sem ronalda i nania,ima li ovdje ijedan igrac koji bi nam mogao zadavat problemi??

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
hahaha ni meni nije nista drazi vjeruj,ali koga stavit umjesto njega,jedino vratit salihovica na beka ali onda hahaha joj tek ovako covjek vidi kako je papetu hahahamandraX je napisao/la:Šta reći![]()
Nisam odavno lošije spav'oOtkud meni Ibričić na san izađe u pm
![]()
P.S. @twisttm87, nosi toga Ibru odatle, života ti![]()
nece biti kise.. sinoc rekliSenaid L.F.C je napisao/la:Kako bi nam moglo krenuti ako nocas u Zenici bude padala kise.Mokar a jos manji teren na kakvim, se portugalski igraci nisu navikli igrati i jos ako bude blatnjav Ronaldo se nece bacati da ne isprlja dres.Ako bi bila kise imali bi vece sanse nego sto bi je imali na suhom
Slaba ti ta realnost, realno je 2:0 za BIH, a naravno mogu i oni pobjedit jer je u fudbalu sve moguće....Alipasino je napisao/la:Dabogda mi pobjedili,uspjeh je nerjeseno a realno je 2-0 za njih.nemojte se ljutit ja samo iznosim misljenje.Volio bi nego ista da se plasiramo na EK i volio bi da grjesim u procjenama ali ja tako razmisljam.
Kako misliš prosjek od igrača... Coentrao je strašan bek, Meireles odličan vezni igrač, a o ovom iz Zenita da ne govorimo... Samo molit Boga da se ne razigraju još i Hugo Almeida ili Quaresmatwisttm87 je napisao/la:Spisak: Eduardo, Beto, Rui Patrício, Bruno Alves, Coentrão, Sereno, João Pereira, Pepe, Rolando, Sílvio, Carlos Martins, Moutinho, Veloso, Raul Meireles, Amorim, Ruben Micael, Ronaldo, Danny, Hugo Almeida, Postiga, Nani, Nuno Gomes i Quaresma.
sem ronalda i nania,ima li ovdje ijedan igrac koji bi nam mogao zadavat problemi??cisti prosjek igrac bez ove dvojice..
ja sam vec prijavio post tako da ban nije upitanCSIBilinoPolje je napisao/la:ja mislim da ćeš dobiti ban
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.