Yuto je napisao/la:Sramotna atmosfera veceras.Nadam se da ce se Kosevo sredit i da cemo iduce kvalifikacije igrat pred 40 000 navijaca...
VOLIM TE BOSNO !
Ako ne zbog navijanja onda zbog terena jer se na ovakvom terenu ne može igrati.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Yuto je napisao/la:Sramotna atmosfera veceras.Nadam se da ce se Kosevo sredit i da cemo iduce kvalifikacije igrat pred 40 000 navijaca...
VOLIM TE BOSNO !
ma navijanje je bilo katastrofa ... kad u jednom trenutkom cujem nekog pojedinca sa tribine "bravo Asmire majstore", onda to dovoljno govori o pozorisnoj atmosferi u kojoj se igralofrankqqqqq je napisao/la:Nakon jedne utakmice sa lošim navijanjem, odma da je u sarajevo. Yebem ti takve procjene, vidio sam to koševo protiv Francuza, kad i ono što se moglo popunit nije bilo popunjeno, moja mater bi se bolje čula dok navija za one htz favorite nego navijači na stadionu.Yuto je napisao/la:Sramotna atmosfera veceras.Nadam se da ce se Kosevo sredit i da cemo iduce kvalifikacije igrat pred 40 000 navijaca...
VOLIM TE BOSNO !
Nije nešto grmilo. Loše je bilo navijanje, to je činjenica.bob je napisao/la:kakva je atmosfera bila jel se navijalo mislim grmilo , bio u kaficu pa nisam cuo a sto se tice igre solidno mislim da se islo na nulu stim da cemo napraviti jednu 100% pa ako damo a to smo i uradili al jbga ibisevic fuli neznam lik me nije nikad obradova kad su vazne utakmice al haj nek zabije u portugali
iako sam iz Zenice ja to od srca zelim malo prije sam dosao sa posla i prolazim kraj stadiona i oci mi stale **** kakav teferic razbijenih flasa,papira,plasticnih boca itd itd. a sto to meni treba u mom gradu i da opet neko kao ti doticni gospodine kritikujes sve ono sto ovaj grad trpi radi sat vremena tvog i mog uzitka.Uvijek sam bio i ostat cu ponosan na nase zmajeve kako god zavrsilo u portugalu,ne moramo otici na to europsko al znam da nasi zmajevi igraju srcem za ovu malu jednu nam jedinu avliju.Ziv ti men bio i svako dobroYuto je napisao/la:Sramotna atmosfera veceras.Nadam se da ce se Kosevo sredit i da cemo iduce kvalifikacije igrat pred 40 000 navijaca...
VOLIM TE BOSNO !
Ovoo je najvaznija utakmica koju smo igrali do sad ! A navijanje je bilo katastrofa,ubjedljivo najgore kod kuce do sada...Al nije ni cudo kad su do karti dosli tatini sinovi i ostala elita,a raja koja stvarno voli Bosnu nije mogla ni blizu karte...U Francuskoj je navijanje bilo za 2 klase bolje nego veceras,ovo veceras je bruka !frankqqqqq je napisao/la:Nakon jedne utakmice sa lošim navijanjem, odma da je u sarajevo. Yebem ti takve procjene, vidio sam to koševo protiv Francuza, kad i ono što se moglo popunit nije bilo popunjeno, moja mater bi se bolje čula dok navija za one htz favorite nego navijači na stadionu.Yuto je napisao/la:Sramotna atmosfera veceras.Nadam se da ce se Kosevo sredit i da cemo iduce kvalifikacije igrat pred 40 000 navijaca...
VOLIM TE BOSNO !
Mislim da je bas u tome stos.Grdan je napisao/la:Obrana će biti jača,dva ne možemo primiti jedan možemo zabiti.
