BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 10 nov 2011, 18:59

slika

slika
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 10 nov 2011, 19:00

a jel moguce da je 2000 ljudi isti komentar napisalo... :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 nov 2011, 19:01

De jel iko usliko onu djecurliju sto su se penjali na onu zgradu iza juga :lol: Ja sam oplako majke mi, sve djecurlija, samo jedan cica se naguro sa njima. :lol:

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 10 nov 2011, 19:03

Scof1eld je napisao/la:a jel moguce da je 2000 ljudi isti komentar napisalo... :roll:
Sve je moguće :lol: :lol: :lol:

Portugalci se vraćaju sa "treninga" u hotel :mrgreen:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 10 nov 2011, 19:06

Meni teren uopšte ne izgleda loše. MIslim da je sad bolji nego ikad što je bio.
YNWA!

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 10 nov 2011, 19:10

Chuckie je napisao/la:slika
teren izgleda odlicno puno bolje nego sto se moze procitati po internet stranicama

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 10 nov 2011, 19:16

Pa jasno je sta sve novinari rade da bi mogli da napisu clanak. Teren je odlican, svi koji su zaduzeni za te stvari tvrdili su da ce sutra biti u najboljem mogucem stanju. Znamo kakvi su nasi novinari, hamelj i rulja :)
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 nov 2011, 19:16

Valencia je napisao/la:
ramiral je napisao/la:@Valencia Rahimić nije kartoniran
Uglavnom nije daleko tvoja postava od Papetove, možda Mravac tu bude sporan
Da, da,.. Pandza i Papac. Sad sam se sjetio.

Mravac svakako ulijeva strah u kosti :mrgreen: . Al' mislim da Portugal nije toliko opasan u spicu napada. Oni imaju sve, ali nemaju vrhunskog napadaca jos od Sa i Zoao Pinta.

Opasnost su veznjaci i krila,.. Ako oni budu dominirali, onda i napadac moze uvaljati koga god stave da igra. Treba zaustaviti vezni red.

A ne znam, vjerovatno ce Pape gledati da u tim ugura Rahimica i Medunjanina. Medunjanin me odusevio u Parizu, po meni nas najbolji igrac na tom mecu. Ko prati zna da ne mirisem njegovu igru, al' ako bi ponovio mec iz Pariza, bio bi od velike koristi na terenu. Al' opet, Rahimic, Medunjanin, Pjanic i Misimovic nisu igraci poznati po trci i agresivnosti. Sve se plasim da ce posmatrati portugalska dodavanja, a to bi se na kraju moglo ispostaviti pogubnim po nas. Ne smijemo dozvoliti da se osjecaju komotno na sredini terena. Moc na sredini daje snagu cijeloj ekipi.

Ne bi me iznenadilo da Susic zapocne u ovom sastavu,...

---------------Begovic---------------
--------Spahic--------Mravac-------
---Jahic------------------Salihovic---
--------Rahimic--Medunjanin-------
-----Pjanic-----------------Lulic---
-------------Misimovic------------
----------------Dzeko------------

Prizeljkujem onu prvu formaciju, a ocekujem onu drugu. Dzeko bi u ovoj formaciji bio odsjecen i opasan cvrstim i agresivnim portugalskim stoperima. Pitanje je sta bi sam mog'o napraviti u vrhu napada. Mislim da je bolja formacija sa agresivnim veznim redom, sa preskakanjem veznog reda, direktno i sa sto vise lopti u sesnaesterac prema Dzeki i Ibisevicu. Imam osjecaj da bi 'izbunarili' gol - dva, te da se portugalski vezni red ne bi naigrao na losem terenu pored agrsivnih veznjaka BiH. To su samo pretpostavke, kada pocne mec sve pada u vodu :mrgreen: .

