FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Red or Dead
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Red or Dead » 16 avg 2009, 01:33

Madafaka je napisao/la:Maksumic konj prebacio juznu tribinu iz penala, da je zabio, pobjedili bi 100%... Velezovi igraci, pogotovo retardirani golman, pravi seljaci koji se samo valjaju po travi.

UPRAVA NAPOLJE!!!

retardirani vasi igraci koji nemogu dati dva gola "jednom" ....toliko o vama....doci ce dzakmic i ekipa u mostar :lol:

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 16 avg 2009, 01:34

Madafaka je napisao/la:Maksumic konj prebacio juznu tribinu iz penala, da je zabio, pobjedili bi 100%... Velezovi igraci, pogotovo retardirani golman, pravi seljaci koji se samo valjaju po travi.

UPRAVA NAPOLJE!!!
jbg nije vam kriv hadzidzulbic sto vam je sve branio,haha jbg ovo je prvi put da niste imali sudjenje kao u doasdasnjim sezonama tzv. steteljenje i ostalo......
Red or Dead
:twisted: :twisted: :twisted:

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 16 avg 2009, 01:37

pinoche je napisao/la:
krcko je napisao/la:Raja ma pusti te ove SITNE duse po strani.Nema se sta momcima zamjeriti,pa velez je pokazao sta je antipropaganda fudbala.Nek ih je stid one trave sto je pogazise bez veze.SMIJESNO.A drugi par cipela je nasa situacija.U mnogome sam pisao i govorio o kratkom igrackom fondu i realno treba sve ovo izdrzati,a u isto vrijeme od njih ocekivati vrhunske rezultate.U evropi su ucinili vec mnogo,a do nase nesposobne uprave je zasto je igracki kadar iscrpljen i brojcano ne adekvatan zahtjevu koji se stavlja pred klub.IDEMO DALJE.Ide cetvrtak i svi na kosevo.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.
krcko ne lupetaj, u prvom poluvremenu nas je velez nadigrao, kada nam spuste loptu ne znamo gdje se nalazimo, drugo poluvrijeme smo bili puno bolji, ali izgleda da neko od gore vidi sve, nasa igra svodi se na napucavanje ili od alaima ili od maksumica i horuk u 16, dok je velez u prvom dijelu pokazao sta znaci pas igra, i nadasve onda dzakmic i janjos napadaju najboljeg fudbalera utakmice u svlacionici, sramota, povraca mi se, ukoliko ih ne kazne, onda cemo doista pokazati manire seljackog kluba, nema zataskavanja, napad na osmanagica je ukaljao ime naseg kluba, zato tjerajte iz naseg sarajeva te nekulturne stvorove
Brate mogu samo da ti cestitam na realnosti,ugledajte se na ovog covjeka.svaka cast
kad si u mostaru da te castim????
Red or Dead
:twisted: :twisted: :twisted:

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 16 avg 2009, 01:48

Kakva realnost?Sta ti je?
Ovaj covjek kao navija za Sarajevo,a otkad se registrovao na forum nije napisao nijedan post u kojem hvali FK Sarajevo ili Horde Zla.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 16 avg 2009, 01:58

Sta je ovo Osmanagic nestradao od derpera Dzamkica i Janjosa.....ccc
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

hujka komandant
Kontakt:

Post Postao/la hujka komandant » 16 avg 2009, 02:02

ne mogu da vjerujem....pa sta bi vi da ste na velezovom mjestu da vam se toliko nepravde nanjelo kao velezu pa velez jedva egzistira i sad kad je hvala bogu situacija puno bolja pljujete...pa mi smo i tad dok smo bili u ambisu uvjek gotivili sarajevo i navijamo za njega i sad u evropi a velez otkine bod odmah ne valja...pa vi redovno kidate velezu bod il 3 u mostaru pa ga onda nesto zalite i sta smo mi trebali...znaci mi treba samo da se takmicimo ono onako bezze da nas vi kantate i pomalo ono zalite kao fini smo nismo losi...trebali smo izgubiti i veceras pa da opet sve bude u redu ne kontam stvarno...ovo je zalosno sta su uradili osmanagicu u tunelu ma namam rijeci..

