FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pihhh nestalo raida mora se ici u kupovinuu u pm 

IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
- zlaya_tm87
- Kontakt:
https://market.android.com/details?id=z ... rch_result" onclick="window.open(this.href);return false;dino lj je napisao/la:Raja ko ima mobitele koji podrzavaju android aplikacije neko je postavio na marketu aplikaciju naseg kluba povodom 90 -tog rodjendana,ja sam slucajno naletio i skinuo je.Super je stvar i koje postavio svaka mu cast.
To je aplikacija.
Downloadovao, instalirao, nije lose. Doduse vidi se da je fan made i da treba tu jos dosta posla ali kapa dole za trud. Evo mozda prijedlog za ekipu koja odrzava site da se ulozi napor za pravljenje oficijelne aplikacije za Android/iPhone. Nek' se postavljaju standardi

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Navijači će praviti stadion.avlami97 je napisao/la:U tom slučaju niko nema hajra. Nas navijače ko yebe ionako čitav život sanjamo normalan stadion. Ukoliko se nešto konkretno u ovoj polusezoni ne počne raditi, od stadiona nema ništa ni narednih par decenija. Pomalo me razočaravaju.nime_tm87 je napisao/la:Nema nama hljeba ako budemo cekali da nam grad krene pravit stadion. Dokazano!!!
Nafatat kakvih sponzora i poceti ****...tipa lupam nafatamo Konzum i obecamo im poslovne prostore na neki period ,a oni nam izgrade tribinu i tako sa zapadom...
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Evo ja sam prvi dobrovoljac da pravim stadion.Dakle na ljeto cu bit dole i prikljucujem se prvi na pomoci u izgradnji stadiona.Predlazem i akciju nas koji smo vani da pomognemo klubu recimo kolko nas ima vani nek svak dadne po 100 eura da se skupimo dole i dadnemo za donaciju tribine.Ja bi ucestvovo.Za Zelju sve.ja mislim da nama navijacima Zelje koji smo vani nije nista dat 100 eura a ima nas dosta tako bi pomogli kolko tolko.Eto ako se neko slaze bujrum.
@sarajlija tm
nije losa ideja samo da ste malo doradili,uglavnom ok[/quote]
Stari momak ju je tek postavio a bit ce redovno azurirana to je i naveo u App infu,za pocetak je dobro treba mu odati priznanje jer je ovo prva i jedina aplikacija klubova sa prostora bivse Juge za Android.
nije losa ideja samo da ste malo doradili,uglavnom ok[/quote]
Stari momak ju je tek postavio a bit ce redovno azurirana to je i naveo u App infu,za pocetak je dobro treba mu odati priznanje jer je ovo prva i jedina aplikacija klubova sa prostora bivse Juge za Android.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
ŽELJEZNIČAR
ŽELJEZNIČAR
ŽELJEZNIČAR
ŽELJEZNIČAR
ŽELJEZNIČAR
ŽELJEZNIČAR
ŽELJEZNIČAR
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Za zivot cijeli
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Za one koji gledaju, a ne vide....
Voz je prošao još jednu stanicu, idemo dalje...do nove pobjede!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
Da se hoce jedan Dilaver naci veceras medju ciganima(portugalcima) 

...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
.,
Zadnja izmjena: LudLo 4, dana/u 11 nov 2011, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Burazeru ja ocekujem novu turu salova, ovi su planuli za pola sata, red je da jos jednu urade
Čolić, Kvesić i Bukvić na Kipru
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/co ... c-na-kipru" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/co ... c-na-kipru" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Nije istina, planula je za 10 minuta... znači u 18:10 ih nije više bilo,a nova tura obavezno dolazi..lisander je napisao/la:Burazeru ja ocekujem novu turu salova, ovi su planuli za pola sata, red je da jos jednu urade

Kad nemate taktiku 

Maloprije cekam autobus na Pofalicima kad prolazi pored meni jedan poveci crni pas, slucajno pogledam ko ga vodi kad ono covjek u trenerci,kapi i rukavicama - AMAR AMAR OSIM OSIM !
Koji kralj,kako kulira.B-)
S cukom ode gledati BiH haha.
Osim - drugo ime za Želju !
preko raspusta vala moze 50% navijača radit' a vala i ja s njima, ionako po citav raspust sjedim kuciAlipasino je napisao/la:Evo ja sam prvi dobrovoljac da pravim stadion.Dakle na ljeto cu bit dole i prikljucujem se prvi na pomoci u izgradnji stadiona.Predlazem i akciju nas koji smo vani da pomognemo klubu recimo kolko nas ima vani nek svak dadne po 100 eura da se skupimo dole i dadnemo za donaciju tribine.Ja bi ucestvovo.Za Zelju sve.ja mislim da nama navijacima Zelje koji smo vani nije nista dat 100 eura a ima nas dosta tako bi pomogli kolko tolko.Eto ako se neko slaze bujrum.

- BolanBolan
- Kontakt:
Haha, i ja ga često viđam u Vilsu, voda Scooby-dooa!rossoner je napisao/la:Maloprije cekam autobus na Pofalicima kad prolazi pored meni jedan poveci crni pas, slucajno pogledam ko ga vodi kad ono covjek u trenerci,kapi i rukavicama - AMAR AMAR OSIM OSIM !

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nešto sam načuo za ovo, ali eto hvala Bogu i realizovat će se, svaka čast BH Telecomu.
Samo me zanima na kojem će to kanalu biti, valjda će oni neki svoj poseban napraviti
Joj još 7 dana do utakmice, ko će dočekati...
Samo me zanima na kojem će to kanalu biti, valjda će oni neki svoj poseban napraviti

Joj još 7 dana do utakmice, ko će dočekati...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
E jesmo ih ubili u svim segmentima igre ,steta sto jos koji nezabismo .MU'MIN T.M. je napisao/la:[youtube][/youtube]
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Trenutno korisnika/ca: Levin, NeSamSafetee i 31 gost.