BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

Grdan
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la Grdan » 12 nov 2011, 00:41

Yuto je napisao/la:Sramotna atmosfera veceras.Nadam se da ce se Kosevo sredit i da cemo iduce kvalifikacije igrat pred 40 000 navijaca...

VOLIM TE BOSNO !

Ako ne zbog navijanja onda zbog terena jer se na ovakvom terenu ne može igrati.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

groka12
Kontakt:

Post Postao/la groka12 » 12 nov 2011, 00:41

frankqqqqq je napisao/la:
Yuto je napisao/la:Sramotna atmosfera veceras.Nadam se da ce se Kosevo sredit i da cemo iduce kvalifikacije igrat pred 40 000 navijaca...

VOLIM TE BOSNO !
Nakon jedne utakmice sa lošim navijanjem, odma da je u sarajevo. Yebem ti takve procjene, vidio sam to koševo protiv Francuza, kad i ono što se moglo popunit nije bilo popunjeno, moja mater bi se bolje čula dok navija za one htz favorite nego navijači na stadionu.
ma navijanje je bilo katastrofa ... kad u jednom trenutkom cujem nekog pojedinca sa tribine "bravo Asmire majstore", onda to dovoljno govori o pozorisnoj atmosferi u kojoj se igralo

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 12 nov 2011, 00:42

huh..bilo je gusto,ali ja sam i vise nego zadovoljan..

ovaj rezultat daje nam fine sanse da idemo vise na to famozno prvenstvo,portugalci ce morati napasti,sto ce nama dati vise prostora naprijed..

sto se tice same utakmice,ne bas lijepa za oko,ali na onakvom terenu i nije se moglo bolje..kolk'o god nam one grbe pomogle(ronaldo) tolk'o su nam i odmogle(ibisevic)..
u prvom poluvremenu portugalci su imali mnogo vise od igre,nas vezni red kao da nije postojao,pa su protugalci vrlo cesto bili na nasoj plovini,a kod nas lopte za dzeku nisu prolazile..ali jako je vazno da tada nismo primili gol..
u drugo poluvrijeme smo usli mnogo bolje,nekako slobodnije u odnosu na prvo sto se dalo primjetit a pogotovo smo progledali ulaskom ibisevica(jos samo da je pogodio ono :cry: :cry: ))
tada smo i poceli stvarat neke polusanse i sanse,mada je i portugal na drugoj strani opet imao prilika..

sve u svemu,zadovoljan sam,,mogli smo dobiti ali mogli smo i zijaniti..

sto se tice najboljeg pojedinca tesko je izdvojiti jer su svi bili odlicni,od begovica pa sve do dzeke u napadu,pogotovo treba pohvaliti odbranu,koja iako desetkovana odigrala je na skoro vrhunskom nivou...
onda,velike zasluge idu i papetu koji je sve ovo sjajno poslozio,jos ako se uzme u obzir u kakvim smo belajima bili prilikom sastavljanja momcadi,,jos dodatni + je taj sto nismo puno kartonirani(sem salihovica)...

sto se tice atmosfere na stadionu.grozno,da ne moze groznije,ali sta i ocekivati kada su karte otisle gdje nisu trebale...bolje nije moglo,nadam se da se ovakva preprodaja nece vise desiti...

sad u portugalu je veci pritisak na portugalcima,i ocekujem da mozemo to iskoristiti i da konacno ugledamo svjetlost prvensta...

Naprijed BiH,naprijed Zmajevi,naprijed Pape !! 8-) 8-)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 12 nov 2011, 00:42

bob je napisao/la:kakva je atmosfera bila jel se navijalo mislim grmilo , bio u kaficu pa nisam cuo a sto se tice igre solidno mislim da se islo na nulu stim da cemo napraviti jednu 100% pa ako damo a to smo i uradili al jbga ibisevic fuli neznam lik me nije nikad obradova kad su vazne utakmice al haj nek zabije u portugali :D
Nije nešto grmilo. Loše je bilo navijanje, to je činjenica.

Šteta što Ibiševićeva bar jedna nije ušla, a toliko sam želio da baš on bude junak. Šteta, ali ovaj rezultat bi potpisao da mi ga je neko ponudio i prije pet dana. Bez primljenog gola. Još smo mi ostali neizvjesni, Hrvatska, Češka i Irska su na EP-u.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 12 nov 2011, 00:42

Ovo je SUPER za nas...

Vec pisu novine kako Portugalu "bas i ne ide" s Bosnom... Kao ono "jos se nisu kvalifikovali" - sto znaci bi morali ali eto nisu. To je super jer stvara pritisak na njima. Neka neka... do utorka ce podlec.

