RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

aakiica_sa
Kontakt:

Re: FK Velež

Post Postao/la aakiica_sa » 16 avg 2009, 01:54

aj nek nama ne gine borba za opstanak nakon 3.kola,a ima ih 30!!! 8-) :?

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 16 avg 2009, 01:58

senoRA je napisao/la:janjosu i dzakmicu svaka cast PEEEEP (edit by The Prodigy).....jednostavno ne mislim da ce oni pokusati doci u vrapcice jer ako pokusaju cijele tribine ce da ih biju a mislim da tolko policajaca nece biti na stadionu,a onda ima je glam blam,cccc jao hamala i ko to pusta da igra krivo im sto ne mogu dobiti,pa igrajte fudbal seljaci a ne ragbi u svlacionicama sa momkovom glavom,stoke nevaspitane........Bolje im je sto nemaju imena na dresovima al im ni to nije od pomoci....
Red or Dead
:twisted: :twisted: :twisted:
ko je bio na stadionu mogao je vidjeti da je taj isti osmanagic,broj 22 nakon crvenog kartona provocirao navijace sarajeva na istocnoj tribini dok je napustao teren,zasto to niko nije spomenuo....takodjer nakon utakmice jos jedan fudbaler veleza je isto to uradio nakon cega su navijaci krenuli da se obracunavaju s njim......neopravdavam postupak dzakmica i janjosa ali su vjerovatno i oni bili isprovocirani.......sto se tice same utakmice...nema se sta reci velez se branio cijelu utakmicu i odbranio.............i nemojte bezveze gluposti pisati kad ne znate sta se ustvari desavalo i zasto se desilo to u svlacionici....samo dizete bez potrebne tenzije izmedju hz i ra....pozzz
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 16 avg 2009, 02:00

Rodjeni ja bi da cestitam na vaznom bodu. Ova godina je vasa, ako se po sabahu dan poznaje slavicete titulu.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 16 avg 2009, 02:07

nick je napisao/la:ej a znali neko sto nije bilo prenosa?
samo 8 klubova u bih ima potpisan ugovor sa bht-om i projektom pod nazivom derby kola(sarajevo,željo,celik,sloboda,slavija,svinjski,siroki,borac) znaci velez nije jedan od njih tako da..... :roll: na bht-u je prvobitno bilo najavljeno da ce prenositi svinjski-slavija...al sto nije nezzz.Kasnije je bilo najavljeno siroki-rudar...al ni to nije bilo.............opet pisete bez argumenata...da sarajevo nije dalo prenos jer je moralo dobiti,uostalom da je tako zar ne bi sarajevo pobjedilo................. :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 avg 2009, 02:09

sarajlija89 je napisao/la:
nick je napisao/la:ej a znali neko sto nije bilo prenosa?
samo 8 klubova u bih ima potpisan ugovor sa bht-om i projektom pod nazivom derby kola(sarajevo,željo,celik,sloboda,slavija,svinjski,siroki,borac) znaci velez nije jedan od njih tako da..... :roll: na bht-u je prvobitno bilo najavljeno da ce prenositi svinjski-slavija...al sto nije nezzz.Kasnije je bilo najavljeno siroki-rudar...al ni to nije bilo.............opet pisete bez argumenata...da sarajevo nije dalo prenos jer je moralo dobiti,uostalom da je tako zar ne bi sarajevo pobjedilo................. :roll:

Nema Čelik kako ja znam.

Čestitam Veležu na dobro odigranoj utakmici na Koševu.

hujka komandant
Kontakt:

Post Postao/la hujka komandant » 16 avg 2009, 02:11

aakiica_sa je napisao/la:aj nek nama ne gine borba za opstanak nakon 3.kola,a ima ih 30!!! 8-) :?
uopste mi nije ceif il merak da se sarajevo bori za opstanak i znam da nece i puno srece sarajevu protiv cluja...al ne shvatam odkud tolika mrznja i tenzije velez uzeo bod i nema kakvih gadosti ne pisu ovi iz HZ.pa sta smo mi trebali redovno nam uzimate bodove jedva opstajemo kao klub nikom se u istoriji nogometa toliko nepravde nije nanijelo kao velezu pa mi treba da rezimo na svakog da pljujemo psujemo ne kontam...znaci trebamo ono kao i dosad lagano dobit po supku i sve lijepo normala...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 16 avg 2009, 02:18

pa normalno sta si ocekivo da ces dobit medalju ili neku nagradu...to je realnost jbt pa ako si imalo svjestan icega onda moras znat da se stima u ovoj satro premjer ligi, jbg sarajvo je kiksalo 2 puta i nisu mogli 3 put...ne ulazim u to ko je bio bolji ali sarajvo veceras nije moglo izgubit...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 16 avg 2009, 02:22

