A za tekmu - 1-0 puna saka brade.
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Kakvo sramocenje na aerodromu vikanjem Mesi Mesi pri prolasku Ronalda. 
Hayley <3
ti odakle si, tamo na forum pa pricaj sta hoces i protiv BiH. Ti to pricaj na osnovu cega? Ja ovo sto pricam, pricam na osnovu licnog iskustva. Za tvoju Hrvatsku, ili Herceg Bosnu portugal i jeste raj, al za moju Bosnu Portugal je rupetina crna. Ne pricaj gluposti kad ne znas. Pa sto to pola Portugalaca zivi u Svicarskoj kad je Portugal dobar? Jos ponavaljam, oni nisu imali rat a ovakva im drzava, koji su to cigani.dean_ je napisao/la:ne lupetaj....portugal je i nogometno i kao država raj za sve države bivše yuge ...evo svi lete u bosnu jer žele živjet u raju..ta će portugalPortugal kao drzava. A kakva je drzava takvi i tereni. Necemo racunati nekoliko svjetskih timova, Porto i slicne, al ostali su tabularasa ko i nasi. Svi mislite d aje tudje bolje, da nisam obisao dosta toga ne bi ni znao da je drugacije. Bosna je raj, samo nedajte da vam te cijene dizu, na proteste i j im mamu, sve porazbijajte i nemojte ici dok nesto ne urade. Et toliko. Kakav Portugal, vise siromasih nego u BiH, iako je BiH i u ratu skoro bila.
Nesto se kontam, pa ovo Portugalci rade samo da nas iznenade sutra, boli njih q za teren, vjerujte mi. Ovo na sloze samo. Istina, mozda im i ne odgovara teren, a ne u tolikoj mjeri koliko oni govore, to vrse pritisak svjesno.
Portugal-BiH
........best GK ever Begovic=our future.....
mladi Zahirovic.....Spaha kapetan....povratnik Jahic.....bolesni Papac
..........Medo....iskusni Rahimic.
mali Pjana....Miske car..........spidi Lula
.........Dzekson tapdjija......
........best GK ever Begovic=our future.....
mladi Zahirovic.....Spaha kapetan....povratnik Jahic.....bolesni Papac
..........Medo....iskusni Rahimic.
mali Pjana....Miske car..........spidi Lula
.........Dzekson tapdjija......
Uopšte nije sramocenje, a za rezultat aBdbadblueboylivno je napisao/la:Kakvo sramocenje na aerodromu vikanjem Mesi Mesi pri prolasku Ronalda.
Švabo u svom stilu : "Treba malo znati i seljačku igru, treba znati i nabiti. Neko reče 'ko nabije, dobije."
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- Cincinnatus
- Kontakt:
Ponvavljam, sta kazu ciganke jel vide nasu pobjedu? (Ozbiljno pitam) 
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Ko pjeva zlo ne misli.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
NEMA FAN ZONE SUTRA ALI IMA U UTORAK
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
pa i ja sam bio u portugalu na euro 2004 u lisabonu i leiri i uvjerio sam se da je ta zemlja raj za naše balkanske vukojebine iako normalno i oni imaju zabačenije dijelove kao i svaka zemlja...ti odakle si, tamo na forum pa pricaj sta hoces i protiv BiH. Ti to pricaj na osnovu cega? Ja ovo sto pricam, pricam na osnovu licnog iskustva. Za tvoju Hrvatsku, ili Herceg Bosnu portugal i jeste raj, al za moju Bosnu Portugal je rupetina crna. Ne pricaj gluposti kad ne znas. Pa sto to pola Portugalaca zivi u Svicarskoj kad je Portugal dobar? Jos ponavaljam, oni nisu imali rat a ovakva im drzava, koji su to cigani.
Nesto se kontam, pa ovo Portugalci rade samo da nas iznenade sutra, boli njih q za teren, vjerujte mi. Ovo na sloze samo. Istina, mozda im i ne odgovara teren, a ne u tolikoj mjeri koliko oni govore, to vrse pritisak svjesno.
ali da..ti si patriot..ponosni bosanac...".bosna je raj na zemlji a mi smo nebesni narod "
Budala nekorektna, zato sto ima sliku Ronalda? Sta je tebi bolan?bparena je napisao/la:Blago tebi budaletino nekorektna. Ne trebas se ti radovat nasem i Dzekinom uspjehu. Pokazo si svoj stav na spram zmajeva i reprezentaciji. Stavi avatar gdje ga ljubis u guzzicu sram te bilo provokatoru. Idi u Halu i svrsaji nad njim.... Nama su dosta mi i zmajevi....anonymousHD je napisao/la:Imaš pravo da misliš šta hoćeš. Ali veruj, mene trenutno zaboli qurac za Ronalda. Ja ću se radovati kad dadne Džeko gol, a ebat' ću Ronaldo sve živo i mrtvo ako dadne gol.BH Patriot je napisao/la:Jeste problem svi navijate za Bosnu, a Ronaldo vam je 100% draži od svih BH igrača.
Bez ljutnje, ali pojedincima ovde je ova utakmica udarila u glavu, vi ste ovo nekako shvatili u svemu samo ne u fudbalskom duhu. Sto je trebala biti sportska manifestacija, zavrsava u opstim frustracijama. Ovo nije nikakav rat, nego fudbal, smirite dozivljaje, i pokazite malo sportskog duha i prema protivniku.
