ramiral je napisao/la: Iaquinta ima koeficijent 4,50 da se neće povrijediti na treningu a 1,03 da hoće![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
ramiral je napisao/la: Iaquinta ima koeficijent 4,50 da se neće povrijediti na treningu a 1,03 da hoće![]()
moglo bi se postati bogat na ove koeficenti:ramiral je napisao/la:Dovesti Aly Cissokha podhitno, Amaurija prodati.
Iaquinta ima koeficijent 4,50 da se neće povrijediti na treningu a 1,03 da hoće![]()
Jel znas koju poziciju igraj taj Gabriel AppeltOxygen je napisao/la:4-0 pobjeda protiv niželigaša Savone u prijateljskom meču,strijelci Del Piero, Gabriel Appelt, Grosso i Giaccherini.
Baš mi je drago zbog Appelta
harebianconero je napisao/la:![]()
![]()
Kada igramo protiv Napolia, hocel spreman biti Barzagli ?
Zadnji vezni je on,gledao sam klip od 16-tak minuta kada je Ronaldinha tako maltretirao da je strašno,inače i odličan tehničar,treba ga pomalo uvoditi u ekipu.SoloJuve26 je napisao/la:Jel znas koju poziciju igraj taj Gabriel AppeltOxygen je napisao/la:4-0 pobjeda protiv niželigaša Savone u prijateljskom meču,strijelci Del Piero, Gabriel Appelt, Grosso i Giaccherini.
Joj mene kakav crni Napoli, htio sam Palermo recSoloJuve26 je napisao/la:harebianconero je napisao/la:![]()
![]()
Kada igramo protiv Napolia, hocel spreman biti Barzagli ?
29 nov se igra a Barzagli ce sigurno puazirati 10 dana i trebo bi biti spreman za Napoli
Oxygen je napisao/la:Zadnji vezni je on,gledao sam klip od 16-tak minuta kada je Ronaldinha tako maltretirao da je strašno,inače i odličan tehničar,treba ga pomalo uvoditi u ekipu.SoloJuve26 je napisao/la:Jel znas koju poziciju igraj taj Gabriel AppeltOxygen je napisao/la:4-0 pobjeda protiv niželigaša Savone u prijateljskom meču,strijelci Del Piero, Gabriel Appelt, Grosso i Giaccherini.
Njegov brat Guilerme je napadač.
:OO pa nisam primjetio koja je minutaBianconeri1988 je napisao/la:Hajd što neki znaju promašiti gol, al' što Toni zna promašiti loptu![]()
Giaccherini zaigrao, nek' se i on vratio, za očekivati ga je u prvih 11 protiv Palerma![]()
![]()
Iaquinta imao solidan prodor, čudo se nije povrijedio
Ocigledno je da Del Pieru fali tekmi inace svi smo upoznati sa njegovim igrama tako da bi ja isto tako po kratkom postupku i ova 4 napadaca cuvao. Odbrana nam je glavna pa onda vezni red, idemo korak po korak, ja bih prije da te novce sto bi dali za Teveza dadnemo za nekog igraca u odbrani ili cak dva.SoloJuve26 je napisao/la:Da al nismo 100 posto sigurni koliko je Qua spreman nakon one povrede i onda imamo Del Piera koji je napunio 37=) i ako ne sumnjam u njega da bi on mogo odigrati cijelu sezonu a da nebude povrijedjen..Bianconeri1988 je napisao/la:Ma sve to treba po kratkom postupku![]()
![]()
Ma imamo mi dovoljno napadača, Vučinić, Matri, Del Piero i Quagliarella, taj kvartet je sasvim dovoljan.
bitno je samo da se mi rijesimo Amauria i Iaqinte jer ovome prvom je plata previsoka i kosta beze samo za klub,
Neka pokusaju dovesti Cissokha na lijevom bekom
Nesta mi je tesko povjerovati da moze doci za samo 3 M ali ako je istina doveo bih ga bez razmisljanja.harebianconero je napisao/la:ITALY/ JUVENTUS, Almost done for Farfan..
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=94262" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.