BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Prvo poluvrijeme nikakvo,al smo zato finish imali sjajan,steta sto nismo zabili,al bitno da je nismo primili gol,sad imamo velike sanse za prolazak,joj da je tamo dati jedan rani gol 

Sjebali se ovi kad su vidjeli kaze gdje smo ovo dosli tito te ****Edin TM87 je napisao/la:

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
je si ti siguran da si gledao utakmicuJuveSissoko je napisao/la:Pjanić najbolji! Dzeko nidje veze,Ibišević katastrofa, ostali nako.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jel se meni ucinilo il je samo Jahicu ime bilo naljepljeno na dres? Nisam obracao paznju kod ostalih 
jesil ti siguran da si postavio pitanje?

nidi je napisao/la:je si ti siguran da si gledao utakmicuJuveSissoko je napisao/la:Pjanić najbolji! Dzeko nidje veze,Ibišević katastrofa, ostali nako.
jesil ti siguran da si postavio pitanje?
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 11 nov 2011, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
Pa valjda se prenose ionako imamo hrpu igraca sa zutim, ma nebitno idemo u Portugal da se nadigravamo zuti, zuti...eto neka svi nasi igraci dobiju zuti nekako cemo sastaviti tim u 1 kolu Euro 2012calcio je napisao/la:que?Elegant je napisao/la:Jahic dobio zuti, mozda bi bilo rizicno njega opet stavit ako nedaj Boze dobije drugi > crveni.
ne prenose se kartoni na prvenstvo valjda?

Zadnja izmjena: Hulaga, dana/u 11 nov 2011, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
Kako samo navijaci Barcelone navikaju na Pepea da je obicni mesar,i o njegovim kvalitetama se onda slabo i govori,a i veceras ste mogli vidjeti da se radi o jednome od najboljih stopera na svijetu.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Iznenadilo me ovo večerasdon_burza je napisao/la:Srce mi i sad stoji zbog Ibisevica !!!
Plusevi iz ove utakmice su : Nismo primili pogodak , imena na dresovima , i igra velicanstvena u odbrani

Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 11 nov 2011, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
doslo je vrijeme da i nas sreca pomiluje rano vodstvo onda pritisak portugala i nema gola,a onda slag dzeko za 0-2
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Jahic-Spahic-Pandza-Papacmajestic24 je napisao/la:Ibisevic jest promasio 2 velike prilike,al isto tako treba priznati da je ulaskom Ibisevica pocelo se igrati na portugalskoj strani a ne na nasoj...ovo je solidan rezultat. Ako nam nisu zabili gol a u obrani je igralo 2 veznjaka,sta ce biti onda kad obrana bude Jahic---Spahic---Papac--Lulic.
Ronaldo je jedna obicna pi.cketina i nista vise od toga.
Lulic je prijeko potreban u ofanzivi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jeste lopta ružno odskočila i Vedi prije onog šuta ali bolan Vedo gdje ćeš u onakvoj situaciji ići svom silom na loptu,sjetite se Bolića protiv Španije(1-1 u Zenici) kada je iz identične situacije reagovao jedino kako je ispravno,golgeterski potkopao loptu ili Medunjanina protiv Albanije kada je rutinski plasirao po zemlji.
Nema veze,vjerujem da će se Vedo iščupati u Lisabonu,ovo je rezultat koji sam priželjkivao od prvog trenutka,po meni je ovo u rangu pobjede 2-1.
Najbolja četvorka utakmice kod nas Begović,stoperski dvojac Spahić-Jahić i Rahimić,Pjanić nas je 3 put uvalio u bespotrebne i opasne kontre Portugala svojim nepotrebnim petama i sva je sreća da nismo kažnjeni.Kod njih Pepe car večeras,naši navijači ogroman minus,jako loše navijanje.
Nema veze,vjerujem da će se Vedo iščupati u Lisabonu,ovo je rezultat koji sam priželjkivao od prvog trenutka,po meni je ovo u rangu pobjede 2-1.
Najbolja četvorka utakmice kod nas Begović,stoperski dvojac Spahić-Jahić i Rahimić,Pjanić nas je 3 put uvalio u bespotrebne i opasne kontre Portugala svojim nepotrebnim petama i sva je sreća da nismo kažnjeni.Kod njih Pepe car večeras,naši navijači ogroman minus,jako loše navijanje.
Spahic nas je mogao u crno zavit. Bog nam je progledao kroz prste.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
jel igro veceras dzeko
ne prenose se zuti kartoni naravno... iskljucenja se prenose...calcio je napisao/la:que?Elegant je napisao/la:Jahic dobio zuti, mozda bi bilo rizicno njega opet stavit ako nedaj Boze dobije drugi > crveni.
cuj crveni? mislis dobije zuti u lisabonu i sudija ga iskljuci??? nadam se da se salis...
- KB-TM87
- Kontakt:
Zaboravih reći, mislio sam da je mesar ali je večeras dokazao zašto je ako ne i najbolji stoper na svijetu.