Ireland, Croatia coast as Portugal struggle
http://www.fifa.com/worldfootball/news/ ... 41581.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 12 nov 2011, 00:42

VOLIM TE BOSNO !
iako sam iz Zenice ja to od srca zelim malo prije sam dosao sa posla i prolazim kraj stadiona i oci mi stale **** kakav teferic razbijenih flasa,papira,plasticnih boca itd itd. a sto to meni treba u mom gradu i da opet neko kao ti doticni gospodine kritikujes sve ono sto ovaj grad trpi radi sat vremena tvog i mog uzitka.Uvijek sam bio i ostat cu ponosan na nase zmajeve kako god zavrsilo u portugalu,ne moramo otici na to europsko al znam da nasi zmajevi igraju srcem za ovu malu jednu nam jedinu avliju.Ziv ti men bio i svako dobro ;)

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 12 nov 2011, 00:44

frankqqqqq je napisao/la:

VOLIM TE BOSNO !
Nakon jedne utakmice sa lošim navijanjem, odma da je u sarajevo. Yebem ti takve procjene, vidio sam to koševo protiv Francuza, kad i ono što se moglo popunit nije bilo popunjeno, moja mater bi se bolje čula dok navija za one htz favorite nego navijači na stadionu.
Ovoo je najvaznija utakmica koju smo igrali do sad ! A navijanje je bilo katastrofa,ubjedljivo najgore kod kuce do sada...Al nije ni cudo kad su do karti dosli tatini sinovi i ostala elita,a raja koja stvarno voli Bosnu nije mogla ni blizu karte...U Francuskoj je navijanje bilo za 2 klase bolje nego veceras,ovo veceras je bruka !

Kakogod iskreno se nadam da ce se Kosevo sredit,pa da igramo na stadionu koji je dostojan ovako jake reprezentacije...

A i teren je katastorafa.Pa svi nasi igraci se zale na teren,a kamoli gosti...

P.S. Rezultat je dobar.U Portugalu dobijamo 2:! 8-)

@Kinder jaje

Brate i ja sam do veceras branio Zenicu.Jesam svega mi....Al kad ja u Tz ne mogu doci do karte ni pomocu trikova (a vjeruj mi sve sam pokuso) onda nesto ne valja.Plusa kad poglddas teren onda stvarno treba biti realan...Il sredit Bilino il igrat negdje drugo,al ovako ne ide...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 12 nov 2011, 00:45

realno odlicno za nas,ja sam sasvim zadovoljan kako je moglo da bude,nasu drugo poluvrijeme solidno,prvo katastrofalno i drago mi je da su skontali da nisu igraci portugala vanzemaljci,2 odlicne stvari pred revans,nismo gol primili i nema obaveza sa zutim + vracaju nam se 2 bitna igraca sasvim dovoljno da se ponovi mozda Francuska :) jest da je Vedo fulio odlicnu priliku ali realno da nije njega bilo ne bi ni ona svjezina bila koja je potrebna sve u svemu imamo ja bar mislim vece sanse nego portugal :)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 nov 2011, 00:45

Grdan je napisao/la:Obrana će biti jača,dva ne možemo primiti jedan možemo zabiti :D .
Mislim da je bas u tome stos.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 12 nov 2011, 00:46

Evo vec su poceli kukati kako je "nerjesen rezultat bio ekstremno nepravedan". Sto ce ti ga u prevodu reci "nas je trta pred tekmu kuci protiv "male BiH" koju smo vec trebali pregazit, a nismo"...

http://www.goal.com/en-gb/news/3284/eur ... -extremely" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo sta je rekao:

"We had a brilliant first half, in which we had several chances to score," he told RTP Informacao. "On their part, Bosnia created one chance on goal during the whole match.

"This is an extremely unfair result, considering what we did. I am proud and satisfied with the spirit of the national team, and I owe it to the players."

The 42-year-old coach added that the result does not given his side an advantage for the second-leg, which will be played at the Estadio da Luz on Tuesday.

"We must now keep our feet on the ground," he added. "We have a very complicated match ahead, against a good team, but in a different stadium.

"We have to play with the same courage, this is a good result, but always dangerous in two-legged ties."

