ko je bio na stadionu mogao je vidjeti da je taj isti osmanagic,broj 22 nakon crvenog kartona provocirao navijace sarajeva na istocnoj tribini dok je napustao teren,zasto to niko nije spomenuo....takodjer nakon utakmice jos jedan fudbaler veleza je isto to uradio nakon cega su navijaci krenuli da se obracunavaju s njim......neopravdavam postupak dzakmica i janjosa ali su vjerovatno i oni bili isprovocirani.......sto se tice same utakmice...nema se sta reci velez se branio cijelu utakmicu i odbranio.............i nemojte bezveze gluposti pisati kad ne znate sta se ustvari desavalo i zasto se desilo to u svlacionici....samo dizete bez potrebne tenzije izmedju hz i ra....pozzzsenoRA je napisao/la:janjosu i dzakmicu svaka cast PEEEEP (edit by The Prodigy).....jednostavno ne mislim da ce oni pokusati doci u vrapcice jer ako pokusaju cijele tribine ce da ih biju a mislim da tolko policajaca nece biti na stadionu,a onda ima je glam blam,cccc jao hamala i ko to pusta da igra krivo im sto ne mogu dobiti,pa igrajte fudbal seljaci a ne ragbi u svlacionicama sa momkovom glavom,stoke nevaspitane........Bolje im je sto nemaju imena na dresovima al im ni to nije od pomoci....
Red or Dead
![]()
![]()
samo 8 klubova u bih ima potpisan ugovor sa bht-om i projektom pod nazivom derby kola(sarajevo,željo,celik,sloboda,slavija,svinjski,siroki,borac) znaci velez nije jedan od njih tako da.....nick je napisao/la:ej a znali neko sto nije bilo prenosa?
sarajlija89 je napisao/la:samo 8 klubova u bih ima potpisan ugovor sa bht-om i projektom pod nazivom derby kola(sarajevo,željo,celik,sloboda,slavija,svinjski,siroki,borac) znaci velez nije jedan od njih tako da.....nick je napisao/la:ej a znali neko sto nije bilo prenosa?na bht-u je prvobitno bilo najavljeno da ce prenositi svinjski-slavija...al sto nije nezzz.Kasnije je bilo najavljeno siroki-rudar...al ni to nije bilo.............opet pisete bez argumenata...da sarajevo nije dalo prenos jer je moralo dobiti,uostalom da je tako zar ne bi sarajevo pobjedilo.................
uopste mi nije ceif il merak da se sarajevo bori za opstanak i znam da nece i puno srece sarajevu protiv cluja...al ne shvatam odkud tolika mrznja i tenzije velez uzeo bod i nema kakvih gadosti ne pisu ovi iz HZ.pa sta smo mi trebali redovno nam uzimate bodove jedva opstajemo kao klub nikom se u istoriji nogometa toliko nepravde nije nanijelo kao velezu pa mi treba da rezimo na svakog da pljujemo psujemo ne kontam...znaci trebamo ono kao i dosad lagano dobit po supku i sve lijepo normala...aakiica_sa je napisao/la:aj nek nama ne gine borba za opstanak nakon 3.kola,a ima ih 30!!!![]()
jah vi ste merhametli a ostali nevaljaju...sarajlija89 je napisao/la:kakav opstanak kume...sarajvo ce opet u evropu aBd nema tu sta............al burazeru prosle godine nam nedaju na stadion da udjemo u vrapcicima,da ne govorim o sezoni 06-07 kada smo se mi borili za titulu i kada ste nas bukvalno prebili tamo jer ste dobili pare od dodika samo da pobjedite sarajevo i da slavija bude sampion.......al srecom nije vam uspjelo.....pa konkretno ova utakmica,bezobrazno ponasanje vasih igraca tokom cijele utakmice.....skandiranje navijaca pitrske p.... i cigani.......a svaku ste utakmicu docekani aplauzom........nemam nista protiv veleza........al mislim da je vrijeme da se neke stvari promjene.Sarajevo je jedini klub u Bih koji dopusta protivniku fer i sportsku igru gostima na kosevu......to je licno izjavio jedan tener iz nase lige,ne sjecam se sad koji.........ali svi koji dodju na kosevo mogu igrati kako hoce.......evo nek me neko demantuje ako moze.....a mi kad odemo na gostovanje.....drvlje i kamenje po nama....
Otiđi jednom na utakmici pa pričaj o tome.Gluposti valjate...Red or Dead je napisao/la:samo pogledajte komentare hz na spor.tin.ba i uvjerit cete se sta oni ustvari misle o velezu i njihovim navijacima...........prijatelja u ovoj drzavi nema....toliko o "bratskim"klubovima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.