A i pre dve sedmice opet dignuta sedmica na Novom Beogradu 1.6 miliona.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Šta ko pije? Večeras i ubuduće ja plaćam.spielführer_21 je napisao/la:Tuzlak za marku dobio 100.000 KM
Taman ti je pobjeg'oEmir ZENICA je napisao/la:Ma velika je Tuzla,nece se to saznati![]()
Monolog cujem dobio si na bingu 5 km ?![]()
Imal mi mandraXaaaaaaaaaaaaaaa
Ja bi dosao u skolu,usao u zbornicu **** mater profesorima,odabrano drustvo iz skole odveo na pice a streberima samo srednjakMegamon je napisao/la:Jbt da dobijem milju a ne 100 milja pustio bi sebi pjesmu od Marka Bulata Dete Srece usao u kakvu birtiju i zapjevao Sta pije kafana ja placam za sve...![]()
Kaže mi prijatelj da je bila reklama prije par godina, mislim da je lutrija neka u Srbiji bila.. Ono kad idu ulicom i pitaju ljude šta bi oni s jackpotom ( a baš je perverzan bio), kad jedan tip reče "Kupio bih Buffona i pucao mu penala iza kuće"Devil je napisao/la:Pametan covek nece da otkriva identitet,ne k'o ona nasa indijanka sto je cvaknula sedmicu i odma' otisla da se slika za novine i da ih vodi da izveste o tome kako je kupila X6,mene cudi kako je jos nisu opljackali.![]()
A i pre dve sedmice opet dignuta sedmica na Novom Beogradu 1.6 miliona.
Procitao i dobio 3,hebo sam sve od do.Krivo mi sto mi je krava dala 3,pitam je sta nisam znao da mi kaze ona ne zna sta nisam znao.Citav dan citao,oci mi moje ispale.Dylan Dog je napisao/la:Ja bi dosao u skolu,usao u zbornicu **** mater profesorima,odabrano drustvo iz skole odveo na pice a streberima samo srednjakMegamon je napisao/la:Jbt da dobijem milju a ne 100 milja pustio bi sebi pjesmu od Marka Bulata Dete Srece usao u kakvu birtiju i zapjevao Sta pije kafana ja placam za sve...![]()
![]()
Nego,procital ti stepskog vuka,ja dobio 5,fakat odlicna knjiga,bio sam pao u depresiju tokom citanja iste
Mozda se ne znas izrazavatiMegamon je napisao/la:Znaci imali 3 casa lektire.Fakat sam bio aktivan i sve sto sam rekao bilo je tacno.Danas mi postavi neko pitanje u vezi Pabla i magicnog pozorista.Ja joj pricao kako se on drogirao,kako je bio ljubavnik one Marije,uveo Harija u te mracne vode i ona meni da 3.I onda me poslije toga prca,gleda me citavo vrijeme i govori,gledam te nije mi to zabranjeno.![]()
![]()
Ma jok,samo prepisala ocjenu.Imao prije toga dvije trice.Dylan Dog je napisao/la:Mozda se ne znas izrazavatiMegamon je napisao/la:Znaci imali 3 casa lektire.Fakat sam bio aktivan i sve sto sam rekao bilo je tacno.Danas mi postavi neko pitanje u vezi Pabla i magicnog pozorista.Ja joj pricao kako se on drogirao,kako je bio ljubavnik one Marije,uveo Harija u te mracne vode i ona meni da 3.I onda me poslije toga prca,gleda me citavo vrijeme i govori,gledam te nije mi to zabranjeno.![]()
![]()
ebote, koliko puta sam ovo sanjao...znaci, hocu da nekog mlatnem, al nemoze brate, jedva ruke dignemadis.p je napisao/la:Najgore je kad sanjas da propadas u crnu rupu bez dna![]()
il' kad zaspes na rukama i onda sanjas kako te udaraju, a ti ne mozes laznut samog meda rukama.. teske rukee
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 17 gostiju.