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 12 nov 2011, 00:48

Gledam sad opet ovu Vedinu sansu,i neka mi gorcina,da je plasirao kao protiv Zelje gol bi bio 100 %.Ja sam licno smatrao da je Pape trebao ponoviti formaciju iz Pariza.Medjutim vidjelo se da nam takva igra nedaje rezultate,jer je Portugal pravio jak pritisak na vezni red.Tek kada je usao Vedo ,imali smo toliko prostora,da je steta sto jedna lopta nije usla.Definitivno moramo igrati sa dva spica,jer tada Portugal ne moze praviti onakav pritisak na vezni red,gdje nismo dva dodavanja mogli povezati.Bez obzira na rezultat,tj sto nismo dobili,bez obzira sto mnogi misle da ce sada biti jako tesko ,ja sam optimista,jer nama gol tamo donosi mnogo,tako da svasta je moguce.Mene raduje jedna druga stvar,A to je sto sam vidio par igraca koji zaista postaju svjetske igracine.Prije svega mislim na Begovica,veceras je pokazao da ce za godinu ili dvije biti mozda i najbolji golman Europe i sigurno ce braniti u nekom od velikana Europskog fudbala.Spahic je odigrao maestralno,Zahirovic se borio kao lav.Vezni redi je bio dosta losiji nego inace,jer mislim da su Portugalci nadmudrili Papeta,onim presingom.Medjutim,ja nemam namjeru kriviti Papeta,pametnim rotacijama je sigurno vidio ,nacin na koji moze i te kako ugroziti Portugal.Nasi momci veceras su podlegli,prije svega zbog pritiska koji se stvorio vezano za odsustvo 3 igraca iz odbrane.Uz samo malo srece ja sam veliki optimista.AKo ne bude kakvog peha ili penala ,mozemo napraviti dobar rezultat.Ako i povedu 1-0 ,cijelu utakmicu ce strepiti da ne prime gol.Mi smo i prosli put,tamo odigrali 10 puta bolje nego u Zenici.Sretno momci,nista jos nije gotovo.
Takodjer generalno mi se cini da i kad igramo losije ,ipak izgledamo zrelije,nego prije.
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u 12 nov 2011, 00:50, ukupno mijenjano 2 puta.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 12 nov 2011, 00:48

Kao broj jedan moram pohvaliti Webb-a koji je bio vise nego odlican veceras. Uz Viktora Kassai-a mozda i sudija koji nam najvise odgovara.

Kao dva, veoma sam zadovoljan igrom odbrane i rezultatom. Imperativ je bio da ne primimo gol makar bilo 0-0 jer igramo mnogo bolje i otvorenije u gostima. Ako zabijemo u Lisabonu, a siguran sam da hocemo, Portugalci moraju zabiti dva, a sanse za to su minimalne. Najslabij je bio Misimovic. Ibisevic je fulio tri 100% prilike sto je nevjerovatno za fudbalera njegove klase. Dzeko je bio nevidljiv i ako se dobro borio za duele u zraku. Maletic me pozitivno iznenadio.

Ponoviti recept iz Pariza i po plasman u Lisabonu.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 12 nov 2011, 00:50

U utorak u Lisabonu će biti ključno uvodnih 20 minuta...

Oni će sigurno napasti i pokušati zabiti gol, zato treba što više umrtviti utakmicu i otezati od samo početka, kako vrijeme bude odmicalo oni će postajati nervozniji i to će biti naša šansa.

Samo ne treba da se saseremo kao večeras kad nismo mogli 3 pasa spojiti u prvom poluvremenu.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 12 nov 2011, 00:51

Lud je onaj ko kaze da je Miske lose odigro.Po meni uz Begovica nas najbolji igrac veceras !

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 nov 2011, 00:51

Za navijanje su krivi savez i Centrotrans, cim su ''prodate'' karte vidjelo se ko ce ici i kakvo ce ustavri navijanje i biti, tako da mene ovo nije ni cudilo, sto se tice terena, on je sad za razliku od prosle utakmice bio suh, i los, ali ne toliko los koliko ovi spominju, mada naravno oni su ''velikani'' a nisu dobili malu reprezentaciju te moraju naci neki izgovor, a da su dali 2-3 niko rijeci ne bi rekao,ali da se trava mora popraviti, mora, sada savez ima sansu da to odradi, vidjeti cemo sta ce biti..
Celik!3,2,2.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 12 nov 2011, 00:52

