BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

Mentalist
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la Mentalist » 11 nov 2011, 22:40

utakmicu u portugalu sudit ce WOLFGANG STARK

Hulaga
Kontakt:

Post Postao/la Hulaga » 11 nov 2011, 22:40

AmanijakzO je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:Pjanić najbolji! Dzeko nidje veze,Ibišević katastrofa, ostali nako.
jahic ? :? :roll:
Na Dzekinim ledjima je non stop visio Pepe/Alves plus udvajane bekova i zadnjih vezni...Sta ocekujes pa nije ni Dzeko bager da unese loptu u gol na onakvom terenu :roll: vise je nama stetio teren a bogami smo ih stisli zadnji 10 min da se tekma igrala do 110 zabili bi 100 %

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 11 nov 2011, 22:41

Pola ovdje ne shvata da je ono Portugal. Neka analiziraju igraca po igraca pa ce vidjeti protiv koga se veceras igralo. Odigrano veoma dobro. Dzeko klasa, nije se naigrao u napadu, ali je "upio" dosta lopti, s' obzirom ko ga je cuvao da nije klasa nebi se nikako ni vidio.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 11 nov 2011, 22:41

Elegant je napisao/la:Jahic dobio zuti, mozda bi bilo rizicno njega opet stavit ako nedaj Boze dobije drugi > crveni. :?
Crveni karton možeš dobit u slučaju da dobijes dva žuta na jednoj utakmici. Žuti kartoni se ne prenose s utakmice na utakmicu.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 11 nov 2011, 22:41

nikad sretniji poslije 0:0 :p , jos nam se vracaju papac i pandza

Mislim da imamo sanse i to dobre sanse ..:D
Jahic je strasno odigro , Ibisevic promasi dvije ciste sanse :ss..Al desava se, odma propalica ..
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

SAUDIN23
Kontakt:

Post Postao/la SAUDIN23 » 11 nov 2011, 22:41

joj sta je seljaka doslo danas u zenicu ja mislio korida se odrzava zato je navijanje bilo ko na koridi zadnja utakmica koja je bila da se pravo navijalo je sa norveskom tad se karte prodavale u zenici sve pa robija navijala ovo sve neorganizovano totalno ZAHVALJUJEM SE LJUDIMA IZ KOMITETA ZA NORMALIZACIJU STO SU MALO POSLALI KARTI ZA ZENICU PA NISMO UCESTVOVALI U OVOM LOSEM NAVIJANJU DOSLI COBANI SA KOSEVA STO SU ZVIZDALI PROTIV FRANCUZA PA EVO I OVDJE JEDU SVOJ PROIZVOD :lol: :lol: :lol: :lol:

tk@b3
Kontakt:

Post Postao/la tk@b3 » 11 nov 2011, 22:41

rezultat definitvno obecava zanimljiv uzvrat, sanse su jos uvijek 50%-50%, i ja se nadam da ce prevagnuti na nasu stranu ... Alll ljudii, one reklame za vrijeme utakmice, bageri, hrenovke, jub boje .. Paa doklee vise ..

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 nov 2011, 22:41

Elegant je napisao/la:Jahic dobio zuti, mozda bi bilo rizicno njega opet stavit ako nedaj Boze dobije drugi > crveni. :?
que?

ne prenose se kartoni na prvenstvo valjda?

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 11 nov 2011, 22:42

u lisabonu mozda krenuti sa vedom umjesto lulica pa lahko je u drugom mijenjat vedu.mislim da cemo u uzvratu dosta rasterecenije igrati i za svaku pohvalu je sto nasi osim salihovica nisu dobili po drugi zuti :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 11 nov 2011, 22:42

rezultat je zadovoljavajuci u svakom pogledu... teren i vaznost utakmice su presudni za relativno los fudbal pogotovo u prvom poluvremenu... susic je dobro postavio taktiku, na vrijeme je ubacio drugog napadaca... pogodio je s objema izmjenama... nema mu se sta zamjerit'... da je se ranije otvorio ko zna sta bi bilo do kraja...

promasaj ibisevica jeste bio veliki, ali svi zaboravljamo slican promasaj ronalda (teren kriv)... postiga je takodjer bio sam na 6,7 metara i fula neometano... spahic je imao vise srece nego pameti pa ona odbijena nije zavrsila u nasem golu... na kraju trebamo biti zadovoljni sto nismo primili gol, tako da u lisabonu ne moramo od pocetka ganjat' rezultat'...