kakav opstanak kume...sarajvo ce opet u evropu aBd nema tu sta............al burazeru prosle godine nam nedaju na stadion da udjemo u vrapcicima,da ne govorim o sezoni 06-07 kada smo se mi borili za titulu i kada ste nas bukvalno prebili tamo jer ste dobili pare od dodika samo da pobjedite sarajevo i da slavija bude sampion.......al srecom nije vam uspjelo.....pa konkretno ova utakmica,bezobrazno ponasanje vasih igraca tokom cijele utakmice.....skandiranje navijaca pitrske p.... i cigani.......a svaku ste utakmicu docekani aplauzom........nemam nista protiv veleza........al mislim da je vrijeme da se neke stvari promjene.Sarajevo je jedini klub u Bih koji dopusta protivniku fer i sportsku igru gostima na kosevu......to je licno izjavio jedan tener iz nase lige,ne sjecam se sad koji.........ali svi koji dodju na kosevo mogu igrati kako hoce.......evo nek me neko demantuje ako moze.....a mi kad odemo na gostovanje.....drvlje i kamenje po nama....

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 16 avg 2009, 02:24

sarajlija89 je napisao/la:kakav opstanak kume...sarajvo ce opet u evropu aBd nema tu sta............al burazeru prosle godine nam nedaju na stadion da udjemo u vrapcicima,da ne govorim o sezoni 06-07 kada smo se mi borili za titulu i kada ste nas bukvalno prebili tamo jer ste dobili pare od dodika samo da pobjedite sarajevo i da slavija bude sampion.......al srecom nije vam uspjelo.....pa konkretno ova utakmica,bezobrazno ponasanje vasih igraca tokom cijele utakmice.....skandiranje navijaca pitrske p.... i cigani.......a svaku ste utakmicu docekani aplauzom........nemam nista protiv veleza........al mislim da je vrijeme da se neke stvari promjene.Sarajevo je jedini klub u Bih koji dopusta protivniku fer i sportsku igru gostima na kosevu......to je licno izjavio jedan tener iz nase lige,ne sjecam se sad koji.........ali svi koji dodju na kosevo mogu igrati kako hoce.......evo nek me neko demantuje ako moze.....a mi kad odemo na gostovanje.....drvlje i kamenje po nama....
jah vi ste merhametli a ostali nevaljaju...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 16 avg 2009, 02:25

Samo razdvojite Upravu i igrače FKS i navijače.Pusti one s Istoka i Zapada,to su obični simpatizeri 'ta svugdje toga ima.Horde maksimalno korektne...

Pozdrav !
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 16 avg 2009, 02:30

samo pogledajte komentare hz na spor.tin.ba i uvjerit cete se sta oni ustvari misle o velezu i njihovim navijacima...........prijatelja u ovoj drzavi nema....toliko o "bratskim"klubovima

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 avg 2009, 02:34

Drug, ti što pišu na drugom poratlu nisu ni bili na utakmici, pogledja vremena kada su pisani ;)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 16 avg 2009, 02:35

daj ba i ti,zeljo je organizovo velezove noci ili tako nest i milion stvari...pa sta se desi prosle godine sjecas li se?vjerovatno se sjecas kad ste manijake sacekali i gadjali kamenjem?
Zadnja izmjena: nick, dana/u 16 avg 2009, 03:04, ukupno mijenjano 1 put.

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 16 avg 2009, 02:35

Red or Dead je napisao/la:samo pogledajte komentare hz na spor.tin.ba i uvjerit cete se sta oni ustvari misle o velezu i njihovim navijacima...........prijatelja u ovoj drzavi nema....toliko o "bratskim"klubovima
Otiđi jednom na utakmici pa pričaj o tome.Gluposti valjate...
Neko ko si ko (vjerovatno) nije vidio utakmice kako treba i još pri tome zaključi preko nekakvih portala i foruma da nas neko mrzi,ne voli i slično.
Trebao si danas biti s nama pa bi vidio kako nas mrze...

Okanite se šupljaka...Ne mogu navijači utjecati na to šta se dešava u tunelima,sa njihovim igračima i slično.Ne mogu ni ja kad se u Vrapčićima nešto slično dešava...

Prvo poluvrijeme smo kontrolisali igru,dali gol i malo se zatvorili.Drugo poluvrijeme Sarajevo dosta nadmoćnije ali to nije bilo dovoljno.Mi nastavljamo ovaj niz nepobjedivosti(najvjerovatnije) protiv Laktaša i izdvajamo se s Borcem na vrhu a vama sretno dalje u EL i naravno u PL.I želim vam da što prije istjerate bagru iz klub..
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''

Gerard
Kontakt:

