy/paste paris uz zamjenu mujdza->jahic i prolaz je tu 

ser del barça es el millor que hi ha !
- Donnie Darko
- Kontakt:
hm, da je bogdo :/Scof1eld je napisao/la:za revans sastav copy/paste paris uz zamjenu mujdza->jahic i prolaz je tu
Teren los , igra zadovoljavajucaa , rezultat nerealan ali povoljan za nas jer realno je bilo da se zavrsi 1-1 , atmosfera solidna , revans neizvjestan sudija upitan

Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
Sminkeri se dohvatili karte i zato je navijanje bilo ko ****.... izvinjavam se svim administratorima
Kakve su procjene, koliko će biti naših navijača u Lisabonu?
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Oko nekoliko hiljada sigurno.kokakolas je napisao/la:Kakve su procjene, koliko će biti naših navijača u Lisabonu?
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Treba vježbat penale ovih dana.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Uvijek isto opravdanje.index_ je napisao/la:Sminkeri se dohvatili karte i zato je navijanje bilo ko ****.... izvinjavam se svim administratorima

Manje nego u Parizu, ali sasvim dovoljno.kokakolas je napisao/la:Kakve su procjene, koliko će biti naših navijača u Lisabonu?

Vom Jäger zum Gejagten
- Donnie Darko
- Kontakt:
nekih pedesetak hiljada, plus minus koja hiljadakokakolas je napisao/la:Kakve su procjene, koliko će biti naših navijača u Lisabonu?

-
- Kontakt:
Samo da Džekson ne šutaGrdan je napisao/la:Treba vježbat penale ovih dana.

YNWA!
Kako je Hrvatska rasturila Tursku u sred Istanbula,moze i nama to biti recept za igru u Lisabonu! usput cestitke komsijama!
U Lisabonu treba igrati hrabro,muski ,bez kompleksa i prevelikog respekta protivnika,onda je sve moguce! mada je Portugal veliki favorit,ali uz malo srece mozemo proci,jer nema te reprezentacije kojoj mi ne mozemo zabiti 1-2 gola,bilo gdje da se igra!
U Lisabonu treba igrati hrabro,muski ,bez kompleksa i prevelikog respekta protivnika,onda je sve moguce! mada je Portugal veliki favorit,ali uz malo srece mozemo proci,jer nema te reprezentacije kojoj mi ne mozemo zabiti 1-2 gola,bilo gdje da se igra!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Misljenja su podjeljenja , ali rezultat ruku na srce realan.
Igrac utakmice Pepe , dobio svaki duel
Webb sudio dobro , par grskica , ali uglavnom nikog nije ostetio
Mi preskakali igru u prvom poluvremenu sto zbog ne otkrivljanja Misimovica kao naseg play-a , sto do dobrog cuvanja Pjanica koji u zadnjim utakmicama nas motor. Pepe i Bruno su visili na Dzeki jednostavno je morao puno izlaziti sto ga je umaralo dodatno.
Nas najslabiji je bio vezni red kompletan sa izuzetkom Pjanica u zadnjih 20 min.
Medunjanin slab pravo ili vracao unazad Spahi ili nabijao u prazan prostor
Misimovic isto vrlo slabo , doduse mora se prizaniti Portugalci brzi i jaki u delu a i prgavi , sto Misketu nikako neodgovara.
Lulic kao da nije dovoljno uigran sa dodavanjima i protrcavanjima , bas mi cudno nije mu prva utakmica za repku.
Rahimic doduse pokupio sve u defanzivi sto mu je i cilj , medjutim steta sto je litiran za dodat tacan pas
Pjanic jako slabo prvih 70 min , onda se malo oslobodio , nije za krila a malo rovit a i dobro su ga cuvali.
Odbrana bez zamjerke , sta reci vise o Zahirovicu kako se covjek baci na Ronalda .
Zahirovic , Jahic i Spahic svi maestralni ali sa jednom greskom spaha zamal auto gol , Jahic ispao kod Rodalada ali ga je Zahirovic pokrio kad se bacio i Zahirovic kad mu oskoci od koljeno i odbi do portugalca koji sreca nije pogodio zicer. Salihovic s obzirom da je cuvao Nanija i da je rovit , vrlo dobro , zuti zasluzen , steta ako u Lisabonu bude neki slobodnjak.
Golman , Begovic - tako je ulijevao sigurnost , kao da je top 5 golmana na svijetu.
Napad : Dzeko , nije mogao samo kad se igralo na duboke lopte , odlicno je i stopao i gradio se s obzirom na pozornost , tako da mu nemam zamjerke , pa covjek nije imao upotrebljive lopte a tesko je bas 1 na 1 protiv Pepa-a , ako nije Ronaldo mogao 1-1 šrotiv Zahirovica i Maletica a kao najbolji igrac sto ocekivati od Dzeke uvjek neku magiju. Kad je usao Vedo onda su i portugalci pali fizicki , neznam sta da kazem kod 1 sanse amaterski stopa
njegova krivica 100% , kod duge ga mogu oprati mada je nama izledala jos bolja , ali i Ronaldu je odskocila ako cemo posteno , lako je sad govoriti , trebao je lobovati ili po zemlji.
Sve u svemu , niko nam nebi garantovao ni sa 1-0 da bi prosli , ovako se moramo boriti kao vecras svim snagama.
Nikome za borbenost nemam sta reci , osim mozda Misketu i Medunjaninu , prvi nema kondicije , drugi se izgubio .
Da se ja pitam Vedo bi opet bio na klupi do 60 te minute i u Portugalu ili dok neprimimo gol (nedaj Boze), pa onda tek malo rizikovati , jest da to vise odgovara Portugalcima, ali nemozemo s njima trcati 90 min kad su brzi i spremniji, tako uzdat se u defanzivu i kontre prvih sat a onda svi u napad JEDAN JE HASE
Igrac utakmice Pepe , dobio svaki duel

