u nekim kladionicama se pikaju produzetcikavaz_ je napisao/la:@monolog
prepisani listic, samo regularno vrijeme se racuna, ko i u fudbalu
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da se nigdje ne računaju produžeci. Osim ukoliko nisi odigr'o KP 2 ili KP 1.
Poeni igrača se računaju, kako u regularnom vremenu, tako i u produžecima.
@Kavaz (btw, poznat mi je je'an @kavaz, s nekog drugog foruma. Tipujem da si to ti. Kvota 1.75
),
Pa i napisah da mu se važe samo poeni igrača, a ne poeni ekipe.
Odoh na počinak. Čuvajte se ljudi i pamet u glavu.

@Kavaz (btw, poznat mi je je'an @kavaz, s nekog drugog foruma. Tipujem da si to ti. Kvota 1.75

Pa i napisah da mu se važe samo poeni igrača, a ne poeni ekipe.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Imal' ko da mi pošalje 0.10 € vraćam sutra kad uplatim... Hajd ljudi nemojte bit cicje 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
never mind, ja svakako nisam dobio 
ne vjerujem monolog, al javi na pm, mozda sam gdje kad slucajno svratio

ne vjerujem monolog, al javi na pm, mozda sam gdje kad slucajno svratio

Monolog je napisao/la:Mislim da se nigdje ne računaju produžeci. Osim ukoliko nisi odigr'o KP 2 ili KP 1.Poeni igrača se računaju, kako u regularnom vremenu, tako i u produžecima.
@Kavaz (btw, poznat mi je je'an @kavaz, s nekog drugog foruma. Tipujem da si to ti. Kvota 1.75),
Pa i napisah da mu se važe samo poeni igrača, a ne poeni ekipe.![]()
sto se tice nba u bet live se pikaju i produzeci

-
- Kontakt:
ljudi imal ko da posalje 0.10 na wwin vracam kad uplatim..
MOLIM VASS

MOLIM VASS

Potpisi su za papke !!
ne kontam ovdje pola raje , vecina vjerujem odigra desetak listica i svi ulazu ovu neku sicu 0,nesto
a stave 5,6 parova s jacim kvotama a dobici mizerni , vala se nebi nervirao radi dva eura a opet cisto sumnjam da neko digne lovu , vjerujem da prodju na dva listica al na trecem sve zijane
al eto nadam se da vam ide 

Vecinom se igra da se dobije, da se ima naredni put s cim igrat, jer rijetki su oni koji imaju neke strasne dobitke.. jer bolje se vrtit u krug, nego duboko padat

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Neki predlog za danas 

Moj mentole, pardon, pintole 

- pintol_TM87
- Kontakt:
sta je misa mu...cska jelmandraX je napisao/la:Moj mentole, pardon, pintole

- Emir ZENICA
- Kontakt:
mandraX nikad nije znao 

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ta luda Niskozemska.
U kvalifikacijama sve pobjede i onda im dodje jedna Svicarska i odigra nerijeseno.
Ista situacija sa Nijemcima, ali meni su trebali samo Olandezi.

U kvalifikacijama sve pobjede i onda im dodje jedna Svicarska i odigra nerijeseno.
Ista situacija sa Nijemcima, ali meni su trebali samo Olandezi.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
i tako ovo meni ostane za pare i naravno rinakaRussel - Baker 1
Russel u boljoj formi. U zadnji 10 mečeva tri puta izgubio. (od Levine-a koji je u extra formi, Roddicka na US Openu i prije 8 tjedana je predao jedan meč, ali ozljeda je zaliječena). S druge strane Britanac je dobio 4 meča od zadnjih 10 (Yani u tri seta, Molchanov mu je predao te je dobio slabo poznate Harbasiuka i Karageziana). Oba međusobna duela dobio je Russel u dva seta.
nema potpisa
A **** ga... I mene samo to zajebalo... A kreten je imao priliku za rebreak u trećem setu 0-40 i dva puta prednost i nije uspio, manjak sreće.Admir_Sa je napisao/la:i tako ovo meni ostane za pare i naravno rinakaRussel - Baker 1
Russel u boljoj formi. U zadnji 10 mečeva tri puta izgubio. (od Levine-a koji je u extra formi, Roddicka na US Openu i prije 8 tjedana je predao jedan meč, ali ozljeda je zaliječena). S druge strane Britanac je dobio 4 meča od zadnjih 10 (Yani u tri seta, Molchanov mu je predao te je dobio slabo poznate Harbasiuka i Karageziana). Oba međusobna duela dobio je Russel u dva seta.
- pintol_TM87
- Kontakt:
Danas sam vidjeo da nemam sreće u zivotu 

Sinoć prošla Grčka - Rusija, danas sam namirisao Wales.
Također, Roger siguran protiv Berdycha (iako sam bio malo skeptičan po pitanje Švicarca). Nažalost, jedino loše u svemu ovom je to što me je Engleska oborila. 

prodje mi olimpija koja sve vrijeme gubi, a padnem na albi preko 79 poena, a mensecini 41 daju za pol
za popizdit

za popizdit
nema potpisa
evo vam sigurnih para, ja para pogoditi ne mogu na vishe/manje poena tim daje. ovo danas mi je jedno deseta uzastopna fula na tom tipu kladjenja. nakon sto sam juce albu fulio za 105 maraka na over 79,5, danas odigram real 2, federer 1, alijaga over i bilbao vishe od 72,5, oni daju 71
tu dob bio 75km na cenera. odem maloprije na popravni i stavim caja preko 76, beneton preko 73, biela preko 72 i kako ide sva tri cu profulati. evo sad ak sljedece sedmice ide evroliga ja cu opet to igrat i stavit ovde, a vi samo kontru i uzmite pare

nema potpisa