Potpis!Sanjo je napisao/la:respect za vas koji ce te ici ispred hotela

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Potpis!Sanjo je napisao/la:respect za vas koji ce te ici ispred hotela
Elddar je napisao/la:neam pojma, nešt kao topovski udarityler durden je napisao/la:ko se sad puca?Elddar je napisao/la:ima li ko iz Tuzle? Šta se ovo puca po gradu?
bice u skenderiji 100%Carlo je napisao/la:JOJ JEDVA ČEKAM!
zna li neko hoće li biti prenosa ispred bbija u sarajevu?
ajde vise svi se pravite pametni oko tog travnjaka sta je kakav je a 552358 kilometara ste od njega i gledate slike sto vam serviraju , sutra kad krene prenos rece u kakvoj smo mi zabludi bili , kakva mocvara kakva bara i oranica ,zgembo89 je napisao/la:Zasto su posipali uopce pijesak po terenu ??? ako padne kisa ode sve u 3 PM
Ma vjeruj da ima onih budala koji ne vole uspjeh BiH.Principatus je napisao/la:Goalgetter je napisao/la: Vise ih je nego samo 10. Uglavnom, nisi toga puno propustio
Ok imao sam nekakav predosjecaj.voltron30 je napisao/la: Nažalost, zadnjih 10 stranica je stanje još gore. Sva djeca koja imaju računar i internet su došla ovdje lijepiti nekakve sličice i pisati neke otrcane fraze.
Vidio sam upravo tu slicicu iz Banja Luke i dobro oplakao, haha dobar, dobar, svaka cast.
Kako ide ona: Ne moze nam niko nista...
A jbt koja oranicatyler durden je napisao/la:[youtube][/youtube]
mandraX je napisao/la:A jbt koja oranicatyler durden je napisao/la:[youtube][/youtube]
ma bjez' ba, udjem ne bi li procitao stagod pametno od "fudbalskih strucnjaka", ali ne, to se pjesme narucuju za vecerasStivi_Dzi je napisao/la:Šta hoš, nikad bolja i raznovrsnija tema od postanka forumaScof1eld je napisao/la:jao sta uradise od teme
polako, nema još ni 12hmaverick_tz je napisao/la:ljudi imal iko informacija kakva je situacija ispred hotela zenica,imal kakve halabuke ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
baš se vidi da ovo nije rekao onako, nego iz srca, pune oci suzakokakolas je napisao/la:Aferim Spaha!
[youtube][/youtube]
Elddar je napisao/la:polako, nema još ni 12hmaverick_tz je napisao/la:ljudi imal iko informacija kakva je situacija ispred hotela zenica,imal kakve halabuke ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.