barbarez je napisao/la:Gledam sad opet ovu Vedinu sansu,i neka mi gorcina,da je plasirao kao protiv Zelje gol bi bio 100 %.Ja sam licno smatrao da je Pape trebao ponoviti formaciju iz Pariza.Medjutim vidjelo se da nam takva igra nedaje rezultate,jer je Portugal pravio jak pritisak na vezni red.Tek kada je usao Vedo ,imali smo toliko prostora,da je steta sto jedna lopta nije usla.Definitivno moramo igrati sa dva spica,jer tada Portugal ne moze praviti onakav pritisak na vezni red,gdje nismo dva dodavanja mogli povezati.Bez obzira na rezultat,tj sto nismo dobili,bez obzira sto mnogi misle da ce sada biti jako tesko ,ja sam optimista,jer nama gol tamo donosi mnogo,tako da svasta je moguce.Mene raduje jedna druga stvar,A to je sto sam vidio par igraca koji zaista postaju svjetske igracine.Prije svega mislim na Begovica,veceras je pokazao da ce za godinu ili dvije biti mozda i najbolji golman Europe i sigurno ce braniti u nekom od velikana Europskog fudbala.Spahic je odigrao maestralno,Zahirovic se borio kao lav.Vezni redi je bio dosta losiji nego inace,jer mislim da su Portugalci nadmudrili Papeta,onim presingom.Medjutim,ja nemam namjeru kriviti Papeta,pametnim rotacijama je sigurno vidio ,nacin na koji moze i te kako ugroziti Portugal.Nasi momci veceras su podlegli,prije svega zbog pritiska koji se stvorio vezano za odsustvo 3 igraca iz odbrane.Uz samo malo srece ja sam veliki optimista.AKo ne bude kakvog peha ili penala ,mozemo napraviti dobar rezultat.Ako i povedu 1-0 ,cijelu utakmicu ce strepiti da ne prime gol.Mi smo i prosli put,tamo odigrali 10 puta bolje nego u Zenici.Sretno momci,nista jos nije gotovo.
Takodjer generalno mi se cini da i kad igramo losije ,ipak izgledamo zrelije,nego prije.
Papeta sam ja kritikovao ispocetka jako - ali se covjek popravio. Nije to onaj Pape od prije 4-5 utakmica. On vec sada puno bolje poznaje ovu ekipu nego prije.

Mislim da je ovaj put ustvari Pape isao na to da ostane 0-0 u prvom i da im prepusti polu da bi se oni opustili i ostavili prazan prostor iza kada on ubaci Maletica i Vedada u drugom poluvremenu. Mislim da je to bilo planirano. Zasto bi Dzeko bio usamljen u napadu kad svak zna da Dzeko nije napadac da igra sam??? Meni je od pocetka bilo jasno da se ide na to da se ne primi gol - a kad su ova dvojica krenuli na zagrijavanja znao sam da ce se uskoro igra drasticno otvoriti - sto je tako i bilo.

Samo sto sam ja bio skeptican da mozemo izdrzat 60 minuta bez primljenog gola sa onakvim presingom.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 12 nov 2011, 00:55

mak_033 je napisao/la:Kao broj jedan moram pohvaliti Webb-a koji je bio vise nego odlican veceras. Uz Viktora Kassai-a mozda i sudija koji nam najvise odgovara.

Kao dva, veoma sam zadovoljan igrom odbrane i rezultatom. Imperativ je bio da ne primimo gol makar bilo 0-0 jer igramo mnogo bolje i otvorenije u gostima. Ako zabijemo u Lisabonu, a siguran sam da hocemo, Portugalci moraju zabiti dva, a sanse za to su minimalne. Najslabij je bio Misimovic. Ibisevic je fulio tri 100% prilike sto je nevjerovatno za fudbalera njegove klase. Dzeko je bio nevidljiv i ako se dobro borio za duele u zraku. Maletic me pozitivno iznenadio.

Ponoviti recept iz Pariza i po plasman u Lisabonu.
Slazem se. Samo sto je tu kocka ako ga primimo negdje u prvih 45 minuta - ispusili smo.

Ako u Portugalu bude 0-0 na poluvremenu, mi smo jednom nogom u EPu.

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 12 nov 2011, 00:55

gruezi je napisao/la:
sekula je napisao/la:
gruezi je napisao/la:SUSIC KRETEN nevidzeni.,..kako je moguce da stavlja salihovica da cuva brzeg od sebe...gdje tu logika...olahko smo gubili 50 50 duele na sredini pogotovo u prvom poluvremenu tu nam je trebao salihovic a ne na strani...dalje..ostavljat ibisevica na klupi moze samo orangutan ...tek kad je on usao vidjelo se koliko je portugal ranjiv...igrali smo upravo onu igru koja nas je izbacila prije 2 god tj nabij dzeki pa sta bude...dalje slobodni udarci i korneri, 5-6 uzasno izvedenih prekida...za nepovjerovat...izgledali smo konfuzno izgubljeno nezrelo...krmak vadi salihovica 25 minuta prije kraja i radi ono sto je jos od pocetka trebao uradit a to je stavit lulica na beka da cuva nanija...kako je moguce da jedan zahirovic prelazi na poziciju medzunjanina a ne salihovic koji je 10 pita iskusniji i bolji....e mooooj safete...misimovic je trebao napolje vec na poluvremenu lik je totalno beskoristan u napadu a odbrani da negovorimo...seta on seta dzeko nigdje pritiska na portugalsku zadnju liniju i ljudi kao od sale iznose loptu i otezavaju posao nasim veznima i odbrani...pjanic se gusi na desnoj strani ono jednostavno nije njegova pozicija ,medunjanin i rahimic pod pritiskom igraju protiv brzih i boljih od sebe a misketa nigdje da im pomogne...