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- Goalgetter
- Kontakt:
Jedino je u nasoj utakmici jos sve otvoreno, u drugim je sve koliko/toliko rijeseno.
I ovi sto pljuju Dzeku, neka jos jednom pogledaju tekmu, 'ebote Pepe i Alves ga cuvali, i kazu najlosiji. Sjedi 6 ljudi kod mene u kuci, gledaju tekmu, i kazu 'ebo ti ovog Dzeku kad ne igra u reprezentaciji kako treba. Kako mi to samo iscupa zivce

I ovi sto pljuju Dzeku, neka jos jednom pogledaju tekmu, 'ebote Pepe i Alves ga cuvali, i kazu najlosiji. Sjedi 6 ljudi kod mene u kuci, gledaju tekmu, i kazu 'ebo ti ovog Dzeku kad ne igra u reprezentaciji kako treba. Kako mi to samo iscupa zivce

Jedan od najbolji, sigurno.Dylan Dog je napisao/la:Kako samo navijaci Barcelone navikaju na Pepea da je obicni mesar,i o njegovim kvalitetama se onda slabo i govori,a i veceras ste mogli vidjeti da se radi o jednome od najboljih stopera na svijetu.
Mislim da ce Pape ovako poceti protiv Portugala
----------------Begovic-------------------------
--Jahic(Zahirovic)--Spahic--Pandza(Jahic)--Papac--
-----------Rahimic--Medunjanin-----------
----Pjanic------Misimovic----Lulic--------
-----------------Dzeko-----------------------
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ko ne skace mrzi Bosnuastra1922 je napisao/la:calcio je napisao/la:@astra de poskoci malo da vidimo kako tarlahaju![]()
![]()
![]()
![]()
da ti bilo

mislim da se prenose samo crveni kartoni, Rooney je naprimjer dobio 3 utakmice kazne zbog crvenog i nece moci igrati u prva 3 kola na Euro. zuti se valjda brisu...Hulaga je napisao/la: Pa valjda se prenose ionako imamo hrpu igraca sa zutim, ma nebitno idemo u Portugal da se nadigravamo zuti, zuti...eto neka svi nasi igraci dobiju zuti nekako cemo sastaviti tim u 1 kolu Euro 2012![]()
a nemoguce da dobiju svi
ali i to sto kazes, da je otici tamo pa cemo se krpiti u prvom kolu

- Donnie Darko
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Da ju je samo ovako potkopao, a na svom silom isao na nju
Da ju je samo ovako potkopao, a na svom silom isao na nju

Ne prenose se ni iskljucenja,o cemu vi,pa imate bar najmanje 7 prijateljskih do prve utakmice na EURU gde mozete ocistiti kartone.amho je napisao/la:ne prenose se zuti kartoni naravno... iskljucenja se prenose...calcio je napisao/la:que?Elegant je napisao/la:Jahic dobio zuti, mozda bi bilo rizicno njega opet stavit ako nedaj Boze dobije drugi > crveni.
cuj crveni? mislis dobije zuti u lisabonu i sudija ga iskljuci??? nadam se da se salis...

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Odavno ja to govorim druze.Dylan Dog je napisao/la:Kako samo navijaci Barcelone navikaju na Pepea da je obicni mesar,i o njegovim kvalitetama se onda slabo i govori,a i veceras ste mogli vidjeti da se radi o jednome od najboljih stopera na svijetu.

Jednostavno Pepepovi incidenti koje pravi bacaju u drugi plan njegovu realnu klasu. Za mene je on u top 5 stopera svijeta. Covjek jeste divljak i kretencina ali njegova klasa je nepobitna definitivno. Neka prica ko sta hcoe.
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 11 nov 2011, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.