Neki su ovde prolupali totalno.
secer je napisao/la:bio sam u sa na aerodromu i moram reci da sam razocaran![]()
mal, premal aerodrom, guzva... tako da ronalda nisam ni vidio.
jedino sam uspjeo uslikati coentrao-a![]()
osim toga, moram se pohvaliti intervjuom kojeg napravih sa ronaldovom majkom, g-djom milevom, a kojeg cu postaviti nesto kasnije.
mamu li im njihovu, oni ce se zaliti
...šećerko šećerko
Za 2 KM one vide sve što želišCincinnatus je napisao/la:Ponvavljam, sta kazu ciganke jel vide nasu pobjedu? (Ozbiljno pitam)
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
bparena,molim te da prestanes odredjivati svima ostalima ko je pozeljan navijac BiH a ko ne 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Treba igrat bunker, jedino normalno rjesenje.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Lijepa vijest iz Zenice: Sinoć je u Zenicu i Bosnu i Hercegovinu usla najveca poslijeratna investicija od preko 250 miliona eura vrijednosti - reprezentacija Portugala na celu sa Ronaldom! Nadam se da ce i propasti... kao i mnoge druge investicije u nasoj zemlji! 
- majestic24
- Kontakt:
Dragi Bože , ja bih da zamolim ako se može .
Znaci, ja Te molim da mi udovoljiš i Portugalcima noge da " polomiš " .
Ne baš skroz , nisam ja zlo , bilo bi dobro i kad bi malo manje dao.
Nek' hodaju al ' nek' ne trče , nek ' im se noga za nogom vuče.
Na glavu bi skak'o svaki naš Kanton , da makar jedan Portugalac dobije crveni karton.
Molim Te ja da zadovoljiš bijedu, daj mojoj Bosni pobjedu .
Daj nam sada pobjedničke sreće , da nas više nikad ne zovu balkansko smeće .
Znaci, ja Te molim da mi udovoljiš i Portugalcima noge da " polomiš " .
Ne baš skroz , nisam ja zlo , bilo bi dobro i kad bi malo manje dao.
Nek' hodaju al ' nek' ne trče , nek ' im se noga za nogom vuče.
Na glavu bi skak'o svaki naš Kanton , da makar jedan Portugalac dobije crveni karton.
Molim Te ja da zadovoljiš bijedu, daj mojoj Bosni pobjedu .
Daj nam sada pobjedničke sreće , da nas više nikad ne zovu balkansko smeće .
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
De pogledaj malo GDP Portugala i BiH, pogledaj broj nezaposlenih kod nas i kod njih. Pogledaj stadion De Luz i Bilino polje. Pogledaj statistiku ekonomskog razvoja Portugala i nas u zadnjih 15 godina.dean_ je napisao/la:pa i ja sam bio u portugalu na euro 2004 u lisabonu i leiri i uvjerio sam se da je ta zemlja raj za naše balkanske vukojebine iako normalno i oni imaju zabačenije dijelove kao i svaka zemlja...ti odakle si, tamo na forum pa pricaj sta hoces i protiv BiH. Ti to pricaj na osnovu cega? Ja ovo sto pricam, pricam na osnovu licnog iskustva. Za tvoju Hrvatsku, ili Herceg Bosnu portugal i jeste raj, al za moju Bosnu Portugal je rupetina crna. Ne pricaj gluposti kad ne znas. Pa sto to pola Portugalaca zivi u Svicarskoj kad je Portugal dobar? Jos ponavaljam, oni nisu imali rat a ovakva im drzava, koji su to cigani.
ali da..ti si patriot..ponosni bosanac...".bosna je raj na zemlji a mi smo nebesni narod "....ta će svi ostali
Portugal je pored Spanije, Italije, Grcke jedna od problematicnijih zemalja Evropske Unije po odredenim kriterijama koje necu sada ovde da nabrajam, ali je daleko ispred BiH u svemu nazalost, ti ako si bio tamo, moro si dobro zatvoriti oci ili su imao Bosanske naocale.
upravo gledam na federacija danas snimke terena , dobar teren , zeleni se , ovo s pijeskom je faza pripreme bila.bice ravniji i bolji nego s bjelorusijom
- scootyTM87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
A JA UZDISEM !!! DA SE NAJEZIS
A JA UZDISEM !!! DA SE NAJEZIS
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!
De ne seri, eno portugalci hodali jutros po terenu, ko u sahari se žuti.arius je napisao/la:upravo gledam na federacija danas snimke terena , dobar teren , zeleni se , ovo s pijeskom je faza pripreme bila.bice ravniji i bolji nego s bjelorusijom
Rzbin Kazan je dugo godina igrao Ligu prvaka na mnogo gorem terenu nego sto je to Bilino Polje,to najbolje znaju Dzeko i Miske koji su igrali na njemu...teren nije imao niti jedno busenje trave,nego sama zaledjena zemlja...i opet se igrali bez problema...ovo su trikovi Portugalaca,da u slucaju neuspjeha imaju alibi i losem travnjaku! ne smijemo nasjesti na te price! treba im pokazati zube,drskost,pa se nece dobro provesti u Zenici,budemo li kukavice sa previse respekta onda nas nigdje nema....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.