haha, oni danas gledaju prenos iz Haga, LOOOOOOOOOOLscorpion je napisao/la:Da vidimo sad admine, da li ce ovo biti BAN na par dana. A sve se moze fino kontrolisati, da se sa ove IP adrese nikad vise nijedan profil ne napravi. Fuj gamad dodikova, gdje je vasa "majcica", gdje igra, kup sajamskih sljiva, malina i ostalih vocki???![]()
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
-
CSIBilinoPolje
- Kontakt:
da ba umjesto da navijaju za srbiju u baražu oni nama došli
aa srbiju estonija izbacila

zar taj iz zenita nije povrijedjen odnosno otkazao :S a nekad bude sta bude bit ce dobro ako Bog daNimla_RZ je napisao/la:Kako misliš prosjek od igrača... Coentrao je strašan bek, Meireles odličan vezni igrač, a o ovom iz Zenita da ne govorimo... Samo molit Boga da se ne razigraju još i Hugo Almeida ili Quaresmatwisttm87 je napisao/la:Spisak: Eduardo, Beto, Rui Patrício, Bruno Alves, Coentrão, Sereno, João Pereira, Pepe, Rolando, Sílvio, Carlos Martins, Moutinho, Veloso, Raul Meireles, Amorim, Ruben Micael, Ronaldo, Danny, Hugo Almeida, Postiga, Nani, Nuno Gomes i Quaresma.
sem ronalda i nania,ima li ovdje ijedan igrac koji bi nam mogao zadavat problemi??cisti prosjek igrac bez ove dvojice..
![]()
Samo da u prvoj postavi im odma' ne krenu Nani i CR zajedno...
Ne znam, ali napisao si da je Danny na spiskutwisttm87 je napisao/la: zar taj iz zenita nije povrijedjen odnosno otkazao :S a nekad bude sta bude bit ce dobro ako Bog da
Čelik Zenica 1945
Niko neprica jeli nocas bilo sviranja i bibikanja auta i sirena oko stadiona gdje su portugalci? 
Ne kopirati vise ovu sliku, ne davati povod majmunima iz prasume rs da misle da su nesto postigli sa ovom provokacijom.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
- Citizen-X
- Kontakt:
fala sto si podijelio sa nama svoje osjecaje - nikad vecih gadova od onih koji su mrzili vlastitu zemljuLEŠINAR je napisao/la:[img]slikakojujepostiralog0vn0.png[/img]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 11 nov 2011, 09:17, ukupno mijenjano 1 put.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
cuj 1:0, ja bih sad potpiso 0:0, ne-primiti gol je glavni cilj, sve ostalo (zabit,ne primit zuti itd..) je bonusscorpion je napisao/la:Odmah potpisati 1:0, bez ikakvih kalkulacija, to je sigurno rezultat koji bi nas odveo na Euro.Garantovano.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Ma pustite jazavca, šta se ložite
Nek' je njih Estonija ostavila doma, inače repka kojoj smo mi dali, koliko ono, 9 komada?

Nek' je njih Estonija ostavila doma, inače repka kojoj smo mi dali, koliko ono, 9 komada?
Koji njih?Ovi moraju pro-putovnicu imatimandraX je napisao/la:Ma pustite jazavca, šta se ložite![]()
Nek' je njih Estonija ostavila doma, inače repka kojoj smo mi dali, koliko ono, 9 komada?![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jad Banjalučki, lešinaru sramota si svog grada !
U novi boj ...
harishp je napisao/la:Koji njih?Ovi moraju pro-putovnicu imatimandraX je napisao/la:Ma pustite jazavca, šta se ložite![]()
Nek' je njih Estonija ostavila doma, inače repka kojoj smo mi dali, koliko ono, 9 komada?![]()
Nerazumijem sto postavljate slike protiv Srbije. To je komsijska zemlja iz koje ce veceras 90% ljudi navijati za nas. A ovo sigurno bio zemljotres u Bl pa mu se zaljaljao kafez
Thomas Müller - Fußballgott
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Kad se bolje pogleda ova slika primjeti se da na njoj nema RS sad se pitam da li to znaci da on koji je ovo postavio ne priznaje RS na kari RBiH?
Prije 2 godine smo promasili svasta u Portugalu nadam se da cemo te promasaje naplatit nocas portugalcima u Zenici
Prije 2 godine smo promasili svasta u Portugalu nadam se da cemo te promasaje naplatit nocas portugalcima u Zenici
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
-
Bundesliga
- Kontakt:
To si upravu za Srbiju, pa ljudi su vidjeli kako se bori, za svoju repkudon_burza je napisao/la:Nerazumijem sto postavljate slike protiv Srbije. To je komsijska zemlja iz koje ce veceras 90% ljudi navijati za nas. A ovo sigurno bio zemljotres u Bl pa mu se zaljaljao kafez
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Izvor?don_burza je napisao/la:Nerazumijem sto postavljate slike protiv Srbije. To je komsijska zemlja iz koje ce veceras 90% ljudi navijati za nas. A ovo sigurno bio zemljotres u Bl pa mu se zaljaljao kafez
- Megamon
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
Bundesliga
- Kontakt:
BIG LIKEMegamon je napisao/la:[youtube][/youtube]
I am not yet born; O hear me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.