Webb sudio dobro , par grskica , ali uglavnom nikog nije ostetio

Mi preskakali igru u prvom poluvremenu sto zbog ne otkrivljanja Misimovica kao naseg play-a , sto do dobrog cuvanja Pjanica koji u zadnjim utakmicama nas motor. Pepe i Bruno su visili na Dzeki jednostavno je morao puno izlaziti sto ga je umaralo dodatno.
Nas najslabiji je bio vezni red kompletan sa izuzetkom Pjanica u zadnjih 20 min.
Medunjanin slab pravo ili vracao unazad Spahi ili nabijao u prazan prostor

Misimovic isto vrlo slabo , doduse mora se prizaniti Portugalci brzi i jaki u delu a i prgavi , sto Misketu nikako neodgovara.
Lulic kao da nije dovoljno uigran sa dodavanjima i protrcavanjima , bas mi cudno nije mu prva utakmica za repku.
Rahimic doduse pokupio sve u defanzivi sto mu je i cilj , medjutim steta sto je litiran za dodat tacan pas

Pjanic jako slabo prvih 70 min , onda se malo oslobodio , nije za krila a malo rovit a i dobro su ga cuvali.
Odbrana bez zamjerke , sta reci vise o Zahirovicu kako se covjek baci na Ronalda .
Zahirovic , Jahic i Spahic svi maestralni ali sa jednom greskom spaha zamal auto gol , Jahic ispao kod Rodalada ali ga je Zahirovic pokrio kad se bacio i Zahirovic kad mu oskoci od koljeno i odbi do portugalca koji sreca nije pogodio zicer. Salihovic s obzirom da je cuvao Nanija i da je rovit , vrlo dobro , zuti zasluzen , steta ako u Lisabonu bude neki slobodnjak.
Golman , Begovic - tako je ulijevao sigurnost , kao da je top 5 golmana na svijetu.

