FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bosnas_
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bosnas_ » 15 avg 2009, 23:35

Realno Sarajevo nema ekipu za vrh tabele! Ako u ovoj sezoni budu u sredini tabele to ce biti uspjeh za ovu ekipu! u Evropi su puno zaradili,a pojacanja ni na vidiku! skandalozno! Sarajevu fali 3-4 vrhunska igraca ako naredne sezone misle igrati u nekom od evropskih takmicenja!

High

Post Postao/la High » 15 avg 2009, 23:40

Jedan bod.Katastrofa.Nadao sam se pobjedi,a ova igra je dno.Vec tri utakmice zaredom primamo golove,od tih dvije utakmice iste primamo u ranim minutama.Treba razumjeti igrace,nisu placeni za svoje igre,na upravi je red.

A vi,sto glumite internet huligane,manite se toga i ne pisite postove kojima zelite ''zakuhati''.Samo normalna diskusija.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 15 avg 2009, 23:49

kakvi su problemi bili na tekmi prema ss
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

High

Post Postao/la High » 15 avg 2009, 23:52

tax je napisao/la:kakvi su problemi bili na tekmi prema ss
Nikakvi !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 15 avg 2009, 23:56

fk zeljeznicar je napisao/la:DRUGA LIGA

mali non serare, ne idu druga liga i evropa skupa, pa vi ste predzadnji bili nakon pola sezone
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 16 avg 2009, 00:00

High je napisao/la:
Nikakvi !

sad da bas nije nikakvi bilo nije tacno, na istoku su kornjace baz razloga usle u tribinu i pocela mahati
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

High

Post Postao/la High » 16 avg 2009, 00:01

Nisi me shvatio,kad bi o tome pricali,gdje bi bio kraj,pustite to.Ko je bio vidio je i kraj.Vecina zuri na forum da doznaju i pricaju o ovome,sto je jadno.Vozdra

Guinnes-Hz
Kontakt:

Post Postao/la Guinnes-Hz » 16 avg 2009, 00:02

irfan41 je napisao/la:
High je napisao/la:
Nikakvi !

sad da bas nije nikakvi bilo nije tacno, na istoku su kornjace baz razloga usle u tribinu i pocela mahati
dobro je ba...
ne mora svako znati, smiri malo...
sta se svi palite...
bio belaj, bio...
sutite i gotovo...

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 16 avg 2009, 00:04

Ko je bio zna sta je bilo,ko nije ne mora ni znati !!!
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Zike_HzSa
Kontakt:

Post Postao/la Zike_HzSa » 16 avg 2009, 00:05

Nije ovo mjesto da se prica sta je maloprije bilo na sjeveru !!!! Svi koju su tu bili znaju sta je bilo i koji se ***** javljaju ovi drugi da bi znali sta se desava kod nas !

Hordasi tisu za ovo veceras !
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."

R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 16 avg 2009, 00:08

Zike_HzSa je napisao/la:Nije ovo mjesto da se prica sta je maloprije bilo na sjeveru !!!! Svi koju su tu bili znaju sta je bilo i koji se ***** javljaju ovi drugi da bi znali sta se desava kod nas !

Hordasi tisu za ovo veceras !

Samo ces ih vise zainteresovati!
Tisina!Nemojte to uopste spominjati,nasa stvar!
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 16 avg 2009, 00:20

tisu jel,nisam bio na tekmi al sam cuo da se zestoko zakuhalo i na RA tribini i kod vas,intervenisala policija,....nema veze,htjeli ste pobjedu,"nema prenosa na TV----ovu utakmicu cemo da dobijemo po svaku cijenu" :D :D mislili........al ima ona stara....sve se vraca sve se placa...ajd vozdra 8-)

brazzo7
Kontakt:

Post Postao/la brazzo7 » 16 avg 2009, 00:38

... Dalibor Pandža = 300 000 Eura + drugo predkolo = 90 000 Eura + treće predkolo 90 000 Eura + četvrto predkolo 90 000 Eura = 570 000 EURA !!! i nema para za pojačanja ?! ODLAZITE GAMADI !!! ...