Papeta sam ja kritikovao ispocetka jako - ali se covjek popravio. Nije to onaj Pape od prije 4-5 utakmica. On vec sada puno bolje poznaje ovu ekipu nego prije.barbarez je napisao/la:Gledam sad opet ovu Vedinu sansu,i neka mi gorcina,da je plasirao kao protiv Zelje gol bi bio 100 %.Ja sam licno smatrao da je Pape trebao ponoviti formaciju iz Pariza.Medjutim vidjelo se da nam takva igra nedaje rezultate,jer je Portugal pravio jak pritisak na vezni red.Tek kada je usao Vedo ,imali smo toliko prostora,da je steta sto jedna lopta nije usla.Definitivno moramo igrati sa dva spica,jer tada Portugal ne moze praviti onakav pritisak na vezni red,gdje nismo dva dodavanja mogli povezati.Bez obzira na rezultat,tj sto nismo dobili,bez obzira sto mnogi misle da ce sada biti jako tesko ,ja sam optimista,jer nama gol tamo donosi mnogo,tako da svasta je moguce.Mene raduje jedna druga stvar,A to je sto sam vidio par igraca koji zaista postaju svjetske igracine.Prije svega mislim na Begovica,veceras je pokazao da ce za godinu ili dvije biti mozda i najbolji golman Europe i sigurno ce braniti u nekom od velikana Europskog fudbala.Spahic je odigrao maestralno,Zahirovic se borio kao lav.Vezni redi je bio dosta losiji nego inace,jer mislim da su Portugalci nadmudrili Papeta,onim presingom.Medjutim,ja nemam namjeru kriviti Papeta,pametnim rotacijama je sigurno vidio ,nacin na koji moze i te kako ugroziti Portugal.Nasi momci veceras su podlegli,prije svega zbog pritiska koji se stvorio vezano za odsustvo 3 igraca iz odbrane.Uz samo malo srece ja sam veliki optimista.AKo ne bude kakvog peha ili penala ,mozemo napraviti dobar rezultat.Ako i povedu 1-0 ,cijelu utakmicu ce strepiti da ne prime gol.Mi smo i prosli put,tamo odigrali 10 puta bolje nego u Zenici.Sretno momci,nista jos nije gotovo.
Takodjer generalno mi se cini da i kad igramo losije ,ipak izgledamo zrelije,nego prije.
Slazem se. Samo sto je tu kocka ako ga primimo negdje u prvih 45 minuta - ispusili smo.mak_033 je napisao/la:Kao broj jedan moram pohvaliti Webb-a koji je bio vise nego odlican veceras. Uz Viktora Kassai-a mozda i sudija koji nam najvise odgovara.
Kao dva, veoma sam zadovoljan igrom odbrane i rezultatom. Imperativ je bio da ne primimo gol makar bilo 0-0 jer igramo mnogo bolje i otvorenije u gostima. Ako zabijemo u Lisabonu, a siguran sam da hocemo, Portugalci moraju zabiti dva, a sanse za to su minimalne. Najslabij je bio Misimovic. Ibisevic je fulio tri 100% prilike sto je nevjerovatno za fudbalera njegove klase. Dzeko je bio nevidljiv i ako se dobro borio za duele u zraku. Maletic me pozitivno iznenadio.
Ponoviti recept iz Pariza i po plasman u Lisabonu.