Napad : Dzeko , nije mogao samo kad se igralo na duboke lopte , odlicno je i stopao i gradio se s obzirom na pozornost , tako da mu nemam zamjerke , pa covjek nije imao upotrebljive lopte a tesko je bas 1 na 1 protiv Pepa-a , ako nije Ronaldo mogao 1-1 šrotiv Zahirovica i Maletica a kao najbolji igrac sto ocekivati od Dzeke uvjek neku magiju. Kad je usao Vedo onda su i portugalci pali fizicki , neznam sta da kazem kod 1 sanse amaterski stopa

Sve u svemu , niko nam nebi garantovao ni sa 1-0 da bi prosli , ovako se moramo boriti kao vecras svim snagama.
Nikome za borbenost nemam sta reci , osim mozda Misketu i Medunjaninu , prvi nema kondicije , drugi se izgubio .
Da se ja pitam Vedo bi opet bio na klupi do 60 te minute i u Portugalu ili dok neprimimo gol (nedaj Boze), pa onda tek malo rizikovati , jest da to vise odgovara Portugalcima, ali nemozemo s njima trcati 90 min kad su brzi i spremniji, tako uzdat se u defanzivu i kontre prvih sat a onda svi u napad JEDAN JE HASE

Ja sam pun samopouzdanja sad jer znam da smo i prosli put mnogo bolje odigrali u Portugalu nego kuci. Bice to dobro aBd.bosnas_ je napisao/la:Kako je Hrvatska rasturila Tursku u sred Istanbula,moze i nama to biti recept za igru u Lisabonu! usput cestitke komsijama!

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Nije Portugal - Turska jaranebosnas_ je napisao/la:Kako je Hrvatska rasturila Tursku u sred Istanbula,moze i nama to biti recept za igru u Lisabonu! usput cestitke komsijama!

Nama je dosta da zabijemo jedan a ne primimo vise od jedan

Zadnja izmjena: Hulaga, dana/u 12 nov 2011, 01:24, ukupno mijenjano 1 put.
Nije lose odigrano u prvom smo se mucili i slabo igrali ali je drugo to promjenilo i mislim da su u nekim trenutcima i Portugalci voljeli da se tekma privede kraju jer smo imali prilika a pogotovu nakon ulaska Ibisevica.
Uzmimo u obzir da u zadnje vrijeme bolje igramo vani nego kod kuce onda ima nade budimo optimisti.
Uzmimo u obzir da u zadnje vrijeme bolje igramo vani nego kod kuce onda ima nade budimo optimisti.
- viva_il_chelik
- Kontakt:
Samo cu komentarisati atmosferu. Pratio sam utakmicu s jedne obliznje zgrade s koje se sve vidjelo. SRAMOTA! jesam iz Zenice i pratim utakmice i ovo je bila prva utakmica koju nisam posmatrao s stadion kada je repka igrala u zenici iako sam cekao u redu za karte od 2h ujutro. Otkako MI pravi navijaci ne mozemo doci do karti nema vise te atmosfere. kada su robijasi organizovano pratili reprezentaciju na Bilinom atmosfera je bila fenomenalna.
Ono sto mi je zapalo za uho na sjeveru je scena kada vodja BHF-a megafonom kaze "hajde zagrlite se svi, jednu za YOUTUBE-a !?
Pjevaju neke svoje pjesme koje samo oni znaju.
Edit: zaboravih napisati da bi bilo najbolje da se repka prebaci u Sarajevo jer dosta je vise ovog teferica kada igra BiH u Zenici i dosta je vise svercera.
Ono sto mi je zapalo za uho na sjeveru je scena kada vodja BHF-a megafonom kaze "hajde zagrlite se svi, jednu za YOUTUBE-a !?
Pjevaju neke svoje pjesme koje samo oni znaju.
Edit: zaboravih napisati da bi bilo najbolje da se repka prebaci u Sarajevo jer dosta je vise ovog teferica kada igra BiH u Zenici i dosta je vise svercera.
-
- Kontakt:
Jeli nam iko suspendovan zbog zutih i ja mislim da cemo u Lisabonu odigrati bolje jer nemoramo igrati u grcu ...
Anti Nakarada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.