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 16 avg 2009, 02:53

Iskreno, bez uvrede ocekivao sam malo vecu brojnost Hordi, navijanje solidno, posebno dobro navijanje kad je bila bakljada, svaka pohvala za minutu sutnje prije utakmice, mozda je falilo malo kontinuiteta u navijanju ( nisam ja strucnjak za to samo iznosim licni stav ), utakmica rekao bih zadovoljila naziv "derbi", prvo poluvrijeme Velez pas igrom fino odigrao, drugo poluvrijeme Sarajevo imalo vise zelje i prilika a manje srece, mozda je ipak presudio onaj promaseni penal, vjerovatno da ste dali gol imali bi vise samopouzdanja, negativne stvari hm...gadjanje igraca na izlasku sa terena u poluvremenu nimalo ne prilici navijacima iz glavnog grada mada iskreno mislim da su to neki likovi tipa "derbi navijaci", takodjer oni uzvici sa iste tribine upuceni nama nepotrebni sto je naravno ignorisano s nase strane, mislim da RA nije kriv za ovu podjelu bodova nego sa Vasom Upravom, tako da je pomalo nejasno zbunjujce zasto oni povici za RA kad je Uprava kriva za Vase trenutno stanje, Horde korektne do kraja, nemojte podleci ovim provokatorima, tinejdzerima da pokvare odnos HZ i RA, isto kao sto ne podrzavam provokacije igraca Veleza prema simpatizerima jednako tako ne podrzavam napad koji se desio ispred svlacionica jer ipak ti igraci koji su napali su ( ili bi trebali da budu profesionalci ), te ne smiju da podlegnu takvim potezima, svakako puno srece u nastavku PL i naravno protiv Cluja
Rođeni brato

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 16 avg 2009, 03:32

evo tek sam dosao kuci pa da i ja iznesem svoje vidjenje utakmice ...
dolazak na jug , tribina dobro popunjena ..Hordi na sjeveru otprilike koliko i nas .., mozda malo vise ...mi pomalo navijamo , HZ sjede....pojavljuje se avion sa transparentom RODJENI i prelijece iznad stadiona ...ma brate perverzija cista , mos mislit ...narucili avion da leti iznad Koseva sa transom Rodjeni ...ludnica , orginalno da ne moze orginalnije . ...
utakmica pocinje , Velez zabija u 4 minuti ...na jugu ludnica .. poslije gola Velez nastavlja igrati odlicno , potpuno nadmocno izgleda na terenu ...Sarajevo nesto pokusava ali su apsolutno nadigrani u prvom poluvremenu ..
Drugo poluvrijeme Sarajevo pojacava i sve vise prijeti golu Veleza , Velez se nesvjesno povukao i zatvorio ..redaju se poluprilike , po koja i prava sansa i onda penal za Sarajevo , potpuno opravdano dosudjen ..Maksumic puca preko gola ..
I onda jedan detalj koji je jako bitan a koji niko nije spomenuo ...lopta ubacena za Dzafica prema sesnaestercu Sarajeva , Alaim stize prije Dzafica na nju i hvata je u ruke izvan svog sesnaesterca , pomocni signalizira ..glavni dosudjuje indirektan udarac za Velez ali daje samo zuti karton Alaimu , oni koji znaju sudijska pravila znaju da se u takvoj situaciji ako se vec to dosudi moze pokazati samo crveni karton ,
sudija nazalost tu drasticno ostecuje Velez jer je pri vodstvu od 0-1 za Velez Sarajevo moralo ostati sa igracem manje ..
Poslije toga Sarajevo nastavlja sa napadima , sto rezultira izjednacenjem tamo nekad u 75 minuti nakon velike guzve u 16-ercu...
Velez je poslije toga malo uspio primiriti igru , Sarajevo je stvorilo jos par sansi ali na kraju je ostao po meni najrealniji rezultat 1-1 ...
Ne mogu se oteti utisku da je Velez malo bojazljivo odigrao drugo poluvrijeme, mislim da su krenuli malo hrabrije da su mogli zabiti i drugi gol ali eto tako je kako je ...zakljucak svega Velez bolji u prvom,a Sarajevo u drugom poluvremenu ...
Ono na sto se jos moram osvrnuti je pregruba igra igraca Sarajeva , u Evropi bi sigurno ostali sa igracem manje sa onakvim startovima jos u prvom poluvremenu ...
Sto se tice Hordi Zla , sjever prekorektan i zahvaljujem im se zbog toga , na pocetku 2 poluvremena na njihovu incijativu smo zajedno otpjevali himnu JEDNA SI JEDINA ...
skidam im kapu jos jednom , i svaka cast za korektnost ...
Istok me razocarao , tolika mrznja ne znam zbog cega ???
Napadose Osmanagica kada je iskljucen na polasku u svlacionicu u najmanju ruku kao da je Karadzic , pa onda gadjanje raznoraznim predmetima , i slag na tortu na kraju utakmice pocnu skandirati ZRINJSKI ....jadno da jadnije ne moze biti ...
ne znam cemu sve to ali eto hvala im ...

