FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la Devil » 10 nov 2011, 20:16

sasagmp je napisao/la:Hvala na lepim recima ja svoje trositi na tebe necu,samo cu reci da bi ti Gebels pozavideo na izlaganju i na demagogiji.
Pominjes Suboticu penal na 17m a sto ne pomenes da je u tom slucaju trebao taj tvoj mentol da dobije crveni?
Gde su ti dokazi za te silne ofsajde,penale,golove dokumentuj rodjace,pusti me price "rekla-kazala" da nisi mozda sa zapada Marakane citao Ceranu sa usta sta je psovao?Stidi se
Sto onaj gospodin sto je snimao celu nadoknadu iza gola(znas ti dobro koji) nije pokazao snimak penala protiv Banata,nego samo izvodjenje?sto kad je cist penal,sto isece taj deo?
Ponovicu jednu nasu parolu "komsije derbi se ne moze kupiti" ,dzaba vam Vujovici i Filipovici kad ga duvate zadnjih par godina redovno u derbiju.Jel i to Tole namesta?
Bas mi laska to sto mi jedan fudbalski mag i dokazani strucnjak kaze da bi mi Gebels pozavideo na izlaganju,jer cenim da si bio u prvim redovima sala gde je on drzao svoja izlaganja,i sa te strane ti izuzetno hvala. ;)
Dalje nije tema o Zvezdi pa necu,ako hoces pp nastavi slobodno,volim da edukujem mlade ljude.

@Nuker nastavlja u starom stilu,pisanjem o Zvezdi na temama gde apsolutno nije potreba za tim,zato ce sada da padne jedno brisanje,nemoj samo da opet kao devojcice kakve idete kod admina da se zalite kako neopravdano brisem i editujem postove zbog toga jer sam klupski obojen. ;)

I da kazete anketa nema smisla a Tole na korak od prvog mesta(ne nisam glasao za njega ako cete to odmah da pomislite),ljudi nebi imali za koga glasati da njega nije tu. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 10 nov 2011, 23:20

Zabole mene uvo sta ti brises rodjace, niti se zalim, ne pogadja me to... :D

Peta titula je sve blize! :lol:

Tole majstore! :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 nov 2011, 23:28

NukeR_G1970 je napisao/la:Zabole mene uvo sta ti brises rodjace, niti se zalim, ne pogadja me to... :D

Peta titula je sve blize! :lol:

Tole majstore! :D
Vidis neke pogadja i odma' se krenu zaliti adminu,pa cak i drugim modovima,zato sam se odma' ogradio od toga. :D ;)

p.s.Tole lopove. :mrgreen:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 nov 2011, 23:37

pa dobro devile majka mu stara pustite malo nas da kraduckamo vi ste to decenijama..... :mrgreen:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

radoja
Kontakt:

Post Postao/la radoja » 10 nov 2011, 23:54

Upravo si dobio dokaz da im moze parirati kompanija koja je ovo napisala.
Samo ne znam kako necija uprava moze ovako biti neinformisana,a u donjem delu tvoga posta vidim da si i ti poprilicno nastavio kud i oni.Ima tema Balkanska liga na pdf aktuelno pa ako si zainteresovan procitaj malo,napisi sta bice i tebi nadam se jasnije.

Ne slažem se s tobom, sjetimo se ko je u Srbiji jedini zagovornik tih zajedničkih takmičenja. KK CZ,danas FMP, RK CZ, a evo i FK CZ (doduše u drugačijem formatu) . Znam ja da bi na našem stadionu protiv Grka i Turaka bilo ljudi,ali Levski,CSKA,Litex,Rapid,Ferencvaros :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Otprilike isto tako bi bilo i da dodju timovi iz BiH,Makedonije,Slovenije.... o hrvatskim ne želim,jer će otići predaleko.

