FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

DANTES
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la DANTES » 10 nov 2011, 16:15

ali ja ne vjerujem nijednom domaćem bogatašu..vidi oo mišković bogat, milijarder, ali pogledaj malo štampu zadnjih godina, mošković sve živo prodaje...dio po dio svoje imperije... ja bih i jedne i druge dao nekom iz dijaspore, koji je kapital i bogatstvo stekao u normalnim uslovima, kontrolisanom okruženju i tokom godina.....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 nov 2011, 20:21

DANTES je napisao/la:ali ja ne vjerujem nijednom domaćem bogatašu..vidi oo mišković bogat, milijarder, ali pogledaj malo štampu zadnjih godina, mošković sve živo prodaje...dio po dio svoje imperije... ja bih i jedne i druge dao nekom iz dijaspore, koji je kapital i bogatstvo stekao u normalnim uslovima, kontrolisanom okruženju i tokom godina.....
Ma koj jos ozbiljan veruje u kupovinu Miskovica.Nema Miskovic taj kapacitet i tu sposobnost na ekonomskom polju da vodi nesta ozbiljnije kao npr.Zepter koji je davno rekao ja bih pristao i da resavam dug,i da kupim Zvezdu ali me pustite da sam radim sa svojim saradnicima i da je Zvezda moja,on bi uveo sponzore,uveo bi radnu atmosferu i ne bi bilo kradja kao sada.
Ista stvar i za Gazprom,po mom nekom misljenju i potezima koje su vukli do sada oni pretenduju za kupovinu,a svaki moguci uslov za to imaju. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 nov 2011, 20:42

a što će gazpromu zvezda??iskreno i objektivno....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 nov 2011, 20:45

DANTES je napisao/la:a što će gazpromu zvezda??iskreno i objektivno....
Zbog reklame,jer oni za manje pare i manje ulaganje nece nigde moci dobiti sportski kolektiv poznat u svetu. ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 nov 2011, 23:46

Devil je napisao/la:
Zbog reklame,jer oni za manje pare i manje ulaganje nece nigde moci dobiti sportski kolektiv poznat u svetu. ;)

nekad poznat, moj ti......svi naši su nekad poznati sem partija u basketu....doduše kad bi partizan i zvezda imali 20 miliona po sezoni, i dobar menazdment pa bili bi konkurentiji od pola ekipa što sad igraju LŠ
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 11 nov 2011, 13:33

DANTES je napisao/la:
Devil je napisao/la:

nekad poznat, moj ti......svi naši su nekad poznati sem partija u basketu....doduše kad bi partizan i zvezda imali 20 miliona po sezoni, i dobar menazdment pa bili bi konkurentiji od pola ekipa što sad igraju LŠ
Kad bi Cukaricki imao dvadeset milona i dobar menadzment igrao bi u Ligi Sampiona...

A da li bi bili konkretniji od pola LS ne znam,imamo primer u Dinamu koji ima slican budzet da stvari nisu tako proste...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 11 nov 2011, 14:24

"Li Adi ispunjava uslov da igra u najjačoj ligi na svetu, a ni njegovo obeštećenje ne bi trebalo da bude problem za engleske klubove.Vulverhempton je spreman da plati oko 3 miliona evra, pitanje je samo hoće li se Zvezda odreći ovog štopera.Biće pod prismotrom francuskih klubova u utorak na prijateljskim meču protiv Gabona u Parizu.Zvezda je bila blizu odluke da ga proda, ali niko nije uputio pravu ponudu. Sada će ponuda biti, a odluka je na klubu sa "Marakane"."
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 11 nov 2011, 14:45

Ne mogu da vjerujem da ti ovo pitaš ???
"Indija,Pakistan..."

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 11 nov 2011, 18:22

soba 39 je napisao/la:
Ne mogu da vjerujem da ti ovo pitaš ???
a zašto???
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 nov 2011, 19:10

DANTES je napisao/la:
Devil je napisao/la:

Gresis moj @Dantess gresis,Zvezda je zbog svojih starih uspeha itekako poznata u svetu,i dalje je dosta poznatija od Partizana u fudbalu,jer prva asocijacija kada kazes Serbia u inostranstvu je Red Star(znam iz licnih iskustava) ;) .To sto je sada u kanalu nista ne znaci,dobar glas se daleko cuje sto bi narod rekao,a Zvezda je jos uvek na dobrom glasu.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 nov 2011, 23:43

[youtube][/youtube]

Zaboravih ovo okaciti,intervju sa jednim,jedinim Rambom. ;)

radoja
Kontakt:

