BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
utakmicu u portugalu sudit ce WOLFGANG STARK
Na Dzekinim ledjima je non stop visio Pepe/Alves plus udvajane bekova i zadnjih vezni...Sta ocekujes pa nije ni Dzeko bager da unese loptu u gol na onakvom terenuAmanijakzO je napisao/la:jahic ?JuveSissoko je napisao/la:Pjanić najbolji! Dzeko nidje veze,Ibišević katastrofa, ostali nako.![]()

Pola ovdje ne shvata da je ono Portugal. Neka analiziraju igraca po igraca pa ce vidjeti protiv koga se veceras igralo. Odigrano veoma dobro. Dzeko klasa, nije se naigrao u napadu, ali je "upio" dosta lopti, s' obzirom ko ga je cuvao da nije klasa nebi se nikako ni vidio.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Crveni karton možeš dobit u slučaju da dobijes dva žuta na jednoj utakmici. Žuti kartoni se ne prenose s utakmice na utakmicu.Elegant je napisao/la:Jahic dobio zuti, mozda bi bilo rizicno njega opet stavit ako nedaj Boze dobije drugi > crveni.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
nikad sretniji poslije 0:0 :p , jos nam se vracaju papac i pandza
Mislim da imamo sanse i to dobre sanse ..
Jahic je strasno odigro , Ibisevic promasi dvije ciste sanse :ss..Al desava se, odma propalica ..
Mislim da imamo sanse i to dobre sanse ..

Jahic je strasno odigro , Ibisevic promasi dvije ciste sanse :ss..Al desava se, odma propalica ..
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
joj sta je seljaka doslo danas u zenicu ja mislio korida se odrzava zato je navijanje bilo ko na koridi zadnja utakmica koja je bila da se pravo navijalo je sa norveskom tad se karte prodavale u zenici sve pa robija navijala ovo sve neorganizovano totalno ZAHVALJUJEM SE LJUDIMA IZ KOMITETA ZA NORMALIZACIJU STO SU MALO POSLALI KARTI ZA ZENICU PA NISMO UCESTVOVALI U OVOM LOSEM NAVIJANJU DOSLI COBANI SA KOSEVA STO SU ZVIZDALI PROTIV FRANCUZA PA EVO I OVDJE JEDU SVOJ PROIZVOD

rezultat definitvno obecava zanimljiv uzvrat, sanse su jos uvijek 50%-50%, i ja se nadam da ce prevagnuti na nasu stranu ... Alll ljudii, one reklame za vrijeme utakmice, bageri, hrenovke, jub boje .. Paa doklee vise ..
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
que?Elegant je napisao/la:Jahic dobio zuti, mozda bi bilo rizicno njega opet stavit ako nedaj Boze dobije drugi > crveni.
ne prenose se kartoni na prvenstvo valjda?
u lisabonu mozda krenuti sa vedom umjesto lulica pa lahko je u drugom mijenjat vedu.mislim da cemo u uzvratu dosta rasterecenije igrati i za svaku pohvalu je sto nasi osim salihovica nisu dobili po drugi zuti 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
rezultat je zadovoljavajuci u svakom pogledu... teren i vaznost utakmice su presudni za relativno los fudbal pogotovo u prvom poluvremenu... susic je dobro postavio taktiku, na vrijeme je ubacio drugog napadaca... pogodio je s objema izmjenama... nema mu se sta zamjerit'... da je se ranije otvorio ko zna sta bi bilo do kraja...
promasaj ibisevica jeste bio veliki, ali svi zaboravljamo slican promasaj ronalda (teren kriv)... postiga je takodjer bio sam na 6,7 metara i fula neometano... spahic je imao vise srece nego pameti pa ona odbijena nije zavrsila u nasem golu... na kraju trebamo biti zadovoljni sto nismo primili gol, tako da u lisabonu ne moramo od pocetka ganjat' rezultat'...
odlicna stvar je sto niko osim salihovica nije pozutio... a i da ima pravo nastupa pitanje je da li bi igrao od pocetka...
u lisabonu ocekujem slican nastup kao u parizu uz identican rezultat...
promasaj ibisevica jeste bio veliki, ali svi zaboravljamo slican promasaj ronalda (teren kriv)... postiga je takodjer bio sam na 6,7 metara i fula neometano... spahic je imao vise srece nego pameti pa ona odbijena nije zavrsila u nasem golu... na kraju trebamo biti zadovoljni sto nismo primili gol, tako da u lisabonu ne moramo od pocetka ganjat' rezultat'...
odlicna stvar je sto niko osim salihovica nije pozutio... a i da ima pravo nastupa pitanje je da li bi igrao od pocetka...
u lisabonu ocekujem slican nastup kao u parizu uz identican rezultat...

