Da ne mislis na Tuncaya koji je zamenio Volkana na golu u sudijskoj nadoknadi koji je dobio crveni radi udaranja Kollera.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Manuele Blasi!harebianconero je napisao/la:Jel mogu ja ako nije problem ?
Bivsi igrac Juventusa...
Ima li nesto sto ti ne znasDevil je napisao/la:Jesi sigruran da je napadac ?![]()
Da ne mislis na Tuncaya koji je zamenio Volkana na golu u sudijskoj nadoknadi koji je dobio crveni radi udaranja Kollera.
Garant neki azijati?Devil je napisao/la:Jedno pitanje i informacija koju sam saznao tek pre nekoliko sedmica.
Naime,kada su ta dva igraca igrali zajedno u startnoj postavi(preko30 puta) njihova reprezentacija nikada nije izgubila.Danas na najvecem stadionu u toj drzavi jedna svlacionica nosi ime po jednom,a gostujuca po drugom fudbaleru.
O kojim fudbalerima se radi ?
Ne !Bianconeri1988 je napisao/la:Manuele Blasi!harebianconero je napisao/la:Jel mogu ja ako nije problem ?
Bivsi igrac Juventusa...
Pogodjena drzava ali ne i igraci.Puma je napisao/la:Romario-Bebeto, opet bubam
Tako je.Bianconeri1988 je napisao/la:Garincha i Pele
da nije urugvajac oliveira il tako nestoharebianconero je napisao/la:Ne !Bianconeri1988 je napisao/la:Manuele Blasi!harebianconero je napisao/la:Jel mogu ja ako nije problem ?
Bivsi igrac Juventusa...
Tacno !Ruben Oliverafera je napisao/la:da nije urugvajac oliveira il tako nestoharebianconero je napisao/la:Manuele Blasi!Bianconeri1988 je napisao/la:Jel mogu ja ako nije problem ?
Bivsi igrac Juventusa...
Haj postavi jedno ,odgovoriću ako budem znaoDevil je napisao/la:Hocemo "pikati" malo ?
neko raspolozen.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.