Post Postao/la radoja » 11 nov 2011, 23:51

a Zvezda je jos uvek na dobrom glasu.
Pojasni nam malo ovo Devil. Na dobrom glasu je ako ćemo realno i Notthingam i Shefield i Ferencvaros,Videoton. Nisam baš siguran da i sam vjeruješ u priču da je Zvezda glavni brend, mnogo ljudi prati samo košarku,a preko nje je moglo čugi uglavnom o Partizanu,da ne pričam o tituli prvaka u vaterpolu,dakle uz poštovanje 91 jednostavno ne može se generalizovati i reći kako je ZVezda veći brend od Partizana. ;)
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 11 nov 2011, 23:51

Devil je napisao/la:
DANTES je napisao/la:

Gresis moj @Dantess gresis,Zvezda je zbog svojih starih uspeha itekako poznata u svetu,i dalje je dosta poznatija od Partizana u fudbalu,jer prva asocijacija kada kazes Serbia u inostranstvu je Red Star(znam iz licnih iskustava) ;) .To sto je sada u kanalu nista ne znaci,dobar glas se daleko cuje sto bi narod rekao,a Zvezda je jos uvek na dobrom glasu.
a ja mislio da je to đoković
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 nov 2011, 23:55

Ne prate svi sport a pogotovo tenis u danasnje doba.Pogotovo relativno stariji sa kim sam i imao kontakt u blizoj proslosti. ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 12 nov 2011, 00:00

Devil je napisao/la:Ne prate svi sport a pogotovo tenis u danasnje doba.Pogotovo relativno stariji sa kim sam i imao kontakt u blizoj proslosti. ;)
a ja ima iskustvo sasvim suportno...kad pomenem Serbia....oni klimaju glavom ''o yes, yes sibiria''....tako da smo mi i pored svega relativno nepoznati...i da gazprom nikad neće kupiti zvezdu, ni zbog marketinga ni zbog čega drugog....to su priče za malu djecu a ti si devil pametan momak....to će neki srpski bogatun...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 nov 2011, 00:05

DANTES je napisao/la:
Devil je napisao/la:Ne prate svi sport a pogotovo tenis u danasnje doba.Pogotovo relativno stariji sa kim sam i imao kontakt u blizoj proslosti. ;)
a ja ima iskustvo sasvim suportno...kad pomenem Serbia....oni klimaju glavom ''o yes, yes sibiria''....tako da smo mi i pored svega relativno nepoznati...i da gazprom nikad neće kupiti zvezdu, ni zbog marketinga ni zbog čega drugog....to su priče za malu djecu a ti si devil pametan momak....to će neki srpski bogatun...
Mozda jesu price za malu decu,ali redosled poteza koji su oni vukli,i moje price sa nekim ljudima koji su upoznati sa tim navode da su oni itekako ozbiljni kandidati za kupovinu Zvezde po donosenju zakona. ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 12 nov 2011, 00:11

nema od toga ništa....onda ne bi mogli biti sponozori zenitu....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 nov 2011, 00:15

DANTES je napisao/la:nema od toga ništa....onda ne bi mogli biti sponozori zenitu....
Ko kaze.
Pogledaj ko je u papirima sponzor Crvene Zvezde i ko bi je kupio,a onda pogledaj ko drzi Zenit.
Mala caka koja mnogo menja, ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 12 nov 2011, 00:17

svejedno... zvezda im ne treba....uostalom bi li stvarno zvezdu prodao rusima...a šta kao je oni nakon 10 godina odluče preseliti na nov stadion u Vologogradu??????????
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 nov 2011, 00:25

DANTES je napisao/la:svejedno... zvezda im ne treba....uostalom bi li stvarno zvezdu prodao rusima...a šta kao je oni nakon 10 godina odluče preseliti na nov stadion u Vologogradu??????????
Ne treba njima mnogo stosta ali opet imaju.Zar im Schalke treba,toliko im para izdvajaju a oni opet nikakav znacajni iskorak nisu napravili u Evropi,ali ih oni i dalje podrzavaju.A sa Zvezdom ili bilo kojim klubom iz Srbije bi im trebalo maksimalno 10 miliona za neometan rad i funkcionisanje,uporedimo to sa onim sta dobijaju Schalke ili Zenit i dobicemo smesnu sumu.
Zasto ih ne bi dao Rusima,dao bih je svima,cak i pre bilo kome strancu nego Srbima(osim Zeptera). ;)
Ti kao ne bi podrzavao da se Partizan da Rusima,Romanovu npr. :?

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.