BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- raul-zakon
- Kontakt:
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
A jel vas imalo zabrinjava numerologija, il' sam ja jedini...Pogledajte datum 11.11.'11
Jezivo i čudno u isti mah. 
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Vidim maloprije su bila dva admina na ovoj stranici, sad samo jedan...kulinban je napisao/la:http://www.facebook.com/RealMadridBalkan
"Krenut ću sa banovanjem 'fanaticosa'. Igraju sutra i Hrvati pa ne komentarišu ovdje i ispoljavaju svoje frustracije u vezi reprezentacije. Vi navijajte za koga hoćete, mrzite koga hoćete, ali negdje drugo - ovo nije stranica Edina Džeke niti Reprezentacija BIH Lovers. Svako naredni ko uvrijedi Ronalda nauštrb te amaterske reprezentacije će biti banovan."
Sad sam mu se sjetio familije! "Amaterske reprezentacije"?!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ne znam sta bi me zabrinjavalo, jedino da ce biti 1:1, malo zabrinjavaraul-zakon je napisao/la:A jel vas imalo zabrinjava numerologija, il' sam ja jedini...Pogledajte datum 11.11.'11Jezivo i čudno u isti mah.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
I bas je taj jedan to i napisao, iste je ispade imao i pred utakmicu sa Francuskom.Tako da ovo nije opsesija Ronaldom, ovo je izgleda gori poremecaj.Cartman je napisao/la: Vidim maloprije su bila dva admina na ovoj stranici, sad samo jedan...
Don't hate what you don't understand.
- marseille7
- Kontakt:
Djeca ba.xaviesta je napisao/la:I bas je taj jedan to i napisao, iste je ispade imao i pred utakmicu sa Francuskom.Tako da ovo nije opsesija Ronaldom, ovo je izgleda gori poremecaj.Cartman je napisao/la: Vidim maloprije su bila dva admina na ovoj stranici, sad samo jedan...
Zanimljivo da je na danasnji dan kapitulirala Njemacka,valjda ce svoju kapitulaciju dozivjeti i PortugalBliss je napisao/la:Ne znam sta bi me zabrinjavalo, jedino da ce biti 1:1, malo zabrinjavaraul-zakon je napisao/la:A jel vas imalo zabrinjava numerologija, il' sam ja jedini...Pogledajte datum 11.11.'11Jezivo i čudno u isti mah.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- raul-zakon
- Kontakt:
Pa znaš ono u numerološkim krugovima(ne gatare,vidovite DžemileBliss je napisao/la:Ne znam sta bi me zabrinjavalo, jedino da ce biti 1:1, malo zabrinjavaraul-zakon je napisao/la:A jel vas imalo zabrinjava numerologija, il' sam ja jedini...Pogledajte datum 11.11.'11Jezivo i čudno u isti mah.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Hazim Roznjakovicxaviesta je napisao/la:I bas je taj jedan to i napisao, iste je ispade imao i pred utakmicu sa Francuskom.Tako da ovo nije opsesija Ronaldom, ovo je izgleda gori poremecaj.Cartman je napisao/la: Vidim maloprije su bila dva admina na ovoj stranici, sad samo jedan...
Da se zna.
Za*ebano i jeste što su to naša djeca. Odmah su me banovali, izgleda da su vezani za spominjanu familiju.
Hahahah! Jes' raja napala sad...
čime se i vi opterećujete pa veca ste djeca od tih poremečaja pisite sta vezano za utakmicu , dosta ba o tim nekim stranicama rekla kazala , svasta pa nista pametno za procitatkulinban je napisao/la:Za*ebano i jeste što su to naša djeca. Odmah su me banovali, izgleda da su vezani za spominjanu familiju.
Ljud jel moguce koliko smo napucalki postova :S nego, u koliko se sati igra tekma u Portugalu? Rekao sam ja d aje teren dobar samo da Portugalci vrse pritisak ba, pustite suplje.
