BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
rezultat predobar a kako vise ba bilino polje i atmosfera jedino od atmosfere Bosna je sampion 

* * * *
Obrana će biti jača,dva ne možemo primiti jedan možemo zabiti
.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Ne za j e bajibadblueboylivno je napisao/la:Mogla je i Lejla obući dres.![]()
Još da jednom velim, zadovoljan sam, prva "povijesna" domaća utakmica gdje nismo primili gol. Sad da je i pobijediti u povijesnoj utakmici, ufff

Zadnja izmjena: soba 39, dana/u 12 nov 2011, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
"Indija,Pakistan..."
argumente i cinjenice molim ,pobij argumentima ono sto sam naveo...za..ebi ove kretenske komentare nismo djeca....sekula je napisao/la:gruezi je napisao/la:SUSIC KRETEN nevidzeni.,..kako je moguce da stavlja salihovica da cuva brzeg od sebe...gdje tu logika...olahko smo gubili 50 50 duele na sredini pogotovo u prvom poluvremenu tu nam je trebao salihovic a ne na strani...dalje..ostavljat ibisevica na klupi moze samo orangutan ...tek kad je on usao vidjelo se koliko je portugal ranjiv...igrali smo upravo onu igru koja nas je izbacila prije 2 god tj nabij dzeki pa sta bude...dalje slobodni udarci i korneri, 5-6 uzasno izvedenih prekida...za nepovjerovat...izgledali smo konfuzno izgubljeno nezrelo...krmak vadi salihovica 25 minuta prije kraja i radi ono sto je jos od pocetka trebao uradit a to je stavit lulica na beka da cuva nanija...kako je moguce da jedan zahirovic prelazi na poziciju medzunjanina a ne salihovic koji je 10 pita iskusniji i bolji....e mooooj safete...misimovic je trebao napolje vec na poluvremenu lik je totalno beskoristan u napadu a odbrani da negovorimo...seta on seta dzeko nigdje pritiska na portugalsku zadnju liniju i ljudi kao od sale iznose loptu i otezavaju posao nasim veznima i odbrani...pjanic se gusi na desnoj strani ono jednostavno nije njegova pozicija ,medunjanin i rahimic pod pritiskom igraju protiv brzih i boljih od sebe a misketa nigdje da im pomogne...
begovic-koja samo sigurnost,onakvu golmancinu krmak ostavi na klupi u parizu i dodze nas glave
zahirovic-neprirodna pozicija imao par dobrih intervencija gubio se ko abdest nekoliko nesigurnih intervencija koje su nas mogle doci glave u napadu beskoristan,,,tek kad je presao na svoju prirodnu poziciju licilo je na nesto,,,
spahic-doktorski
jahic-doktorski
salihovic-igrao protiv brzeg od sebe na poziciji gdje njegov kvalitet nije mogao doci do izrazaja...nevjerovatno da igrac njegovog iskustva napusta teren 25 minuta pred kraj...e moj safete krembilu...koliko nam je samo falil njegova agresivnost na sredini....
rahimic- lav ,general hvala bogu pa prodze bez zutog inace bi ebali jeza u portugalu...
medunjanin-zbog uzasnog terena do izrazaja su dosle njegove slabe karakteristike a ne one dobre(pas ,pregled igre,)
lulic- dobar u odbrani u napadu nikakav...
pjanic-solidan pokazao da ima m.da iako na neprirodnoj poziciji...
misimovic-beskoristan...u odbrani 0..kad nemamo loptu imamo igraca manje ,,,sa pjanicem na poziciji 10tke to nije slucaj..ali safet the orangutan susic takvo nesto nemoze da skonta....
dzeko...i ono sto je pokazao previse je s obzirom u kakvu ga je situaciju retard stavio sa svojom retardiranom taktikom...konstantno okruzen sa 2 igraca i to vrhunska...
ibisevic..odlican trcao borio se istina profulao 2 sanse ,puno korisniji i konkretniji od totalno beskorisnog misimovica...
maletic...hm ,po cemu ovaj lik zasluzi poziv da mi je samo to jos znati...on u fenjerasu cvajte nije mogao ni na klupi da sjedi u najboljim igrackim godinama ali kod safeta on redovno dobija priliku,...zar nebi bilo bolje lulica stavit na desnog beka a npr subasica na lijevog....e moj safete,,,,
ibricic....prekrtatko igrao da bi mogao dati neki komentar,,,
Ti nemas pojma sa zivotom a kamoli s fudbalom....Koju si ti utakmicu gledao???
Sramotna atmosfera veceras.Nadam se da ce se Kosevo sredit i da cemo iduce kvalifikacije igrat pred 40 000 navijaca...
VOLIM TE BOSNO !
VOLIM TE BOSNO !
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
zahirović i begović po mnei najbolji...i to je to.
Dobro sve u svemu ja zadovoljan......a ko je konto 3:0 nije normalan po meni i nema veze od fudbala
Dobro sve u svemu ja zadovoljan......a ko je konto 3:0 nije normalan po meni i nema veze od fudbala
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
Yuto je napisao/la:Sramotna atmosfera veceras.Nadam se da ce se Kosevo sredit i da cemo iduce kvalifikacije igrat pred 40 000 navijaca...
VOLIM TE BOSNO !
Nikad !
- skyisthelimit
Hajlajtsi
http://www.fileserve.com/file/3QtU7mU/B ... rtugal.avi" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fileserve.com/file/3QtU7mU/B ... rtugal.avi" onclick="window.open(this.href);return false;
15.10 - 15.06 ...
Te sam umoran, te sam jos pod emocijama sa utakmice tako da ne znam sta da napisem. Bolje je sacekati jutro i hladne glave napisati koju rijec o utakmici. Vidi se da smo jos svi pod velikim emocijama i da ima vrijedjanja.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ja ne znam kako neko ima obraza pljuvati Papeta,nikad' neću shvatiti ovaj naš mentalitet.Ne volim puno pametovati i glumiti kakvog stručnjaka i selektora,al' mislim da je Pape uradio najbolje što je mogao.Pa ljudi dragi,shvatite da smo mi igrali protiv Portugala,ekipe koja ruku na srce nema TOLIKO jaku ekipu,ali opet tu je Pepe,Nani,Ronaldo,Meireles,dovoljno za ekipu koja može uraditi dosta toga,pogotovo na krilu.Ja sam strahovao za svaki njihov napad jer imaju ove pojedince koje u par poteza mogu stvoriti šansu za pogodak.Koliko nam je loš teren pomogao,toliko je i odmogao,mislim na one šanse Ronalda i Ibiševića sa druge strane.Dakle,moje mišljenje,selektor išao na to da ne primimo ovdje pogodak i da imamo više šanse u revanšu.Jer primljeni gol u Zenici bi bukvalno značio kraj za našu reprezentaciju.Drugo poluvrijeme išao na rizik ubacivanjem Ibiševića,ali nije se dalo.Imamo šanse,ali minimalne rekao bih.Imamo taj plus jer će Papac igrati .
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
brao brate zato dom mladi nikad nije izdoYuto je napisao/la:Sramotna atmosfera veceras.Nadam se da ce se Kosevo sredit i da cemo iduce kvalifikacije igrat pred 40 000 navijaca...
VOLIM TE BOSNO !