odlicna stvar je sto niko osim salihovica nije pozutio... a i da ima pravo nastupa pitanje je da li bi igrao od pocetka...

u lisabonu ocekujem slican nastup kao u parizu uz identican rezultat... ;)

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 nov 2011, 22:44

@astra de poskoci malo da vidimo kako tarlahaju :D

Hulaga
Kontakt:

Post Postao/la Hulaga » 11 nov 2011, 22:44

Mentalist je napisao/la:utakmicu u portugalu sudit ce WOLFGANG STARK
UEFA zna :evil: :( fujjjjjjj najslabiji sudija u njemackoj, fakat neznam kako ovaj sudija i dan danas moze da sudi tekme...ali izgleda kad negdje zatreba UEFA ga ubaci.

Sta onaj debil Jahicu zabi zuti zato sto mu je pokazo da treba dati zuti Potigi, pa **** te celava debilu da ti je Ronaldo pokazo nebi mu pokazo zuti...fujjjj aj sto se beze iznervira u onoj situaciji

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 11 nov 2011, 22:44

Sretni mi, sretni oni, a sjetićemo se šanse Ibiševića, šta je tu je. Svi odigrali za 10 osim Salihovića, koji je bio najlošiji.
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 11 nov 2011, 22:44

calcio je napisao/la:@astra de poskoci malo da vidimo kako tarlahaju :D
:mrgreen:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 11 nov 2011, 22:44

Srce mi i sad stoji zbog Ibisevica !!!

Sve u svemu zadovoljan sam . Svaki sut Portugalaca sam sa nekom dozom sigurnosti popratio jer znam da imam =o golmana koji je medju 20 a mozda i 10 n svijetu

Odbrana nam je odigrala savrseno , Maletic me iznenadio pravo svaka mu cast.

Nista ostaje nam revans u kojem sam siguran da cemo postici pogodak samo ne znam kao cemo u odbrani odigrati

Plusevi iz ove utakmice su : Nismo primili pogodak , imena na dresovima , i igra velicanstvena u odbrani
Thomas Müller - Fußballgott

ha ya
Kontakt:

Post Postao/la ha ya » 11 nov 2011, 22:44

Trebamo biti zadovoljni...ibisevic fulio 2 sanse,svakom se desava,teren je najveci krivac! idemo aBd zabiti u Lisabonu i da napokon slavimo :)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 11 nov 2011, 22:45

babilonTM je napisao/la:
Crveni karton možeš dobit u slučaju da dobijes dva žuta na jednoj utakmici. Žuti kartoni se ne prenose s utakmice na utakmicu.
Jesi siguran da se ne prenose u Barazu ? Ako se ne prenose onda super ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 11 nov 2011, 22:45

Marchelo77 je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:Pjanić najbolji! Dzeko nidje veze,Ibišević katastrofa, ostali nako.
Jesil gledao utakmicu bgt :S Begovic nako :o Rahimic nako :o Zahirovic :o .... itd da mi je znati sta je onda tebi dobro :)
to treba da kazem da su razvalili a odigrali 0:0 s tim da je prvo poluvrijeme katastrofa? Koju si ti utakmicu gledao? :?
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 nov 2011, 22:45

Rezultat je savrsen s obzirom kakvu smo igru veceras pruzili, barem do onog ulaska Vede.
Molio sam Boga da ga Pape sto prije ubaci, jer nam je trebao taj pritisak na gol Portugala. Evidentno je bilo da Dzeko ne moze sam pored mrcine Pepea i Alvesa.
Kasnije je bilo puno bolje, jos one neiskoristene prilike. Vedo, Vedo, mogao si junacina postati.

Idemo u Lisabon sa kakvom takvom sansom, a mislim da je ista dosta dobra s obzirom da nismo primili gol.
Sa Portugalcima se moze igrati i nadigravati, a niko ne zna kako ce nas sreca posluziti. Mozda bas mi budemo ti koji ce se na kraju radovati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 11 nov 2011, 22:45

calcio je napisao/la:@astra de poskoci malo da vidimo kako tarlahaju :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: da ti bilo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.