kao prvo, nisam neki fan Susica i njegovog selektorskog rada, ali veceras me je OPET pozitivno iznenadio sa postavkom igre i rotacijama u timu.....dalje se stobom ne slazem o ucincima Pjanica (povreda je ucinila svoje tako da nije bas bio na svom nivou), Salihovica (isto vrijedi kao i za Pjanica, trebao je izaci zbog eventualne mogucnosti da zaradi crveni), Zahirovica (sasvim solidan s obzirom da je izmijenjao 2-3 pozicije u timu veceras), Misimovica (obje asistencije za Ibisevica su bile njegove), Maletica (kad je usao proradila nam desna strana napada).....gruezi je napisao/la:argumente i cinjenice molim ,pobij argumentima ono sto sam naveo...za..ebi ove kretenske komentare nismo djeca....sekula je napisao/la:gruezi je napisao/la:SUSIC KRETEN nevidzeni.,..kako je moguce da stavlja salihovica da cuva brzeg od sebe...gdje tu logika...olahko smo gubili 50 50 duele na sredini pogotovo u prvom poluvremenu tu nam je trebao salihovic a ne na strani...dalje..ostavljat ibisevica na klupi moze samo orangutan ...tek kad je on usao vidjelo se koliko je portugal ranjiv...igrali smo upravo onu igru koja nas je izbacila prije 2 god tj nabij dzeki pa sta bude...dalje slobodni udarci i korneri, 5-6 uzasno izvedenih prekida...za nepovjerovat...izgledali smo konfuzno izgubljeno nezrelo...krmak vadi salihovica 25 minuta prije kraja i radi ono sto je jos od pocetka trebao uradit a to je stavit lulica na beka da cuva nanija...kako je moguce da jedan zahirovic prelazi na poziciju medzunjanina a ne salihovic koji je 10 pita iskusniji i bolji....e mooooj safete...misimovic je trebao napolje vec na poluvremenu lik je totalno beskoristan u napadu a odbrani da negovorimo...seta on seta dzeko nigdje pritiska na portugalsku zadnju liniju i ljudi kao od sale iznose loptu i otezavaju posao nasim veznima i odbrani...pjanic se gusi na desnoj strani ono jednostavno nije njegova pozicija ,medunjanin i rahimic pod pritiskom igraju protiv brzih i boljih od sebe a misketa nigdje da im pomogne...
begovic-koja samo sigurnost,onakvu golmancinu krmak ostavi na klupi u parizu i dodze nas glave
zahirovic-neprirodna pozicija imao par dobrih intervencija gubio se ko abdest nekoliko nesigurnih intervencija koje su nas mogle doci glave u napadu beskoristan,,,tek kad je presao na svoju prirodnu poziciju licilo je na nesto,,,
spahic-doktorski
jahic-doktorski
salihovic-igrao protiv brzeg od sebe na poziciji gdje njegov kvalitet nije mogao doci do izrazaja...nevjerovatno da igrac njegovog iskustva napusta teren 25 minuta pred kraj...e moj safete krembilu...koliko nam je samo falil njegova agresivnost na sredini....
rahimic- lav ,general hvala bogu pa prodze bez zutog inace bi ebali jeza u portugalu...
medunjanin-zbog uzasnog terena do izrazaja su dosle njegove slabe karakteristike a ne one dobre(pas ,pregled igre,)
lulic- dobar u odbrani u napadu nikakav...
pjanic-solidan pokazao da ima m.da iako na neprirodnoj poziciji...
misimovic-beskoristan...u odbrani 0..kad nemamo loptu imamo igraca manje ,,,sa pjanicem na poziciji 10tke to nije slucaj..ali safet the orangutan susic takvo nesto nemoze da skonta....
dzeko...i ono sto je pokazao previse je s obzirom u kakvu ga je situaciju retard stavio sa svojom retardiranom taktikom...konstantno okruzen sa 2 igraca i to vrhunska...
ibisevic..odlican trcao borio se istina profulao 2 sanse ,puno korisniji i konkretniji od totalno beskorisnog misimovica...
maletic...hm ,po cemu ovaj lik zasluzi poziv da mi je samo to jos znati...on u fenjerasu cvajte nije mogao ni na klupi da sjedi u najboljim igrackim godinama ali kod safeta on redovno dobija priliku,...zar nebi bilo bolje lulica stavit na desnog beka a npr subasica na lijevog....e moj safete,,,,
ibricic....prekrtatko igrao da bi mogao dati neki komentar,,,
Ti nemas pojma sa zivotom a kamoli s fudbalom....Koju si ti utakmicu gledao???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.