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
@astra de poskoci malo da vidimo kako tarlahaju 

UEFA znaMentalist je napisao/la:utakmicu u portugalu sudit ce WOLFGANG STARK

Sta onaj debil Jahicu zabi zuti zato sto mu je pokazo da treba dati zuti Potigi, pa **** te celava debilu da ti je Ronaldo pokazo nebi mu pokazo zuti...fujjjj aj sto se beze iznervira u onoj situaciji
- KB-TM87
- Kontakt:
Sretni mi, sretni oni, a sjetićemo se šanse Ibiševića, šta je tu je. Svi odigrali za 10 osim Salihovića, koji je bio najlošiji.
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
calcio je napisao/la:@astra de poskoci malo da vidimo kako tarlahaju

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Srce mi i sad stoji zbog Ibisevica !!!
Sve u svemu zadovoljan sam . Svaki sut Portugalaca sam sa nekom dozom sigurnosti popratio jer znam da imam =o golmana koji je medju 20 a mozda i 10 n svijetu
Odbrana nam je odigrala savrseno , Maletic me iznenadio pravo svaka mu cast.
Nista ostaje nam revans u kojem sam siguran da cemo postici pogodak samo ne znam kao cemo u odbrani odigrati
Plusevi iz ove utakmice su : Nismo primili pogodak , imena na dresovima , i igra velicanstvena u odbrani
Sve u svemu zadovoljan sam . Svaki sut Portugalaca sam sa nekom dozom sigurnosti popratio jer znam da imam =o golmana koji je medju 20 a mozda i 10 n svijetu
Odbrana nam je odigrala savrseno , Maletic me iznenadio pravo svaka mu cast.
Nista ostaje nam revans u kojem sam siguran da cemo postici pogodak samo ne znam kao cemo u odbrani odigrati
Plusevi iz ove utakmice su : Nismo primili pogodak , imena na dresovima , i igra velicanstvena u odbrani
Thomas Müller - Fußballgott
Trebamo biti zadovoljni...ibisevic fulio 2 sanse,svakom se desava,teren je najveci krivac! idemo aBd zabiti u Lisabonu i da napokon slavimo 

Jesi siguran da se ne prenose u Barazu ? Ako se ne prenose onda super ?babilonTM je napisao/la:Crveni karton možeš dobit u slučaju da dobijes dva žuta na jednoj utakmici. Žuti kartoni se ne prenose s utakmice na utakmicu.Elegant je napisao/la:Jahic dobio zuti, mozda bi bilo rizicno njega opet stavit ako nedaj Boze dobije drugi > crveni.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- JuveSissoko
- Kontakt:
to treba da kazem da su razvalili a odigrali 0:0 s tim da je prvo poluvrijeme katastrofa? Koju si ti utakmicu gledao?Marchelo77 je napisao/la:Jesil gledao utakmicu bgt :S Begovic nakoJuveSissoko je napisao/la:Pjanić najbolji! Dzeko nidje veze,Ibišević katastrofa, ostali nako.Rahimic nako
Zahirovic
.... itd da mi je znati sta je onda tebi dobro

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Rezultat je savrsen s obzirom kakvu smo igru veceras pruzili, barem do onog ulaska Vede.
Molio sam Boga da ga Pape sto prije ubaci, jer nam je trebao taj pritisak na gol Portugala. Evidentno je bilo da Dzeko ne moze sam pored mrcine Pepea i Alvesa.
Kasnije je bilo puno bolje, jos one neiskoristene prilike. Vedo, Vedo, mogao si junacina postati.
Idemo u Lisabon sa kakvom takvom sansom, a mislim da je ista dosta dobra s obzirom da nismo primili gol.
Sa Portugalcima se moze igrati i nadigravati, a niko ne zna kako ce nas sreca posluziti. Mozda bas mi budemo ti koji ce se na kraju radovati.
Molio sam Boga da ga Pape sto prije ubaci, jer nam je trebao taj pritisak na gol Portugala. Evidentno je bilo da Dzeko ne moze sam pored mrcine Pepea i Alvesa.
Kasnije je bilo puno bolje, jos one neiskoristene prilike. Vedo, Vedo, mogao si junacina postati.
Idemo u Lisabon sa kakvom takvom sansom, a mislim da je ista dosta dobra s obzirom da nismo primili gol.
Sa Portugalcima se moze igrati i nadigravati, a niko ne zna kako ce nas sreca posluziti. Mozda bas mi budemo ti koji ce se na kraju radovati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
calcio je napisao/la:@astra de poskoci malo da vidimo kako tarlahaju

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.