Susic je na velikom ispitu, stvarno je tesko odrediti taktiku za sutra. Ne bih mu bio u kozi, niposto :mrgreen: .
Jest on na velikom ispitu,ali je problem kad ti profesori i ostala manga dosta glavnih udzbenika ispred nosa uzme.
Ono sa Zeljom mozda je bilo namjerno ucinjeno,da bude ''rupa''.Stil Cire i njegove Rijeke pred Belgiju.
Sto se tice taktike,lako je sastavljati kad imas kompletnu ekipu.Ali kad ti fali tri od cetiri skoro standardna igarca u zadnjem redu i plus sedam osam igraca vrlo lako mogu izvisiti za uzvratni mec,onda hebiga.
Jedno je sigurno,ako i jedan igrac ne bude dao 100% od sebe na obe tekme,djabe selektor,taktika ili bilo sta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 10 nov 2011, 19:16

Da li je netko (tko piše ove smijurije o najvećoj investiciji) zaboravio da je u Zenici gostovala i Španjolska pred dvije godine? slika
Hayley <3

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 10 nov 2011, 19:19

deni_23 je napisao/la:
Chuckie je napisao/la:slika
teren izgleda odlicno puno bolje nego sto se moze procitati po internet stranicama
A' trebine nisu ko na Marakani :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 nov 2011, 19:19

Dule 078 je napisao/la:igra li maletic?
Akbgd nece biti potrebe.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 10 nov 2011, 19:20

badblueboylivno je napisao/la:Da li je netko (tko piše ove smijurije o najvećoj investiciji) zaboravio da je u Zenici gostovala i Španjolska pred dvije godine? slika
eh hebi ga sad necemo gledati u par milioncica?? nismo na to spali!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Bosnian_Serb
Kontakt:

Post Postao/la Bosnian_Serb » 10 nov 2011, 19:20

Oh, so it's two games we play? Big trouble. Bento better prepare these guys, no overlooking Bosnia. It's our game to lose. No bullshit, just go out there and fight for a spot.
Not going to be easy
Je pesnse vraiment que la seul chose qui peut nous sauver c'est notre fameuse fierté portugaise.
Si les joueurs sélectionnés (et j'éspère que ce seront les meilleurs) jouent avec l'envie montré au Danemark , c'est même pas la peine d'y aller.
J'avoue que j'ai pas trop confiance au sélectionneur, mais j'aime trop notre équipe national pour ne pas y croire alors...

Força Portugal (vjetruje selektoru i igracima ali se boji da ako se ponovi igra iz Danske da nemaju sansu. Pise i da moraju igrati sa ponosom sto su dio repke, i da je to jedini nacin da dobiju sutra)
Pourquoi selon moi le Portugal va passer :

> Les retours de joueurs blessés, avec notre vraie défense Pereira, pepe, alves, coantrao ( Soit le retour de l’expérience, du physique, et de la qualité défensive et offensive avec Coantrao )

> Une équipe qui ne joue pas regroupé derrière, comme tous les pays nordiques, car le Portugal tire ses qualités de jeu, des contres attaques, ainsi contre une équipe comme la Bosnie qui joue vraiment, on pourra placer des contres ou tout simplement produire du jeu.

> Le match retour ce déroulera au Portugal, c'est un avantage à ne pas oublié.

> Parsque de toute façon si on n'est pas capable de battre la Bosnie alors autant rester chez nous plutôt que de se faire humilié comme en Afrique du Sud, par de grosses équipes comme l'Allemagne, l'Espagne, Les Pays Bas, ect

= A nous de montrer notre meilleur niveau et de ne pas jouer avec la peur au ventre.
Ovaj smatra da Portugal prolazi a kao razloge navodi povratak povrijedjenih igraca, neborbenost BIH kao sto ju imaju Nordijske zemlje,sto se revans igra u Lisabonu,a porucuje da ako ne mogu dobiti jednu Bosnu onda i trebaju ostati kuci a ne brukati se kao na SP-u i pise da dobijaju sigurno ako odigraju bez straha...

Carlos Quieroz f^*k shit up a little yes he did, but in all fairness he wasn't the one coaching during those f^*k ups and he sure has hell isnt to blame for an Eduardo blunder against Norway and more Eduardo shitty keeping against Cyprus.