Uglavnom Lukić nek dokaže da njegova FK CZ je najjača u svojoj zemlji pa nek onda zagovara lige sa ozbiljnim timovima. Jedno je medjutim jasno PFC neće pristat igrat neko takmičenje sa kvazi timovima bugarske i osrednjim timovima Grčke,jer je za razvoj srpskog fudbala dakako bitniji Kragujevac,Niš,Užice,Subotica od Volosa,Kavale,Izmira i ostalih.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 11 nov 2011, 01:18

@Devil
Prvo ne mislim na ovog vaseg Gebelsa,ovaj Gebels o kome ja pricam odavno je umro(cisto malo edukacije posto vidim da je potrebna) :)
Kao drugo sta anketa govori?pa vasu iskompleksiranost nasih uspesima...satro ne pisete po nasem forumu,a kad je glasanje prvi su u redu da izrokaju.Mislis da su Grobari stavili glas za Toleta?nemoj da se lazemo.
Ponavljam derbi se nije mogao namestiti-kupiti pa ste opet duvali na svakom frontu u istom.Pametnome dosta

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 11 nov 2011, 11:20

A sad da ih pitas sto im je Tole kriv i imaju li kakvih dokaza protiv njega, pola njih nebi znalo sta da odgovori...

radoja
Kontakt:

Post Postao/la radoja » 11 nov 2011, 16:40

NukeR_G1970 je napisao/la:A sad da ih pitas sto im je Tole kriv i imaju li kakvih dokaza protiv njega, pola njih nebi znalo sta da odgovori...

Da je pola još bi i dobro bilo,vječito bavljenje špekulacijama je čisto gubljenje vremena, doduše neki nikako da shvate poentu pravih argumenata. Ne dovodi Tole Zvezdi pojačanja,ne pravi on taktiku i ne igra on derbi sa PFC,a kamo li sa Slobodom,RKG,Spartakom.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 nov 2011, 19:15

sasagmp je napisao/la:@Devil
Prvo ne mislim na ovog vaseg Gebelsa,ovaj Gebels o kome ja pricam odavno je umro(cisto malo edukacije posto vidim da je potrebna) :)
Kao drugo sta anketa govori?pa vasu iskompleksiranost nasih uspesima...satro ne pisete po nasem forumu,a kad je glasanje prvi su u redu da izrokaju.Mislis da su Grobari stavili glas za Toleta?nemoj da se lazemo.
Ponavljam derbi se nije mogao namestiti-kupiti pa ste opet duvali na svakom frontu u istom.Pametnome dosta
Nije meni potrebna nikakva edukacija,mozda bih iz Gebelsa ja mogao dati tebi edukacijum,jer porediti njega sa nekim od nasih iz uprave Zvezde si verovatno mislio je u najmanju ruku bolesno. ;)
Pokusaj da se ispadne pametan je ustvari propao,na tvoju zalost,a bgm i moju jer mi tacno zao sto moderiram pdf gde ljudi pokusavaju ispasti pametni.

Cekaj vi bi ustvari bili sretni da vam ja izbrisem Tomislav Karadzic,uredu kad hocete eto vam.Samo nemoj da me tuzis adminu sto sam to uradio. ;)

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 11 nov 2011, 20:59

Ajde nemoj da places,necu ti dirati svinjsku glavu,Vesica i kompaniju evo obecavam,a i tuziti te necu ne brini jer sada brises nepotrebnu stvar,a ne neciji post koji gadja u srz problema i govori istinu.
Gledaj kako ces nazvati Tegija i reci mu kako je Drobnjak bio u autu,posalji na **** komentar kako je Tole kriv za sve i ostale operacije koje vam je vrhovni vodja sekte nametnuo :mrgreen:
A i za derbi bi mogli da nadjete valjano opravdanje u slucaju poraza.Mislite o tome na vreme
Smorile su vise price o stubu Srpstva,izlizano je...

radoja
Kontakt:

Post Postao/la radoja » 11 nov 2011, 22:20

Ljudi tek sad shvatam koliko je PFC pogriješio što u paketu sa Medom nisu doveli špica Pukkia,igračinu.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 12 nov 2011, 00:06

radoja je napisao/la:Ljudi tek sad shvatam koliko je PFC pogriješio što u paketu sa Medom nisu doveli špica Pukkia,igračinu.
ko je taj?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 12 nov 2011, 00:13