Post Postao/la Gerard » 16 avg 2009, 02:36

Evo kako, HZ sa sjevera normala bili i korektni cak smo istu pjesmu pjevali pocetkom drugog poluvremena dok oni sa istoka presrali samo tako. Cijelo vrijeme su podjebavali i gadjali nase igrace sokovima i casama i na kraju neki uletili i razbili nam igraca. Normalno da cemo pjevati onima na istoku da su cigani i oni nama na kraju pjevali svinjski itd... RA i HZ Sjever sve normala. Sto se tice tekme ubli ste nas na terenu to je bilo ocigledno svima a ni zuti karton nisu dobili, to samo u nasoj ligi ima. Svake sezone dodjem na kosevo i uvijek je bilo samo tako dobro mozda zato sto smo gubili a mozda i nije to al ovo veceras je bilo dno dna sto se tice ige na terenu i onih sa istoka

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 16 avg 2009, 03:28

evo tek sam dosao kuci pa da i ja iznesem svoje vidjenje utakmice ...
dolazak na jug , tribina dobro popunjena ..Hordi na sjeveru otprilike koliko i nas .., mozda malo vise ...mi pomalo navijamo , HZ sjede....pojavljuje se avion sa transparentom RODJENI i prelijece iznad stadiona ...ma brate perverzija cista , mos mislit ...narucili avion da leti iznad Koseva sa transom Rodjeni ...ludnica , orginalno da ne moze orginalnije . ...
utakmica pocinje , Velez zabija u 4 minuti ...na jugu ludnica .. poslije gola Velez nastavlja igrati odlicno , potpuno nadmocno izgleda na terenu ...Sarajevo nesto pokusava ali su apsolutno nadigrani u prvom poluvremenu ..
Drugo poluvrijeme Sarajevo pojacava i sve vise prijeti golu Veleza , Velez se nesvjesno povukao i zatvorio ..redaju se poluprilike , po koja i prava sansa i onda penal za Sarajevo , potpuno opravdano dosudjen ..Maksumic puca preko gola ..
I onda jedan detalj koji je jako bitan a koji niko nije spomenuo ...lopta ubacena za Dzafica prema sesnaestercu Sarajeva , Alaim stize prije Dzafica na nju i hvata je u ruke izvan svog sesnaesterca , pomocni signalizira ..glavni dosudjuje indirektan udarac za Velez ali daje samo zuti karton Alaimu , oni koji znaju sudijska pravila znaju da se u takvoj situaciji ako se vec to dosudi moze pokazati samo crveni karton ,
sudija nazalost tu drasticno ostecuje Velez jer je pri vodstvu od 0-1 za Velez Sarajevo moralo ostati sa igracem manje ..
Poslije toga Sarajevo nastavlja sa napadima , sto rezultira izjednacenjem tamo nekad u 75 minuti nakon velike guzve u 16-ercu...
Velez je poslije toga malo uspio primiriti igru , Sarajevo je stvorilo jos par sansi ali na kraju je ostao po meni najrealniji rezultat 1-1 ...
Ne mogu se oteti utisku da je Velez malo bojazljivo odigrao drugo poluvrijeme, mislim da su krenuli malo hrabrije da su mogli zabiti i drugi gol ali eto tako je kako je ...zakljucak svega Velez bolji u prvom,a Sarajevo u drugom poluvremenu ...
Ono na sto se jos moram osvrnuti je pregruba igra igraca Sarajeva , u Evropi bi sigurno ostali sa igracem manje sa onakvim startovima jos u prvom poluvremenu ...
Sto se tice Hordi Zla , sjever prekorektan i zahvaljujem im se zbog toga , na pocetku 2 poluvremena na njihovu incijativu smo zajedno otpjevali himnu JEDNA SI JEDINA ...
skidam im kapu jos jednom , i svaka cast za korektnost ...
Istok me razocarao , tolika mrznja ne znam zbog cega ???
Napadose Osmanagica kada je iskljucen na polasku u svlacionicu u najmanju ruku kao da je Karadzic , pa onda gadjanje raznoraznim predmetima , i slag na tortu na kraju utakmice pocnu skandirati ZRINJSKI ....jadno da jadnije ne moze biti ...
ne znam cemu sve to ali eto hvala im ...

toliko od mene , Sarajevu zelim pobjedu u cetvrtak protiv Cluja -a ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Starm0
Kontakt:

Post Postao/la Starm0 » 16 avg 2009, 04:12

Ubi pitara, svaka cast normala momcima iz HZ koji su korektni. Ali ona skandiranja i ono se nemoze oprostiti. Neko ce to platiti. Porazili smo vas na terenu, na tribinama, i svemu ostalo. Nije mi jasno sta su oni s istoka posli hahaha, pa nas 6 puta vise bilo :D

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 16 avg 2009, 08:00

Ako si bio na utakmici odlicno znas sta ste vi skandirali. ;)
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

rodjeni_mostar
Kontakt:

Post Postao/la rodjeni_mostar » 16 avg 2009, 08:07

Mostar u srcuVelez do groba :twisted:

vejza_
Kontakt:

Post Postao/la vejza_ » 16 avg 2009, 10:07

čestitam na bodu i koliko vas je bilo u sarajevu???

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.