toliko od mene , Sarajevu zelim pobjedu u cetvrtak protiv Cluja -a ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 16 avg 2009, 03:42

pinoche je napisao/la:
krcko je napisao/la:Raja ma pusti te ove SITNE duse po strani.Nema se sta momcima zamjeriti,pa velez je pokazao sta je antipropaganda fudbala.Nek ih je stid one trave sto je pogazise bez veze.SMIJESNO.A drugi par cipela je nasa situacija.U mnogome sam pisao i govorio o kratkom igrackom fondu i realno treba sve ovo izdrzati,a u isto vrijeme od njih ocekivati vrhunske rezultate.U evropi su ucinili vec mnogo,a do nase nesposobne uprave je zasto je igracki kadar iscrpljen i brojcano ne adekvatan zahtjevu koji se stavlja pred klub.IDEMO DALJE.Ide cetvrtak i svi na kosevo.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.
krcko ne lupetaj, u prvom poluvremenu nas je velez nadigrao, kada nam spuste loptu ne znamo gdje se nalazimo, drugo poluvrijeme smo bili puno bolji, ali izgleda da neko od gore vidi sve, nasa igra svodi se na napucavanje ili od alaima ili od maksumica i horuk u 16, dok je velez u prvom dijelu pokazao sta znaci pas igra, i nadasve onda dzakmic i janjos napadaju najboljeg fudbalera utakmice u svlacionici, sramota, povraca mi se, ukoliko ih ne kazne, onda cemo doista pokazati manire seljackog kluba, nema zataskavanja, napad na osmanagica je ukaljao ime naseg kluba, zato tjerajte iz naseg sarajeva te nekulturne stvorove

SVAKA CAST BRATE NA REALNOM KOMENTARU
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Play.Blue.Minded
Kontakt:

Post Postao/la Play.Blue.Minded » 16 avg 2009, 04:17

GRIZLI je napisao/la:Horde Zla, zar nevidite za koga navijate ba, za seljacine!
svoji na svom :lol:

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 16 avg 2009, 08:02

Starm0 je napisao/la:Evo me sad iz sarajeva. Mrzim vas pitare. Mrzio sam vas i prije, a sad mi je drago i da vas ostatak RA mrzi. Docete vi nama u Mostar. ;) ;) ;)
Pa kako vas nije stid sine dragi.Zaboravljas kako nas docekujete u vrapcicima,i ne samo nas vec i ostale ekipe.Odnosno i ne docekujete.A to sto nas takvi kao ti mrze zaboli nas racku.Pa jeste li svaki prekid maksimalno koristili za opstrukciju igre.A da ne pricam o cekanju papamobila da dodje do povrijdjenog igraca pa on kao ozdravi toboze.I na kraju sa jednom prilikom na utakmici se izvukli bod.A ostatak utakmice,bar veci dio iste je bilo fuj sa strane vasih igraca.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 16 avg 2009, 09:26

Neka vas je stid za Osmanagića...

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 16 avg 2009, 10:20

katastrofa,vec propala sezona...

shakal
Kontakt:

Post Postao/la shakal » 16 avg 2009, 11:57

sta nam je velez kriv...ljudi su odigrali fer i korektno i uzeli bod, nema dalje price...red army cista 10 ;)
Do zadnjeg dana zivota mog samo SARAJV'O!!!

THERE IS NOTHING BETTER IN LIFE THAN BEING A GOONER!!!

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 16 avg 2009, 12:01

Necu biti dug, jer tekma je prepricana par puta dosada..
Prvo da cestitam Hordama na odlicnom navijanju i organizaciji, na koju sam u stvari i navikao gledati dugi niz godina ranije... Momci svaka cast, i gotovo..
Samo me morate shvatiti, Istok je za mene od sinoc mrtav i gotovo.... Nisam znao da iz njih isfrustriranost moze izvuci one uvrede na nas racun... Bolje bi bilo da su nas izdegenecili negdje, nego da su nam pjevali ono onako...
O napadu na Osmanagica i nasu upravu u svecanoj lozi, takodje, ne bi trebalo komentarisati...
Nakon milion godina, ne izgubimo na Kosevu, i krivi smo do bola.
Ali opet da na kraju kazem..... Drago mi je sto smo na kraju, nakon svega, podrzali Horde u izbacivanju uprave, jer, bilo kako bilo, FK Sarajevo je zasluzilo puno vise..... Prije svega, bolju posjetu na Istoku... jer ono sto je sinoc bilo raje na Istoku....ono necu ni da brojim kao Pitare..... Pitari su bolji ljudi....