* * * *
P.Bento "Rezultat je pravedan"Pepe "Uefa treba zabraniti da se igra na ovakim terenima"
Radili smo svi skupa, vrsili smo konstatantan pritisak na njihovu zadnju liniju, prvo polovrijeme smo odigrali mnogo bolje, umor je učinio svoje isto, ja sam jako izmoren, teren me najviše izmorio. Stadion nije pomogao ni nama ni njima, UEFA treba zabraniti da se igra na ovakvim terenima.
Odigrali smo briljatno prvo pol. i dobro drugo. Mi smo dobro organiziran tim, sa velikim duhom, sad nam je potrebno da imamo noge na zemlji rezultat jeste dobar ali i opasan.
Taktički smo se dobro pripremili za ovakav teren.
Isto kao i Pepe, P.Bento je na kraju rekao da UEFA treba zabraniti da se igra na ovakvim terenima.
treba napravit pravilo ko hoce da kupi ulaznicu mora donijet ulaznice sa 5-10 zadnjih utakmica
dobro mozda zvuci glupo al kad sam negdje oko tridesete minute cuo popka na kamberovicu odmah sam ovo pomislio

dobro mozda zvuci glupo al kad sam negdje oko tridesete minute cuo popka na kamberovicu odmah sam ovo pomislio
Thomas Müller - Fußballgott
-
- Kontakt:
Da,ti nisi dijete,ti si beba!gruezi je napisao/la:
argumente i cinjenice molim ,pobij argumentima ono sto sam naveo...za..ebi ove kretenske komentare nismo djeca....
YNWA!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Nakon jedne utakmice sa lošim navijanjem, odma da je u sarajevo. Yebem ti takve procjene, vidio sam to koševo protiv Francuza, kad i ono što se moglo popunit nije bilo popunjeno, moja mater bi se bolje čula dok navija za one htz favorite nego navijači na stadionu.Yuto je napisao/la:Sramotna atmosfera veceras.Nadam se da ce se Kosevo sredit i da cemo iduce kvalifikacije igrat pred 40 000 navijaca...
VOLIM TE BOSNO !
Gruezi će malo odmoriti od foruma.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
- Kontakt:
Pritisak na Portugal je poceo. Oni misle da im je pobjeda izmakla i da je to "opasna" situacija.
Slazem se.
"It's a good result but it's dangerous over two legs because we didn't get the away win we deserved," said Portugal coach Paulo Bento
Slazem se.