begovic-koja samo sigurnost,onakvu golmancinu krmak ostavi na klupi u parizu i dodze nas glave
zahirovic-neprirodna pozicija imao par dobrih intervencija gubio se ko abdest nekoliko nesigurnih intervencija koje su nas mogle doci glave u napadu beskoristan,,,tek kad je presao na svoju prirodnu poziciju licilo je na nesto,,,
spahic-doktorski
jahic-doktorski
salihovic-igrao protiv brzeg od sebe na poziciji gdje njegov kvalitet nije mogao doci do izrazaja...nevjerovatno da igrac njegovog iskustva napusta teren 25 minuta pred kraj...e moj safete krembilu...koliko nam je samo falil njegova agresivnost na sredini....
rahimic- lav ,general hvala bogu pa prodze bez zutog inace bi ebali jeza u portugalu...
medunjanin-zbog uzasnog terena do izrazaja su dosle njegove slabe karakteristike a ne one dobre(pas ,pregled igre,)
lulic- dobar u odbrani u napadu nikakav...
pjanic-solidan pokazao da ima m.da iako na neprirodnoj poziciji...
misimovic-beskoristan...u odbrani 0..kad nemamo loptu imamo igraca manje ,,,sa pjanicem na poziciji 10tke to nije slucaj..ali safet the orangutan susic takvo nesto nemoze da skonta....
dzeko...i ono sto je pokazao previse je s obzirom u kakvu ga je situaciju retard stavio sa svojom retardiranom taktikom...konstantno okruzen sa 2 igraca i to vrhunska...
ibisevic..odlican trcao borio se istina profulao 2 sanse ,puno korisniji i konkretniji od totalno beskorisnog misimovica...
maletic...hm ,po cemu ovaj lik zasluzi poziv da mi je samo to jos znati...on u fenjerasu cvajte nije mogao ni na klupi da sjedi u najboljim igrackim godinama ali kod safeta on redovno dobija priliku,...zar nebi bilo bolje lulica stavit na desnog beka a npr subasica na lijevog....e moj safete,,,,
ibricic....prekrtatko igrao da bi mogao dati neki komentar,,,

Ti nemas pojma sa zivotom a kamoli s fudbalom....Koju si ti utakmicu gledao???
argumente i cinjenice molim ,pobij argumentima ono sto sam naveo...za..ebi ove kretenske komentare nismo djeca....
kao prvo, nisam neki fan Susica i njegovog selektorskog rada, ali veceras me je OPET pozitivno iznenadio sa postavkom igre i rotacijama u timu.....dalje se stobom ne slazem o ucincima Pjanica (povreda je ucinila svoje tako da nije bas bio na svom nivou), Salihovica (isto vrijedi kao i za Pjanica, trebao je izaci zbog eventualne mogucnosti da zaradi crveni), Zahirovica (sasvim solidan s obzirom da je izmijenjao 2-3 pozicije u timu veceras), Misimovica (obje asistencije za Ibisevica su bile njegove), Maletica (kad je usao proradila nam desna strana napada).....
Jel ti dovoljno argumenata?

I na kraju zadnji argument: u nasem jeziku postoji i slovo đ, pa se tako recimo ispravno pise neviĐeni a ne neviDŽeni ili doĐe a ne doDŽe i slicno......hem si polupismen, hem jos nekulturan......
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 12 nov 2011, 00:57

U velikom intervjuu za Slobodnu Bosnu, Sušić je, između ostalog, odgovorio i na ovo pitanje... :D

slika
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 12 nov 2011, 00:59

Prvo poluvrijeme,lose eno i Spaha je rekao da smo ih previse respektovali,u drugom puno bolje i hrabrije,Iznedadio me Maletic ono sto je odigrao odlicno je odradio,Vedo e Vedade Vedade pa kako ces ono masiti al hajde sta je bilo bilo je,Papac se vraca odbrana cvrsca odmah dosta,u Lisabonu cemo sigruno zabiti u to sam ubijedjen,al moramo izdrzati uvodni pritisak i pokusati zadrzati loptu sto vise u nasem posjedu.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.