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 16 avg 2009, 12:05

Butmiran je napisao/la:Kakva realnost?Sta ti je?
Ovaj covjek kao navija za Sarajevo,a otkad se registrovao na forum nije napisao nijedan post u kojem hvali FK Sarajevo ili Horde Zla.
vidis drug, ovaj moj post o kojem ti negodujes je pokazao vecu ljubav nego ces je ti ikada imati, tebi je ljubav prema nasem klubu reci ono sto maloljetni delikventi ovdje zele cuti, mi smo najbolji, mi smo najopasniji i tako to, e pa vidis drug, ljubav je biti realan jer samo realnoscu mozemo pomoci nasem klubu koji se nalazi u velikim ****, pogledaj prelazni rok, pogledaj nasu igru, ali za tebe je ona sjajna jer ti vidis samo neke poluprilike iz horuk igre i za kraj pogledaj ponasanje igraca, uprave i istoka, to je dno dna, dzakmic i janjos moraju biti suspendovani, radi nas koji volimo sarajevo

shakal
Kontakt:

Post Postao/la shakal » 16 avg 2009, 12:16

carina je napisao/la:Necu biti dug, jer tekma je prepricana par puta dosada..
Prvo da cestitam Hordama na odlicnom navijanju i organizaciji, na koju sam u stvari i navikao gledati dugi niz godina ranije... Momci svaka cast, i gotovo..
Samo me morate shvatiti, Istok je za mene od sinoc mrtav i gotovo.... Nisam znao da iz njih isfrustriranost moze izvuci one uvrede na nas racun... Bolje bi bilo da su nas izdegenecili negdje, nego da su nam pjevali ono onako...
O napadu na Osmanagica i nasu upravu u svecanoj lozi, takodje, ne bi trebalo komentarisati...
Nakon milion godina, ne izgubimo na Kosevu, i krivi smo do bola.
Ali opet da na kraju kazem..... Drago mi je sto smo na kraju, nakon svega, podrzali Horde u izbacivanju uprave, jer, bilo kako bilo, FK Sarajevo je zasluzilo puno vise..... Prije svega, bolju posjetu na Istoku... jer ono sto je sinoc bilo raje na Istoku....ono necu ni da brojim kao Pitare..... Pitari su bolji ljudi....
druze uvijek ce biti primitivaca tako da nemoj puno da zamjerite, meni je zao to sto se desilo na tribinama a i u svlacionici al Boze moj, samo se nadam se vise ovo nece ponovit....sve najbolje ;)

shakal
Kontakt:

Post Postao/la shakal » 16 avg 2009, 12:20

pinoche je napisao/la:
Butmiran je napisao/la:Kakva realnost?Sta ti je?
vidis drug, ovaj moj post o kojem ti negodujes je pokazao vecu ljubav nego ces je ti ikada imati, tebi je ljubav prema nasem klubu reci ono sto maloljetni delikventi ovdje zele cuti, mi smo najbolji, mi smo najopasniji i tako to, e pa vidis drug, ljubav je biti realan jer samo realnoscu mozemo pomoci nasem klubu koji se nalazi u velikim ****, pogledaj prelazni rok, pogledaj nasu igru, ali za tebe je ona sjajna jer ti vidis samo neke poluprilike iz horuk igre i za kraj pogledaj ponasanje igraca, uprave i istoka, to je dno dna, dzakmic i janjos moraju biti suspendovani, radi nas koji volimo sarajevo
u potpunosti se slazem ;)

matetaraba
Kontakt:

Post Postao/la matetaraba » 16 avg 2009, 12:45

samo 5000 ljudi na koševu toliki grad i takav derbi a nešto se hvalite vi imate posjećenost

shakal
Kontakt:

Post Postao/la shakal » 16 avg 2009, 12:47

matetaraba je napisao/la:samo 5000 ljudi na koševu toliki grad i takav derbi a nešto se hvalite vi imate posjećenost
i sta sad s tim...:s

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], johntravolta123, laznokrilo, mire971, N3R3D i 27 gostiju.