RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Guinnes-Hz
Kontakt:

Re: FK Velež

Post Postao/la Guinnes-Hz » 15 avg 2009, 23:52

edinko je napisao/la:Izvini..o cemu ti svega ti?Pa jadan ti nebio svaka utakmica sa vama je zalost!

I gdje god kroz BiH prodjes,vidis porazbijane klupe,doslovno ****/izmet na klupama u parkovima i po stolovima na odmaralistima pored puta..i svugdje taj"divni potpis"-HZ..zalost Allaha mi,velika zalost na sta onakav klub spade..nekada su bili navijaci a ovo danas su DIVLJACI i stetocine..BiH je dosta siromasna zemlja i onda i ono malo sto se napravi treba unistiti jer se neki jalijasi nazivaju"hordama zla"..hajd malo u Srebrenicu ili na Ravnu goru pa tamo izigravajte "hrabre horde zla"...

Vi ne igrate nogomet vec neku od borilackih vjestina po terenu..u zadnjih nekoliko godina nema utakmice izmedju Veleza i Sarajeva da niste dobijali penale..onaj Dzakmic-nadam se da ono krme vise nikada nece lopte zaigrati jer ono djubre od insana mrzi Velez iz dna duse ili koji mu je klinac pa uvijek onako pogibeljno igra?!
Nije ovo nista...vjeruj,nekada sam cijenio i volio taj klub ali poslije rata-FKS jedan od najantipaticnijih klubova.....sve nesto hoce na silu....nazalost ali je tako..FUJ na onoliko grubu igru..i o cemu ti pricas svega ti?

Pa na sredini terena mi smi imali MARADONU IZ NAJBOLJIH dana-Osmanagica..i zamalo mu ona seljacina Dzakmic nogu ne slomi..iz godine u godinu taj krmak svoje najgrublje partije pruza bas protiv Veleza...i zato je sada iskljucen..mi izgubismo nekoliko tekmi naseg ponajboljeg igraca a vi samo onog kostolomca koji svakako nikad i nije znao fudbala da igra..za njega je livada..i lopata..seljak nad seljacima!Al U GLAVU seljacina!

I na kraju-imali ste vi sansi..ali ne mogu se oteti dojmu da je vecina tih sansi bila produkt neke vase"sile".izivljavanja na nogama protivnickih igraca gdje su igraci Veleza preskakali doslovnu loptu jer su "krasni igraci FKS isli u zivot"a onaj majmun od sudije-nista..navlacio vam je sudija zadnjih 20 minuta ko nikom...i tekmu vam sedam..hallo-7 MINUTA produzi i doda jos 3..pa gdje se tekma produzava 10 minuta jadan ti nebio???

Nego,suti..dobro je..ovako je najbolje..svakom po bod i gotova prica..
sta pricas ba ti???
koliko ste se valjali...
ma nisi ni bio na utakmici a nesto pricas???
daj se smiri malo...
Neam nista protiv RA ali igraci, mene stid...
a za male "Seljake" sa Grbavice...KUP MALINA... :D :D
onakvim igracima sto ih ti zoves Maradona, koji od 90 min tekme, ostanu na travi 30 i treba slomiti nogu...
SVAKA CAST DZAKMIC...
i jos provjerena vijest...Maksumic namjerno fulio penal...
Voli Velez iznad svega...Jahovic rekao poslije utakmice... :twisted: :twisted: :twisted:

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 15 avg 2009, 23:54

malo ga i ti lupas baki- mislim pre subjektivno si gledao tekmu..

opusti se loma bice bolje.. ne zao savjet mislim ti..
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 15 avg 2009, 23:54

MasAllah samo naprijed rodeni svaka cast... :D
mB!

High

Post Postao/la High » 15 avg 2009, 23:56

@ edinko,reci da se salis .
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

brazzo7
Kontakt:

Post Postao/la brazzo7 » 15 avg 2009, 23:57

nem73 je napisao/la:
brazzo7 je napisao/la:tako ti to bude u BH ligi ... dovedeš dva mlada reprezentativca i boriš se za titulu ;)
velezu svaka cast na hrabroj igri i vise nego zasluzenom bodu ;)

finta sa avionom i natpisom ROĐENI koji je kružio iznad stadiona bila prejaka ... značiiii , kreativnost ne'a dalje ... 12 points :mrgreen:

edinko očigledno ne poznaje novu generaciju HORDI ZLA :arrow:
preforsirao se malo edinko u svome pisanju jbg- ali nije jedini nazalost.. ima slicnih nazalost u oba tabora

RA na jugu odlican- Hz na sjeveru takodjer..

sto se tice same igre na terenu, bilo je obostranog ciganluka na momente,.

remi i podjela bodova odlican rez - ostalo bespotrebno komentarisati!!!

kad smo tolika đubrad ... zašto smo ispštovali minutu šutnje posvećenu preminuloj legendi Veleža na najkorektniji način ... i sa gromoglasnim aplauzom :?:

smetaju mi komentari ovakvih zlobnika , jer HZ generalno nisu takve ... svugdje ima svakakakvih budala ;)

još jedno čestitke Veležu , da Bog da ove godine postao prvak , vakat je !

