sta pricas ba ti???edinko je napisao/la:Izvini..o cemu ti svega ti?Pa jadan ti nebio svaka utakmica sa vama je zalost!
I gdje god kroz BiH prodjes,vidis porazbijane klupe,doslovno ****/izmet na klupama u parkovima i po stolovima na odmaralistima pored puta..i svugdje taj"divni potpis"-HZ..zalost Allaha mi,velika zalost na sta onakav klub spade..nekada su bili navijaci a ovo danas su DIVLJACI i stetocine..BiH je dosta siromasna zemlja i onda i ono malo sto se napravi treba unistiti jer se neki jalijasi nazivaju"hordama zla"..hajd malo u Srebrenicu ili na Ravnu goru pa tamo izigravajte "hrabre horde zla"...
Vi ne igrate nogomet vec neku od borilackih vjestina po terenu..u zadnjih nekoliko godina nema utakmice izmedju Veleza i Sarajeva da niste dobijali penale..onaj Dzakmic-nadam se da ono krme vise nikada nece lopte zaigrati jer ono djubre od insana mrzi Velez iz dna duse ili koji mu je klinac pa uvijek onako pogibeljno igra?!
Nije ovo nista...vjeruj,nekada sam cijenio i volio taj klub ali poslije rata-FKS jedan od najantipaticnijih klubova.....sve nesto hoce na silu....nazalost ali je tako..FUJ na onoliko grubu igru..i o cemu ti pricas svega ti?
Pa na sredini terena mi smi imali MARADONU IZ NAJBOLJIH dana-Osmanagica..i zamalo mu ona seljacina Dzakmic nogu ne slomi..iz godine u godinu taj krmak svoje najgrublje partije pruza bas protiv Veleza...i zato je sada iskljucen..mi izgubismo nekoliko tekmi naseg ponajboljeg igraca a vi samo onog kostolomca koji svakako nikad i nije znao fudbala da igra..za njega je livada..i lopata..seljak nad seljacima!Al U GLAVU seljacina!
I na kraju-imali ste vi sansi..ali ne mogu se oteti dojmu da je vecina tih sansi bila produkt neke vase"sile".izivljavanja na nogama protivnickih igraca gdje su igraci Veleza preskakali doslovnu loptu jer su "krasni igraci FKS isli u zivot"a onaj majmun od sudije-nista..navlacio vam je sudija zadnjih 20 minuta ko nikom...i tekmu vam sedam..hallo-7 MINUTA produzi i doda jos 3..pa gdje se tekma produzava 10 minuta jadan ti nebio???
Nego,suti..dobro je..ovako je najbolje..svakom po bod i gotova prica..
koliko ste se valjali...
ma nisi ni bio na utakmici a nesto pricas???
daj se smiri malo...
Neam nista protiv RA ali igraci, mene stid...
a za male "Seljake" sa Grbavice...KUP MALINA...

onakvim igracima sto ih ti zoves Maradona, koji od 90 min tekme, ostanu na travi 30 i treba slomiti nogu...
SVAKA CAST DZAKMIC...
i jos provjerena vijest...Maksumic namjerno fulio penal...
Voli Velez iznad svega...Jahovic rekao poslije utakmice...