Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

adnan24
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la adnan24 » 15 avg 2009, 20:30

Phill Jackson je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:Hahahahahhaha...kakvo razbijanje

Everton-Arsenal 0-5

Denilson
Vermaelen
Gallas
Fabregas
Fabregas
ovo je stvarno neocekivano..everton je najgora moguca ekipa za gledat..uvijek igraju 4-5-1..nesto slicno ko Rangers u evropi...80 % tekmi im bude manje od 3 gola...svaka cast Arsenalu ;)

0-6 Dudu...sta reci nego Wenger je kralj!

1-6 zavrseno :(

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 avg 2009, 23:42

Ja vam kazem da je Arsenal glavni konkurent , zajedno sa Liverpool za osvajanje EPL

Koliko god da igraca prodaju uvijek imaju druge ( One koju su ponikli u klubu ) , i znaju sve o tome kako igrati za Wengera .. S'toga i ne cudi ovaj rezultat ;) Ne trebaju jedan Adebayor i Toure da bi se pobjedjivalo 8-)

Odlicno Arsenal , well done :D

kenank7
Kontakt:

Post Postao/la kenank7 » 16 avg 2009, 00:06

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja vam kazem da je Arsenal glavni konkurent , zajedno sa Liverpool za osvajanje EPL

Koliko god da igraca prodaju uvijek imaju druge ( One koju su ponikli u klubu ) , i znaju sve o tome kako igrati za Wengera .. S'toga i ne cudi ovaj rezultat ;) Ne trebaju jedan Adebayor i Toure da bi se pobjedjivalo 8-)

ne trebaju oni za pobjeđivanje Evertona. . . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a šta će biti kad počnu velike tekme i kad iskustvo bude 50% uspjeha. .. hoće li se Gibbs opet okliziwati??? :D :D :D :D
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name! :)

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 16 avg 2009, 00:34

kenank7 je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja vam kazem da je Arsenal glavni konkurent , zajedno sa Liverpool za osvajanje EPL

ne trebaju oni za pobjeđivanje Evertona. . . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a šta će biti kad počnu velike tekme i kad iskustvo bude 50% uspjeha. .. hoće li se Gibbs opet okliziwati??? :D :D :D :D

E moj druze nemas ti blage veze...pa gostovanje Evertonu je medju 5 najtezih utakmica u sezoni i to rijesiti sa 6-1 ti govori nesto o ovom timu arsenala...ili mozda tebi ne :oops: :oops:

shakal
Kontakt:

Post Postao/la shakal » 16 avg 2009, 00:59

ma sta ti je...glavni smo :D

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 16 avg 2009, 01:58

Furiozan start Sve cestitke na danasnjoj uvjerljivoj pobjedi !

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 16 avg 2009, 03:50

Ma Arsene Wegner sto je trener nema dalje svaka mu cast koliko je samo mladih igraca napravio u velike igrace!

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 16 avg 2009, 09:13

Evo Arsen dao izjavu o ciljevima ove godine:

Naša je ambicija zauzeti što je moguće više mjesto na ljestvici. Najviše moguće je ono prvo, stvari su toliko jednostavne. Uvjeren sam da ćemo dokazati koliko smo napredovali igrajući svoju igru', izjavio je Francuz.

'No, ne treba zaboraviti da je Premier liga izuzetno jaka, a mnogi u njoj s ambicijama za osvajanje naslova prvaka', rekao je Wenger, koji je pred početak natjecanja ostao bez iskusnih prvotimaca Kolo Tourea i Emmanuela Adebayora.
'Istina je da smo ostali bez sjajnog dvojca, ali mladi smo i razvijamo se. Kupili smo Thomasa Vermaelena da nadomjesti Tourea, a vratio nam se i Eduardo koji je za mene sjajan igrač. Uz mladiće u vrhu napada poput Carlosa Vele, Nicklasa Bendtnera i Theu Walcotta mislim da nismo ništa slabiji na toj poziciji. Zbog čega ne bismo u kolovozu bili bolji nego što smo bili u ožujku?', ostao je Francuz uvjeren u snagu svog tima.
SAMO ŽELJO

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 16 avg 2009, 09:56

kenank7 je napisao/la: ne trebaju oni za pobjeđivanje Evertona. . . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
to je bila vec velika tekma.......
a za iskustvo oni su iskusni ,zreli sasvim dovljno
arshavin-27
rosicky-27
eboue-26
v.persie-25
dudu-26
gallas-31
almunia-32
silvestre-33
cesc-23 al ko da ima 33 i ne zaboravite ovo je njem (a i svim mladima )5-6 sezona zajedno=)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Sanjin
Kontakt:

Post Postao/la Sanjin » 16 avg 2009, 09:59

Svaka cast Wengeru i kompaniji pa razbili su Evertona,6 komada uvaliti na gostovanju i to ekipi od koje mnoge ekipe strahuju kad dodju na gostovanje.Ovo je jos jedan dokaz da Wenger je trener od povjerenja i da zna izabrati igrace a ne trositi silne pare za dovodjenje igraca.Nisam navijac Arsenala al volim njihov stil igre i nadam se da ce uzeti prvenstvo ove godine jer je Wenger uvjek imao peh sa povredama svojih igraca u toku prvenstva(Rosicky,Eduardo,Van Persie,Fabregas,Sagna).I na kraju zao mi sto samo nije bio malo hrabriji i kupio Dzeku. 8-)

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 16 avg 2009, 10:23

Rekao sam ja da ce Arsenal ove godine razbijati , al ljudi ne vjeruju .
Cesca nece prodat , bar ne ove sezone , izjavio Guardiola
Everton je strasna ekipa , 5. prosle godine , protiv Chelsea 1:1 i 2:2 igrali , bar mislim tako nes
tako da nema tko sta reci da Everton nevalja , najteze gostovanje kod u EPLU je kod njih.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 17 avg 2009, 13:24

Furymaker je napisao/la:Rekao sam ja da ce Arsenal ove godine razbijati , al ljudi ne vjeruju .
Cesca nece prodat , bar ne ove sezone , izjavio Guardiola
Everton je strasna ekipa , 5. prosle godine , protiv Chelsea 1:1 i 2:2 igrali , bar mislim tako nes
tako da nema tko sta reci da Everton nevalja , najteze gostovanje kod u EPLU je kod njih.
ne nego kod arsenala :D :D :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 17 avg 2009, 13:32

Wenger: Arsenal je mamac za vrhunske igrače

Arsene Wenger, francuski strateg na klupi Arsenala, uvijek je bio slab na svoj rad u ovom londonskom klubu i na igrače u vlastitoj svlačionici.
Wenger već godinama radi sjajan posao, ali je isto tako prvi u redu kada treba hvaliti klub s Emirates stadiona. Učinio je to i ovom prilikom.

Istina je da drugi klubovi troše daleko više novaca od Arsenala. Naša politika nikada nije bila kupovati gotove igrače i bacati milijune pred noge sjajnih nogometaša. Uvijek smo birali teži put, stvaranja igrača i kupovanja mlađih igrača. Ali i dalje mislim da smo i dalje mamac za sjajne nogometaše - rekao je Wenger i obrazložio zašto.

Svi cijene naš nogomet i znaju da će se u našoj momčadi osjećati dobro. Isto tako, znam da mnogi nogometaši misle kako se kod nas može napredovati. Uz to, kod nas se pobjeđuje sa stilom, jer Arsenal igra lijepo i svaka je pobjeda posebna.

Na početku sezone Arsenal je uistinu potvrdio takvu tezu, sa 6-1 su protutnjali stadionom Evertona.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 18 avg 2009, 14:41

Veceras bi mogla biti odlicna utakmica Celtic - Arsenal, nadam se utakmici sa puno golova u obje mreze :mrgreen: i bice prenos na NOVA TV :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

kenank7
Kontakt:

Post Postao/la kenank7 » 18 avg 2009, 15:03

Sretno Topnicima večeras. Ne smijem ni zamisliti kolika bi šteta bila kad bi se arsenal kojim slučajem okluznuo. :D :o

Sretno!!!
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name! :)

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 18 avg 2009, 15:09

ma nakon onih 1:6 veceras ce da lete po terenu,ne sumnjam da ce ih lagano dobiti ;)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 18 avg 2009, 15:13

Večeras očekujem laganu pobjedu Arsenala. Ako ste Everton razbili laganini, Celtic nema šta tražiti

SRETNO
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 18 avg 2009, 15:37

skoti rijetko kad gube kuci...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 18 avg 2009, 16:06

Ja bi volio da Celtic dobije prvu i to po mogucnosti 2 razlike, da druga utakmica bude zanimljiva, ako Arsenal dobije, sta cu dzaba gledati drugu tekmu...Mada Arsenal je favorit u ovom dvomecu to svi znamo, i vjerovatno cemo ih gledati u grupnoj fazi...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 18 avg 2009, 20:12

Arsenal kupuje 15-godišnjeg Amerikanca

Londonski Premierligaš Arsenal nastavit će klupsku politiku kupnje mladih, nedokazanih nogometaša na primjeru 15-godišnjeg Amerikanca Luisa Gila...

Menadžer momčadi Arsene Wenger i ostatak stručnog kadra “topnika” već neko vrijeme prate mladića koji je u svibnju i trenirao s Arsenalovim mlađim dobnim kategorijama.

Prema nekim izvještajima Gil će postati Arsenalov u nadolazećim tjednima.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.