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 16 avg 2009, 00:46

Red or Dead je napisao/la:tisu jel,nisam bio na tekmi al sam cuo da se zestoko zakuhalo i na RA tribini i kod vas,intervenisala policija,....nema veze,htjeli ste pobjedu,"nema prenosa na TV----ovu utakmicu cemo da dobijemo po svaku cijenu" :D :D mislili........al ima ona stara....sve se vraca sve se placa...ajd vozdra 8-)

Sta je kod vas bilo?To nisam vidio.
Zadnja izmjena: Butmiran, dana/u 16 avg 2009, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 16 avg 2009, 00:56

Red or Dead je napisao/la:tisu jel,nisam bio na tekmi al sam cuo da se zestoko zakuhalo i na RA tribini i kod vas,intervenisala policija,....nema veze,htjeli ste pobjedu,"nema prenosa na TV----ovu utakmicu cemo da dobijemo po svaku cijenu" :D :D mislili........al ima ona stara....sve se vraca sve se placa...ajd vozdra 8-)
MARS

shakal
Kontakt:

Post Postao/la shakal » 16 avg 2009, 01:03

bice bolje aBd... ;)
Do zadnjeg dana zivota mog samo SARAJV'O!!!

THERE IS NOTHING BETTER IN LIFE THAN BEING A GOONER!!!

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 16 avg 2009, 01:07

Raja ma pusti te ove SITNE duse po strani.Nema se sta momcima zamjeriti,pa velez je pokazao sta je antipropaganda fudbala.Nek ih je stid one trave sto je pogazise bez veze.SMIJESNO.A drugi par cipela je nasa situacija.U mnogome sam pisao i govorio o kratkom igrackom fondu i realno treba sve ovo izdrzati,a u isto vrijeme od njih ocekivati vrhunske rezultate.U evropi su ucinili vec mnogo,a do nase nesposobne uprave je zasto je igracki kadar iscrpljen i brojcano ne adekvatan zahtjevu koji se stavlja pred klub.IDEMO DALJE.Ide cetvrtak i svi na kosevo.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 16 avg 2009, 01:12

buja je napisao/la:europsko malo Sarajevo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: borba za opstanak
Stvarno si nerealan...Evo ja sam ubjeđen da će Sarajevo ostati u ligi...Čak mislim da je ispravno očekivati ih i do 10. mjesta... :lol:

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 16 avg 2009, 01:14

krcko je napisao/la:Raja ma pusti te ove SITNE duse po strani.Nema se sta momcima zamjeriti,pa velez je pokazao sta je antipropaganda fudbala.Nek ih je stid one trave sto je pogazise bez veze.SMIJESNO.A drugi par cipela je nasa situacija.U mnogome sam pisao i govorio o kratkom igrackom fondu i realno treba sve ovo izdrzati,a u isto vrijeme od njih ocekivati vrhunske rezultate.U evropi su ucinili vec mnogo,a do nase nesposobne uprave je zasto je igracki kadar iscrpljen i brojcano ne adekvatan zahtjevu koji se stavlja pred klub.IDEMO DALJE.Ide cetvrtak i svi na kosevo.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.
krcko ne lupetaj, u prvom poluvremenu nas je velez nadigrao, kada nam spuste loptu ne znamo gdje se nalazimo, drugo poluvrijeme smo bili puno bolji, ali izgleda da neko od gore vidi sve, nasa igra svodi se na napucavanje ili od alaima ili od maksumica i horuk u 16, dok je velez u prvom dijelu pokazao sta znaci pas igra, i nadasve onda dzakmic i janjos napadaju najboljeg fudbalera utakmice u svlacionici, sramota, povraca mi se, ukoliko ih ne kazne, onda cemo doista pokazati manire seljackog kluba, nema zataskavanja, napad na osmanagica je ukaljao ime naseg kluba, zato tjerajte iz naseg sarajeva te nekulturne stvorove

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 16 avg 2009, 01:15

Maksumic konj prebacio juznu tribinu iz penala, da je zabio, pobjedili bi 100%... Velezovi igraci, pogotovo retardirani golman, pravi seljaci koji se samo valjaju po travi.

UPRAVA NAPOLJE!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boki86, iliyaa8, misstianopenaldo, mnon46, mosarajvosa83, plisek, Vanja8 i 66 gostiju.