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 16 avg 2009, 00:02

@cobra
jel ti ovo testiras moje misljenje sa podsjecanjem na min sutnje?

mislim nepotrebno je- ukoliko je meni upuceno.. :!:
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 16 avg 2009, 00:05

par slikica
slika
slika
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

brazzo7
Kontakt:

Post Postao/la brazzo7 » 16 avg 2009, 00:09

nem73 je napisao/la:@cobra
jel ti ovo testiras moje misljenje sa podsjecanjem na min sutnje?

mislim nepotrebno je- ukoliko je meni upuceno.. :!:

ma nije tvoje kume ... svaka tebi cast ;) nego ovom što bezveze zakuhava stvar ... ispade da su HZ najveći šljam od navijača ... i krivo mi zbog toga , sto je sasvim normalno :oops:

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 16 avg 2009, 00:12

preforsiraju se ljudi nazalost ponekad.. pozz
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

Ton1
Kontakt:

Post Postao/la Ton1 » 16 avg 2009, 00:19

ne mogu da vjerujem kakve gluposti momak prica...jel imas nesto protiv sto je produzio 7 min? valjali ste se bar duplo toliko, vas golman sam 5 100 %...i ne kontam onu furku kad je spiker najavljivao sastave ...za vrijeme citanja naseg sastava prvo ste poceli zvizdati pa aplaudirati...daj skontajte se sami jel na mrzite ili sta??? a hz su vas u svakom segmentu ispostovale minutom sutnje, nismo vam zvizdali za vrijeme citanja vaseg sastava dobili ste aplauz za onu furku sa avionom prije tekme...gotivio sam RA donedavno ali zbog takvih kao sto si ti i time sto blatis hz i sarajevo sve ste mi odbojniji...ali nisu svi ko ti ..jos uvijek ima dobre mostarske raje i zbog njih opet vise gotivim velez nego neku ti tamo modricu, borac itd ...

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 16 avg 2009, 00:21

Čestitam rođeni. Nek' ste udbu sjeb.ali. Za njih je sezona završena. Svaka čast. Gore od septembra neće biti ni 2 milje na stadionu osim kad Željo bude igr'o. Dobro ste živu glavu izvukli, gamad je to.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

cobratz
Kontakt:

Post Postao/la cobratz » 16 avg 2009, 00:22

Kakav je ovo ba seljakluk od strane igraca Sarajeva?! Zasto je Osmanagic napadnut u tunelu nakon utakmice?

Diavolo
Kontakt:

Post Postao/la Diavolo » 16 avg 2009, 00:24

cobratz je napisao/la:Kakav je ovo ba seljakluk od strane igraca Sarajeva?! Zasto je Osmanagic napadnut u tunelu nakon utakmice?
Toliko o tome kakav profil ljudi igra u tom klubu...
Evropski, nema šta...
Il regno del Diavolo!

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 16 avg 2009, 00:25

cobratz je napisao/la:Kakav je ovo ba seljakluk od strane igraca Sarajeva?! Zasto je Osmanagic napadnut u tunelu nakon utakmice?
ma jarane,cini se da je u sarajevu svasta bilo.....mozda se i sjecas jedne izjave "ovu utakmicu moramo dobiti po svaku cijenu",zato i nije bilo TV prenosa,nisu htjeli da vide ljudi sta se radilo na tekmi,kako je sudija odradio svoj posao,kakvi su startovi igraca sarajeva bili i sve ostalo da ne nabrajam vise.....tako da me ne cudi uopste da su nam i navijace i igrace poslije tekme vrijeđali :?:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 16 avg 2009, 00:26

cestitke na osvojenom bodu :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 16 avg 2009, 00:27

Svaka čast Veležu!!!

The Prodigy
Kontakt:

Post Postao/la The Prodigy » 16 avg 2009, 00:28

Slušajte, ne možete generalizirati. Istina je da su Janjoš i Džakmić napali ovog momka, što je za svaku osudu, ali ne mogu odmah svi igrači i navijači FK Sarajevo biti strpani u isti koš. Na kraju krajeva, očekujem da se kazne ovi "fudbaleri" što nam prave ovo, a mnogo pravih navijača Sarajeva će osuditi ovo svakako.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 16 avg 2009, 00:29

Šta misliš ti da li može od Zrinjskog postati normalan klub ikad. Normalno da ne može. E tako ti je i s njima. 60 godina mi duramo tu gamad.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 16 avg 2009, 00:31

nije neko furanje ali na vasem mjestu trazio bi da se kazne janjos i djakmic...ovo je fuj
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

The Prodigy
Kontakt:

Post Postao/la The Prodigy » 16 avg 2009, 00:32

Ovako, zamolio bih vas da iz postova izostavite riječi tipa "gamad", "seljeci" i slično. Nisam nešto poznat na forumu po banovima, ali ću biti primoran da koristim i to ako se nastavi. Možemo ko ljudi pričati svi, to nije problem. Hvala.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.