The fact is that PORTUGAL with the players we have are obliged to WIN ALL THOSE GAMES PB "WON", every single one. So I will not give him credit for this at all, ill give him some but its not like he did it all himself.

Under him:
1) our defense has gotten worse
2) our play has NOT improved
3) He still doesnt get the best from Ronaldo
4) players that dont play for their clubs...still START for the NT

If your happy with that more power to you....I for one am not

JP vs Bos.....lol no contest. JP defends better than Bos...lol...have you guys watched Sporting games...JP has been poor defending.

Bosingwa had kept quiet until PB OFFENDED him straight up by what he said...not for not calling him up. He said Bosingwa was mentally and emotionally unstable for the NT...while Joao Pereira is...you know the same guy that just stomped on somebody this week...you know the guy that is a potential red card for dissent every game lol. Silvio is also better, ill call him up even when hes injured.

come on people im with Sempre on this one

Komentari Portugalaca na Engleskom,Francuskom i Internacionalnom forumu...
Ne znam ali se meni svidja sto nisu toliko samouvjereni kao obicno xD
Neka me biju,neka me tuku
Ja volim Borac i Banja Luku

twingi
Kontakt:

Post Postao/la twingi » 10 nov 2011, 19:21

badblueboylivno je napisao/la:Da li je netko (tko piše ove smijurije o najvećoj investiciji) zaboravio da je u Zenici gostovala i Španjolska pred dvije godine? slika
Ovo je bio sarkazam, ne shvataj ozbiljno... ;)
Naglabam...

Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 nov 2011, 19:24

Goal.com Tipp za ovu tekmu:
Bosna i Hercegovina - Portugal 1-0 :mrgreen:

Pavon
Kontakt:

Post Postao/la Pavon » 10 nov 2011, 19:26

Ka'e Ronalda danas na treningu ometali laserima :D
http://www.record.xl.pt/Futebol/selecoe ... _id=726098" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.miragens.abola.pt/videosdeta ... x?id=14846" onclick="window.open(this.href);return false;

I citam sad kaze Spahic da ne budemo divljaci i zvizdimo na himnu Portugala.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 nov 2011, 19:26

Goalgetter je napisao/la:Goal.com Tipp za ovu tekmu:
Brat bratu, malo da ga ebes. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 10 nov 2011, 19:27

Goalgetter je napisao/la:Goal.com Tipp za ovu tekmu:
sad bi podpiso ovaj rezultat :D

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 10 nov 2011, 19:28

Bosnian_Serb je napisao/la: Pourquoi selon moi le Portugal va passer :

> Les retours de joueurs blessés, avec notre vraie défense Pereira, pepe, alves, coantrao ( Soit le retour de l’expérience, du physique, et de la qualité défensive et offensive avec Coantrao )

> Une équipe qui ne joue pas regroupé derrière, comme tous les pays nordiques, car le Portugal tire ses qualités de jeu, des contres attaques, ainsi contre une équipe comme la Bosnie qui joue vraiment, on pourra placer des contres ou tout simplement produire du jeu.

> Le match retour ce déroulera au Portugal, c'est un avantage à ne pas oublié.

> Parsque de toute façon si on n'est pas capable de battre la Bosnie alors autant rester chez nous plutôt que de se faire humilié comme en Afrique du Sud, par de grosses équipes comme l'Allemagne, l'Espagne, Les Pays Bas, ect

= A nous de montrer notre meilleur niveau et de ne pas jouer avec la peur au ventre.

Ovaj smatra da Portugal prolazi a kao razloge navodi povratak povrijedjenih igraca, neborbenost BIH kao sto ju imaju Nordijske zemlje,sto se revans igra u Lisabonu,a porucuje da ako ne mogu dobiti jednu Bosnu onda i trebaju ostati kuci a ne brukati se kao na SP-u i pise da dobijaju sigurno ako odigraju bez straha...
Nije bas. Rekao je da mi ne igramo zatvoreno kao Skandinavske zemlje, vec zapravo "igramo" fudbal.

To ostalo si dobro preveo. :)
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.