sem ronalda i nania,ima li ovdje ijedan igrac koji bi nam mogao zadavat problemi??
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Spisak: Eduardo, Beto, Rui Patrício, Bruno Alves, Coentrão, Sereno, João Pereira, Pepe, Rolando, Sílvio, Carlos Martins, Moutinho, Veloso, Raul Meireles, Amorim, Ruben Micael, Ronaldo, Danny, Hugo Almeida, Postiga, Nani, Nuno Gomes i Quaresma.
sem ronalda i nania,ima li ovdje ijedan igrac koji bi nam mogao zadavat problemi??
cisti prosjek igrac bez ove dvojice..
Šta reći
Nisam odavno lošije spav'o
Otkud meni Ibričić na san izađe u pm

P.S. @twisttm87, nosi toga Ibru odatle, života ti

Nisam odavno lošije spav'o
P.S. @twisttm87, nosi toga Ibru odatle, života ti
hahaha ni meni nije nista drazi vjeruj,ali koga stavit umjesto njega,jedino vratit salihovica na beka ali onda hahaha joj tek ovako covjek vidi kako je papetu hahahamandraX je napisao/la:Šta reći![]()
Nisam odavno lošije spav'oOtkud meni Ibričić na san izađe u pm
![]()
P.S. @twisttm87, nosi toga Ibru odatle, života ti![]()
Gubimo u Lisabonu 2-1
U Zenici 1-0 za nas
U Zenici 1-0 za nas
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nisam oka sklopio
ako aBd pobjedimo nema spavanja 48 sati
ako aBd pobjedimo nema spavanja 48 sati
Thomas Müller - Fußballgott
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Kako bi nam moglo krenuti ako nocas u Zenici bude padala kise.Mokar a jos manji teren na kakvim, se portugalski igraci nisu navikli igrati i jos ako bude blatnjav Ronaldo se nece bacati da ne isprlja dres.Ako bi bila kise imali bi vece sanse nego sto bi je imali na suhom
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
nece biti kise.. sinoc rekliSenaid L.F.C je napisao/la:Kako bi nam moglo krenuti ako nocas u Zenici bude padala kise.Mokar a jos manji teren na kakvim, se portugalski igraci nisu navikli igrati i jos ako bude blatnjav Ronaldo se nece bacati da ne isprlja dres.Ako bi bila kise imali bi vece sanse nego sto bi je imali na suhom
ser del barça es el millor que hi ha !
Dabogda mi pobjedili,uspjeh je nerjeseno a realno je 2-0 za njih.nemojte se ljutit ja samo iznosim misljenje.Volio bi nego ista da se plasiramo na EK i volio bi da grjesim u procjenama ali ja tako razmisljam.
- Citizen-X
- Kontakt:

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Oka nisam sklopio, neuroza 300 gradi, morati ću posjetiti psihića.
Ovakav osjećaj ovog grča u stomaku ni vlahov ne može kutarisati
biće to bolje kad tekma krene
Idemo Zmajevi da ih pobijedimo, idemo ih dobiti, nema veze što imaju Ronalda i Nanija imamo i mi svojih zlatnih aduta.
I oni su ljudi sa dvije noge, dvije ruke i oni trče i ne lete
Ovakav osjećaj ovog grča u stomaku ni vlahov ne može kutarisati
biće to bolje kad tekma krene
Idemo Zmajevi da ih pobijedimo, idemo ih dobiti, nema veze što imaju Ronalda i Nanija imamo i mi svojih zlatnih aduta.
I oni su ljudi sa dvije noge, dvije ruke i oni trče i ne lete
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Odmah potpisati 1:0, bez ikakvih kalkulacija, to je sigurno rezultat koji bi nas odveo na Euro.Garantovano.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Niko neprica jeli nocas bilo sviranja i bibikanja auta i sirena oko stadiona gdje su portugalci? 
-
CSIBilinoPolje
- Kontakt:
ja mislim da ćeš dobiti ban
Slaba ti ta realnost, realno je 2:0 za BIH, a naravno mogu i oni pobjedit jer je u fudbalu sve moguće....Alipasino je napisao/la:Dabogda mi pobjedili,uspjeh je nerjeseno a realno je 2-0 za njih.nemojte se ljutit ja samo iznosim misljenje.Volio bi nego ista da se plasiramo na EK i volio bi da grjesim u procjenama ali ja tako razmisljam.
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
protiv koga pc igra ? LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL 
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Kako misliš prosjek od igrača... Coentrao je strašan bek, Meireles odličan vezni igrač, a o ovom iz Zenita da ne govorimo... Samo molit Boga da se ne razigraju još i Hugo Almeida ili Quaresmatwisttm87 je napisao/la:Spisak: Eduardo, Beto, Rui Patrício, Bruno Alves, Coentrão, Sereno, João Pereira, Pepe, Rolando, Sílvio, Carlos Martins, Moutinho, Veloso, Raul Meireles, Amorim, Ruben Micael, Ronaldo, Danny, Hugo Almeida, Postiga, Nani, Nuno Gomes i Quaresma.
sem ronalda i nania,ima li ovdje ijedan igrac koji bi nam mogao zadavat problemi??cisti prosjek igrac bez ove dvojice..
Samo da u prvoj postavi im odma' ne krenu Nani i CR zajedno...
Čelik Zenica 1945
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ja sam vec prijavio post tako da ban nije upitanCSIBilinoPolje je napisao/la:ja mislim da ćeš dobiti ban
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
-
CSIBilinoPolje
- Kontakt:
svi sanjali ronalda a ja sanjao pandžu da igra u real madridu

Da vidimo sad admine, da li ce ovo biti BAN na par dana. A sve se moze fino kontrolisati, da se sa ove IP adrese nikad vise nijedan profil ne napravi. Fuj gamad dodikova, gdje je vasa "majcica", gdje igra, kup sajamskih sljiva, malina i ostalih vocki???

...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
baš je lešinar
u pravom smislu te riječi 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.