"It's a good result but it's dangerous over two legs because we didn't get the away win we deserved," said Portugal coach Paulo Bento
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Zadnje vrijeme puno vise rade nasi vezni, bocni a bogami igramo i sa 1 spicemkulinban je napisao/la:Znaš, kontam nešto, mi se vazda žalimo na odbranu, a primimo u 7 tekmi 1 gol, i to iz penala.

kakva je atmosfera bila jel se navijalo mislim grmilo , bio u kaficu pa nisam cuo a sto se tice igre solidno mislim da se islo na nulu stim da cemo napraviti jednu 100% pa ako damo a to smo i uradili al jbga ibisevic fuli neznam lik me nije nikad obradova kad su vazne utakmice al haj nek zabije u portugali 

Evo utakmica je se završila prije nekih 3 sata ali meni se neke stvari svo vrijeme vrte po glavi, odnosno stvari koje jednostavno ne mogu da razumijem i ne mogu da vjerujem...
Ne mogu da vjerujem, al´ baš ne mogu, da se Nani faktički nije vidio u utakmici a da je Rondaldo tako dobro zaustavljen da je daleko, daleko odigrao slabije i lošije od svojih mogućnosti!
Ne mogu da vjerujem, al´ baš ne mogu, da nije bilo očekivane kartonade, odnosno da nam ključni igrači tipa Spahić, Misimović, Pjanić, Rahimić... nisu dobili parne kartone nego će svi biti spremni za uzvrat! (Salihović neće no on ionako nije igrao dosta utakmica u kvalifikacijama i u ovom slučaju je lako/lakše zamjeniv od nabrojanih)
Ne mogu da vjerujem, al´ baš ne mogu, da nismo primili gola večeras, naročito nakon očajnog starta i nakon viđenih prvih 30ak minuta! Ja sam mislio da će nam ljudi zbog onakve igre do kraja utakmice dati minimalno jedan, minimalno!
Isto tako me je iznenadio pad u igri Portugala, ono što je se nama protiv Francuza desilo to je se sada njima desilo. S obzirom na to kakve oni igrače imaju i gdje sve igraju ovo mi stvarno čudno izgleda i zvuči. Mi smo kasnije totalno iznenadili (jer inače mi smo ti koji padnu) i ubacili u brzinu više kao što je nama Francuska uradila u Parizu!
Sačuvati gol kod kuće je itakako dobra i pozitivna stvar u nokaut fazi svakog takmičenja! Svi dobro znaju da gol u gostima je jednako dva! Mi smo svoj sačuvali a sada je na njima da oni probaju sačuvati svoj! Jedno je jasno, nakon večerašnje utakmice veliki teret i pritisak je sa nas pao! Nema teorije da će naši igrati ovako u grču kao večeras, s tim da treba dodati da nam se vraćaju dva igrača u uzvratu! Nego sada otići na super teren i probati im zabiti na sve načine. Kad im je mogao Kipar zabiti 4 i Island 3 onda jbga! Ne znam ali ja sam više optimista nakon ove večerašnje utakmice (rezultata prije igre) nego prije jer sam bio uvjeren da će nam dati bar jedan gol. To se nije desilo i neka sada oni strahuju da ne prime gol, jer 1=2 će im se svo vrijeme do utakmice i tokom nje vrtiti po tintarama!
Ne mogu da vjerujem, al´ baš ne mogu, da se Nani faktički nije vidio u utakmici a da je Rondaldo tako dobro zaustavljen da je daleko, daleko odigrao slabije i lošije od svojih mogućnosti!
Ne mogu da vjerujem, al´ baš ne mogu, da nije bilo očekivane kartonade, odnosno da nam ključni igrači tipa Spahić, Misimović, Pjanić, Rahimić... nisu dobili parne kartone nego će svi biti spremni za uzvrat! (Salihović neće no on ionako nije igrao dosta utakmica u kvalifikacijama i u ovom slučaju je lako/lakše zamjeniv od nabrojanih)
Ne mogu da vjerujem, al´ baš ne mogu, da nismo primili gola večeras, naročito nakon očajnog starta i nakon viđenih prvih 30ak minuta! Ja sam mislio da će nam ljudi zbog onakve igre do kraja utakmice dati minimalno jedan, minimalno!
Isto tako me je iznenadio pad u igri Portugala, ono što je se nama protiv Francuza desilo to je se sada njima desilo. S obzirom na to kakve oni igrače imaju i gdje sve igraju ovo mi stvarno čudno izgleda i zvuči. Mi smo kasnije totalno iznenadili (jer inače mi smo ti koji padnu) i ubacili u brzinu više kao što je nama Francuska uradila u Parizu!
Sačuvati gol kod kuće je itakako dobra i pozitivna stvar u nokaut fazi svakog takmičenja! Svi dobro znaju da gol u gostima je jednako dva! Mi smo svoj sačuvali a sada je na njima da oni probaju sačuvati svoj! Jedno je jasno, nakon večerašnje utakmice veliki teret i pritisak je sa nas pao! Nema teorije da će naši igrati ovako u grču kao večeras, s tim da treba dodati da nam se vraćaju dva igrača u uzvratu! Nego sada otići na super teren i probati im zabiti na sve načine. Kad im je mogao Kipar zabiti 4 i Island 3 onda jbga! Ne znam ali ja sam više optimista nakon ove večerašnje utakmice (rezultata prije igre) nego prije jer sam bio uvjeren da će nam dati bar jedan gol. To se nije desilo i neka sada oni strahuju da ne prime gol, jer 1=2 će im se svo vrijeme do utakmice i tokom nje vrtiti po tintarama!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.