Cartman je napisao/la:Koje pice vi koristite za smirivanje zivaca?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jasno se moze procitat sa usana Benta da kaze "Too! Nismo mogli bolje proc!"Principatus je napisao/la:Reakcija portugalske delegacije kad su saznali da igraju protiv nas:
" onclick="window.open(this.href);return false;
heinekenCartman je napisao/la:Koje pice vi koristite za smirivanje zivaca?
imas pravo..vjerovatno nece biti mravca..a lulic ce bit desni bekScof1eld je napisao/la:cim nema lulica, nije tacanAllAbout je napisao/la:Begović, Jahić, Spahić, Mravac, Salihović, Medunjanin, Rahimic, Pjanic, Misimovic, Ibišević, Džeko...ovaj sastav stoji na marci..jel jos neko vidio negdje ovakav?
B R I L L I A N Tdziza_23 je napisao/la:[youtube][/youtube]
1:58 koji upad u kadar![]()
![]()
Suze radosnice.Cartman je napisao/la:Jasno se moze procitat sa usana Benta da kaze "Too! Nismo mogli bolje proc!"Principatus je napisao/la:Reakcija portugalske delegacije kad su saznali da igraju protiv nas:
" onclick="window.open(this.href);return false;
ma necee ljudi oni past pod atmosferom bilinog polja vjerujte to su extra klase da bi se tome nadali,al zapamtite jedno potrugal ima extra igrace al nemaju kolektiv kolektiv im je 0 i tu ja vidim nasu sansu ,mi imamo ekipu koju prvenstveno kolektiv cini i zbog timse igre i svega smo dogurali do ovdje...i naravno veceras 100% dobijamo ih 2:0 (ocekujem da edin odigra utakmicu zivota!!)Elegant je napisao/la:Samo hrabro, sreca prati hrabre - past ce Portugalci pod atmosferu.![]()
Ne zvizdati Portugalsku himnu, ali zato ih gromoglasnim navijanjem prestrasiti i dezorjentisati.
Obavezno zvizdati na himnu, kazem obavezno.Elegant je napisao/la:Samo hrabro, sreca prati hrabre - past ce Portugalci pod atmosferu.![]()
Ne zvizdati Portugalsku himnu, ali zato ih gromoglasnim navijanjem prestrasiti i dezorjentisati.
BudaleDooVe je napisao/la:Ma nek su neki turske zastave preko leđa stavili
Ne postoji znaci nista mrze mi vidjeti.DooVe je napisao/la:Ma nek su neki turske zastave preko leđa stavili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.