BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
e moj Boze ko sve ne zivi u ovoj napacenoj drzavi imam sina 2 godine mu al kad mu pustim himnu igraj Bosno ne daj se odma skace i navija ooooooo a u mene srce ko munara i kad procitam nest ovako ko na ovoj pisanom fejsu oce mi nest bit 

Valjda se svi tako osjecamoL' Imperator je napisao/la:Nervozan k'o da cu ja sutra igrati xD

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Evo sastava timova za sutrasnju utakmicu, kako najavljuju rusi. Oni nikad ne lazu 
& " " ": " – ", ", ', " – $, " – ?, ?, " – $
& ?: Руй " – &, ?, Пепе, Перейра – ?, " – $, ", " - "

Moji trnci se uvijek vežu za :MinistaR je napisao/la:Svi mi koji trenutno molimo Boga da se Pape ne zezne i stavi Mravca u ekipu...
Ima li euforije?
1. Hasagićevi idiotski driblinzi (sjeti se Portugala)
2. Mravac
3. Pandža (ne koliko Mravac)
Najveća frustracija gledanja tekme: Debilne "preko pola ekrana" reklame građevinskih firmi, betonski blokovi, crijep, keramika!
Lako cemo mi za Mravca, njega moze Spahic spasavat. Maletica ni dragi Bog ne moze spasit protiv Ronalda.MinistaR je napisao/la:Svi mi koji trenutno molimo Boga da se Pape ne zezne i stavi Mravca u ekipu...
Ima li euforije?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Imam dobre domace kruske sjajna ideja!!!!zivio stari!Adi_Zepce je napisao/la:Valjda se svi tako osjecamoL' Imperator je napisao/la:Nervozan k'o da cu ja sutra igrati xDNajbolje je sad par rakijica,dobro je za smirenje:D
Jok, sutra rutinska pobjeda nasih.MinistaR je napisao/la:Svi mi koji trenutno molimo Boga da se Pape ne zezne i stavi Mravca u ekipu...
Ima li euforije?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Warrick je napisao/la:Imam dobre domace kruske sjajna ideja!!!!zivio stari!Adi_Zepce je napisao/la:Valjda se svi tako osjecamoL' Imperator je napisao/la:Nervozan k'o da cu ja sutra igrati xDNajbolje je sad par rakijica,dobro je za smirenje:D
Nema bolje kruške od prijedorske!

joj stari ja sam vec derno sljive nepomazeWarrick je napisao/la:Imam dobre domace kruske sjajna ideja!!!!zivio stari!Adi_Zepce je napisao/la:Valjda se svi tako osjecamoL' Imperator je napisao/la:Nervozan k'o da cu ja sutra igrati xDNajbolje je sad par rakijica,dobro je za smirenje:D
Nema bolje kruške od prijedorske!
[/quote]
e de mi reci kako mogu doci do nje ? mislim i ova mi je dobra pravo al mogla bi i ta

e de mi reci kako mogu doci do nje ? mislim i ova mi je dobra pravo al mogla bi i ta

Hehe ja vec posljednjih par sati "lijecim" nervozu sljivovicom,zivioWarrick je napisao/la:Imam dobre domace kruske sjajna ideja!!!!zivio stari!Adi_Zepce je napisao/la:Valjda se svi tako osjecamoL' Imperator je napisao/la:Nervozan k'o da cu ja sutra igrati xDNajbolje je sad par rakijica,dobro je za smirenje:D

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Bude li ovo naš sastav, odričem se bh. državljanstva. Ionako sam u planu u dogledno vrijeme.toolyo je napisao/la:Evo sastava timova za sutrasnju utakmicu, kako najavljuju rusi. Oni nikad ne lazu

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- L' Imperator
- Kontakt:
Ma da mi je ba zaspati i da ustanem sutra oko 18-19hAdi_Zepce je napisao/la:Valjda se svi tako osjecamoL' Imperator je napisao/la:Nervozan k'o da cu ja sutra igrati xDNajbolje je sad par rakijica,dobro je za smirenje:D

#samoRudar #zauvijek
@ adi_zepce
Jarane ja sljive ne mogu ni nacrtane,nesta mi ne lezi nikako
nego nek mi se javi ovaj za ovu prijedorsku krusku,trebace je sutra u litrima kad razbijemo ove cigane
Jarane ja sljive ne mogu ni nacrtane,nesta mi ne lezi nikako

nego nek mi se javi ovaj za ovu prijedorsku krusku,trebace je sutra u litrima kad razbijemo ove cigane

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ivica Osim govori o utakmici
http://video.tvsa.ba/pages/play/1515" onclick="window.open(this.href);return false;
http://video.tvsa.ba/pages/play/1515" onclick="window.open(this.href);return false;
Eh da je to ikako moguce,biti ce sutra doista dug danL' Imperator je napisao/la:Ma da mi je ba zaspati i da ustanem sutra oko 18-19hAdi_Zepce je napisao/la:Valjda se svi tako osjecamoL' Imperator je napisao/la:Nervozan k'o da cu ja sutra igrati xDNajbolje je sad par rakijica,dobro je za smirenje:D

@ Warrick
heh meni sljiva zakon,valjda navikao na njen okus

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
e de mi reci kako mogu doci do nje ? mislim i ova mi je dobra pravo al mogla bi i taWarrick je napisao/la:Nema bolje kruške od prijedorske!

Pa ima ova od "Prijedorčanke" (tvornica za preradu voća), i dobra je stvarno. Imaju i dunjevaču, od maline, svašta nešto. Ako gdje nađeš uzmi nećeš se pokajati.
Evo lijepa prezentacija, da vidiš kako izgleda, da je možeš prepoznati.
http://www.gazdina.org/home.html
Sorry, na maloj digresiji, al' bez kruške nema votaži!
A i velike stete!MinistaR je napisao/la:Bude li ovo naš sastav, odričem se bh. državljanstva. Ionako sam u planu u dogledno vrijeme.toolyo je napisao/la:Evo sastava timova za sutrasnju utakmicu, kako najavljuju rusi. Oni nikad ne lazu
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
"Safet je dobar i pametan decko"
- Ivica Osim

- Ivica Osim

Sve je to u redu, ali brate sto smo napaceni ? Rat je zavrsio prije 16 godina, zivi se bolje nego u nekim zemljama gdje nije bilo rata. I drugi su imali ratove, pa nemaju cak ni sansu da dodju do baraza i to sigurno NIKAD. Primjer Palestina, a ima ih jos mnogo....znaci ovo je fudbal, daj sve od sebe i to je to!kokakolas je napisao/la:Aferim Spaha!
[youtube][/youtube]
Ide mi na zivce ovo napaceni uvijek, a najvise je to Ciro izgovarao. Bili smo napaceni, sad je hvala Bogu bolje, moze biti jos bolje, ali daj nismo neki jadnici pa da nam se to uvijek spominje.
Kapitenu sve najbolje, i svaka mu je na mjestu...svu srecu ovog svijeta im zelim sutra, te da barem ovi kljucni igraci kao on ne dobiju kartone. Samo ovo napaceni mi vise para usi....
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.