Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sve je mogućeScof1eld je napisao/la:a jel moguce da je 2000 ljudi isti komentar napisalo...
teren izgleda odlicno puno bolje nego sto se moze procitati po internet stranicamaChuckie je napisao/la:
Jest on na velikom ispitu,ali je problem kad ti profesori i ostala manga dosta glavnih udzbenika ispred nosa uzme.Valencia je napisao/la:Da, da,.. Pandza i Papac. Sad sam se sjetio.ramiral je napisao/la:@Valencia Rahimić nije kartoniran
Uglavnom nije daleko tvoja postava od Papetove, možda Mravac tu bude sporan
Mravac svakako ulijeva strah u kosti. Al' mislim da Portugal nije toliko opasan u spicu napada. Oni imaju sve, ali nemaju vrhunskog napadaca jos od Sa i Zoao Pinta.
Opasnost su veznjaci i krila,.. Ako oni budu dominirali, onda i napadac moze uvaljati koga god stave da igra. Treba zaustaviti vezni red.
A ne znam, vjerovatno ce Pape gledati da u tim ugura Rahimica i Medunjanina. Medunjanin me odusevio u Parizu, po meni nas najbolji igrac na tom mecu. Ko prati zna da ne mirisem njegovu igru, al' ako bi ponovio mec iz Pariza, bio bi od velike koristi na terenu. Al' opet, Rahimic, Medunjanin, Pjanic i Misimovic nisu igraci poznati po trci i agresivnosti. Sve se plasim da ce posmatrati portugalska dodavanja, a to bi se na kraju moglo ispostaviti pogubnim po nas. Ne smijemo dozvoliti da se osjecaju komotno na sredini terena. Moc na sredini daje snagu cijeloj ekipi.
Ne bi me iznenadilo da Susic zapocne u ovom sastavu,...
---------------Begovic---------------
--------Spahic--------Mravac-------
---Jahic------------------Salihovic---
--------Rahimic--Medunjanin-------
-----Pjanic-----------------Lulic---
-------------Misimovic------------
----------------Dzeko------------
Prizeljkujem onu prvu formaciju, a ocekujem onu drugu. Dzeko bi u ovoj formaciji bio odsjecen i opasan cvrstim i agresivnim portugalskim stoperima. Pitanje je sta bi sam mog'o napraviti u vrhu napada. Mislim da je bolja formacija sa agresivnim veznim redom, sa preskakanjem veznog reda, direktno i sa sto vise lopti u sesnaesterac prema Dzeki i Ibisevicu. Imam osjecaj da bi 'izbunarili' gol - dva, te da se portugalski vezni red ne bi naigrao na losem terenu pored agrsivnih veznjaka BiH. To su samo pretpostavke, kada pocne mec sve pada u vodu.
Susic je na velikom ispitu, stvarno je tesko odrediti taktiku za sutra. Ne bih mu bio u kozi, niposto.
A' trebine nisu ko na Marakanideni_23 je napisao/la:teren izgleda odlicno puno bolje nego sto se moze procitati po internet stranicamaChuckie je napisao/la:
Akbgd nece biti potrebe.Dule 078 je napisao/la:igra li maletic?
eh hebi ga sad necemo gledati u par milioncica?? nismo na to spali!!badblueboylivno je napisao/la:Da li je netko (tko piše ove smijurije o najvećoj investiciji) zaboravio da je u Zenici gostovala i Španjolska pred dvije godine?
Ovo je bio sarkazam, ne shvataj ozbiljno...badblueboylivno je napisao/la:Da li je netko (tko piše ove smijurije o najvećoj investiciji) zaboravio da je u Zenici gostovala i Španjolska pred dvije godine?
Brat bratu, malo da ga ebes.Goalgetter je napisao/la:Goal.com Tipp za ovu tekmu:
Bosna i Hercegovina - Portugal 1-0
sad bi podpiso ovaj rezultatGoalgetter je napisao/la:Goal.com Tipp za ovu tekmu:
Bosna i Hercegovina - Portugal 1-0
Nije bas. Rekao je da mi ne igramo zatvoreno kao Skandinavske zemlje, vec zapravo "igramo" fudbal.Bosnian_Serb je napisao/la: Pourquoi selon moi le Portugal va passer :
> Les retours de joueurs blessés, avec notre vraie défense Pereira, pepe, alves, coantrao ( Soit le retour de l’expérience, du physique, et de la qualité défensive et offensive avec Coantrao )
> Une équipe qui ne joue pas regroupé derrière, comme tous les pays nordiques, car le Portugal tire ses qualités de jeu, des contres attaques, ainsi contre une équipe comme la Bosnie qui joue vraiment, on pourra placer des contres ou tout simplement produire du jeu.
> Le match retour ce déroulera au Portugal, c'est un avantage à ne pas oublié.
> Parsque de toute façon si on n'est pas capable de battre la Bosnie alors autant rester chez nous plutôt que de se faire humilié comme en Afrique du Sud, par de grosses équipes comme l'Allemagne, l'Espagne, Les Pays Bas, ect
= A nous de montrer notre meilleur niveau et de ne pas jouer avec la peur au ventre.
Ovaj smatra da Portugal prolazi a kao razloge navodi povratak povrijedjenih igraca, neborbenost BIH kao sto ju imaju Nordijske zemlje,sto se revans igra u Lisabonu,a porucuje da ako ne mogu dobiti jednu Bosnu onda i trebaju ostati kuci a ne brukati se kao na SP-u i pise da dobijaju sigurno ako odigraju bez straha...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.