DANTES je napisao/la:
radoja je napisao/la:Ljudi tek sad shvatam koliko je PFC pogriješio što u paketu sa Medom nisu doveli špica Pukkia,igračinu.
ko je taj?
igra sad u schalkeu
Za zivot cijeli!

radoja
Kontakt:

Post Postao/la radoja » 12 nov 2011, 15:02

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
DANTES je napisao/la:
ko je taj?
igra sad u schalkeu
Upravo taj Teemu Pukki.
slika
U vrijeme kad je doveden Medo,za manje pare su mogli i Pukkia,dobili bi puno.

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 14 nov 2011, 00:10

Zar nisi video da sam ti i prosli put editovao post. :roll:
Jbg nadredjeni mi naredili da nema vise navijackih klipova i slika iz regiona i sta ces mora se postovati. ;)

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 16 nov 2011, 17:26

u 3 derbija mladjih kategorija 2 pobede.

Petlici pobedili 2-0 na marakani,pioniri 3-1 i kadeti izgubili 2-0.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 nov 2011, 19:00

Kakva partija Markovica, kakvi golovi Tomica, kakvi promasaji Scepovica, kakav start Mladenovica nad Tomicem(krvnicki djonom u grudi i torzo). Dobra tekma. Jedva cekam derbi
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 nov 2011, 23:10

Da nije prijateljska utakmica tacno bih mogao reci da je ovo bila sjajna predstava Partizana,ali posto je bilo smesno,tragikomicno gledati fudbalere Borca,a prvenstveno njihovu upravu i trenera sa kojim su sastavom usli u mec onda cu ovu utakmicu da okarakterisem kao dobru predstavu Partizana i lepu uvertiru za derbi.

Krenuh na JNA,sa nadom da ce se videti neki dobar fudbal,zna se da ce Partizan dobiti ali bar neka i ovi odigraju imalo korektno.Ali dolaskom na stadion odma' hladan tus.Gledam sastav Borca kad tamo Tomasevic,Zocevic,Prodanovic,Radivojevic i ostala ekipa za popunjavanje rostera,bez pola startne postave,ako bi gledali udarnu postavu tu su bili samo golman i dva igraca ostalo sve rezervisti,ali ono pravilo za koje sam i sam nekoliko puta rekao da je retardirano ne samo u Srbiji nego svugde ce u ovom slucaju ostati samo na papiru,a svi znamo kako je to u nekim drugim utakmicama. :roll:

Nema se sta zameriti Partizanu osim sto su se poneli neprijateljski prema svojim prijateljima iz Cacka i umesto slabe pobede od 2-3 razlike oni im strpase 5 pevajuci,a mogli su jos bar toliko.Mozda ipak oni promasaji i pokusaji da se ugrozi gol nisu bili slucajno vec su hteli da ispadnu prijatelji. :lol:

Lazar ponovo odigrao fantasticnu utakmicu,definitivno najbolji igrac Partizana u ovome trenutnku,stativa,pa prekrsaj iz koga je Neca dao gol,pa sam postigao gol,pa onda asistencija za Scepovica koji promasuje nemoguce,pa onda asistencija Vukica.

Bilo je tu jos prilika 3 stative ako sam dobro izbrojao,utakmica dobra za prekratiti hladno novembarsko predvecerje ali ostaje zal sto i dalje imamo situacije gde gosti dodju u rezervnom sastavu ad odigraju prijateljski mec protiv svojih prijatelja,tome se mora stati u kraj. :roll:

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 20 nov 2011, 00:09

Dakle na stadionu 500 ljudi a nisu svi ni Partizanovi navijaci... Dovoljno govori o "dominaciji" a i fudbalu uopste.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 20 nov 2011, 00:29

Koliko frustracije! Ironije, sarkazma. I znas sta umalo ti povjerovah, ali se sjetim da si ti ipak samo Delija. Nek je u Jagodini bilo sve posteno pa nek ide zivot. Da nekad opletes ovako po postenju svog kluba, mogao bi proci kao objektivan.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.