Portugal-BiH
........best GK ever Begovic=our future.....
mladi Zahirovic.....Spaha kapetan....povratnik Jahic.....bolesni Papac
..........Medo....iskusni Rahimic.
mali Pjana....Miske car..........spidi Lula
.........Dzekson tapdjija......
........best GK ever Begovic=our future.....
mladi Zahirovic.....Spaha kapetan....povratnik Jahic.....bolesni Papac
..........Medo....iskusni Rahimic.
mali Pjana....Miske car..........spidi Lula
.........Dzekson tapdjija......
ja mislim da u 22.00 al nisam siguranLukasL33 je napisao/la:Ljud jel moguce koliko smo napucalki postova :S nego, u koliko se sati igra tekma u Portugalu? Rekao sam ja d aje teren dobar samo da Portugalci vrse pritisak ba, pustite suplje.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Da hoce poceti utakmica, ne mogu ni spavati od muke 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
cera1 je napisao/la:čime se i vi opterećujete pa veca ste djeca od tih poremečaja pisite sta vezano za utakmicu , dosta ba o tim nekim stranicama rekla kazala , svasta pa nista pametno za procitatkulinban je napisao/la:Za*ebano i jeste što su to naša djeca. Odmah su me banovali, izgleda da su vezani za spominjanu familiju.
Hahahah! Jes' raja napala sad...VOLIM TE BOSNO !!!!!!
U pravu si, donekle, ne treba o budalama raspravljati. Ali opet, ta djeca naslijeđuju nas. Po njima reprezentacija nam i ne treba. Imaju svog Ronalda.
Kad smo već kod djece, moj sin Danis ima godinu i po i po malo priča. Zna reći : Mama,tata,dido,majka, Džeko,Miske i lopta! Heheheh!
- L' Imperator
- Kontakt:
kulinban je napisao/la:cera1 je napisao/la:čime se i vi opterećujete pa veca ste djeca od tih poremečaja pisite sta vezano za utakmicu , dosta ba o tim nekim stranicama rekla kazala , svasta pa nista pametno za procitatkulinban je napisao/la:Za*ebano i jeste što su to naša djeca. Odmah su me banovali, izgleda da su vezani za spominjanu familiju.
U pravu si, donekle, ne treba o budalama raspravljati. Ali opet, ta djeca naslijeđuju nas. Po njima reprezentacija nam i ne treba. Imaju svog Ronalda.
Kad smo već kod djece, moj sin Danis ima godinu i po i po malo priča. Zna reći : Mama,tata,dido,majka, Džeko,Miske i lopta! Heheheh!
#samoRudar #zauvijek
Skoro 350 stranica.LukasL33 je napisao/la:Ljud jel moguce koliko smo napucalki postova :S nego, u koliko se sati igra tekma u Portugalu? Rekao sam ja d aje teren dobar samo da Portugalci vrse pritisak ba, pustite suplje.
Svi mi koji trenutno molimo Boga da se Pape ne zezne i stavi Mravca u ekipu...
Ima li euforije?
Ima li euforije?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Za sve one koji nemaju drugog nacina za pracenje sutrasnje utakmice evo link za sopcast stream koji ce biti dostupan sutra u 20,00 h. Kvalitet fantastican 1500 kbit/sec. Sretno nasi!
http://livefootball.ws/5648-bosniya-portugaliya.html
http://livefootball.ws/5648-bosniya-portugaliya.html
buraz sve ti je to do kučnog odgoja , moja prva riječ je bila ŽELJO valjda je babo tako htjeokulinban je napisao/la:cera1 je napisao/la:čime se i vi opterećujete pa veca ste djeca od tih poremečaja pisite sta vezano za utakmicu , dosta ba o tim nekim stranicama rekla kazala , svasta pa nista pametno za procitatkulinban je napisao/la:Za*ebano i jeste što su to naša djeca. Odmah su me banovali, izgleda da su vezani za spominjanu familiju.
- L' Imperator
- Kontakt:
Nervozan k'o da cu ja sutra igrati xD
#samoRudar #zauvijek
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.