BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
mi tu.Goalgetter je napisao/la:WTF ? Maletic mozda desni bek, nadam se i vjerujem da ovo nije tacno, pa to bi bio potop.
mislim da nije istina.
...
-
bhfanatic14
- Kontakt:
to bi nam bio kraj...maletic nije za repke,a kamoli da igra ovaku vaznu utakmicu od pocetka...jos da cuva ronaldaGoalgetter je napisao/la:WTF ? Maletic mozda desni bek, nadam se i vjerujem da ovo nije tacno, pa to bi bio potop.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Sta je ovo, zemlju ti jeb.em
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Hahahahahaha oplakah.RoB_Do_BaGrO je napisao/la:Skandalozno svoj dolazak u Zenicu najavio je i popularni navijac reprezentacije Portugala Chuno (inace prije nekih tri mjeseca odradio petogodisnju zatvorsku kaznu zbog nezakonitog lova i ribolova).Ovaj kontraverzni navijac ima 38 godina i po zanimanju je agronom.U daljem prilogu postavili smo i njegovu zadnju fotografiju prije pomenutog hapsenja.
![]()
![]()
daj gdje su vam oni klipovi oko nase repke,navijanja sto ste postavljali..treba mi za fejsa... 
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma i najveci problem je sto on uopste nije bek, kad je usao u Parizu, nije ga nigdje bilo, desna strana suplja bila. Ali nadam se da je ovo samo neka patka, tesko da bi se Susic za njega odlucio.bhfanatic14 je napisao/la:to bi nam bio kraj...maletic nije za repke,a kamoli da igra ovaku vaznu utakmicu od pocetka...jos da cuva ronaldaGoalgetter je napisao/la:WTF ? Maletic mozda desni bek, nadam se i vjerujem da ovo nije tacno, pa to bi bio potop.to nema smisla...
-
bhfanatic14
- Kontakt:
tako je on nije bek...al nadajmo se da je to samo patka...Goalgetter je napisao/la:Ma i najveci problem je sto on uopste nije bek, kad je usao u Parizu, nije ga nigdje bilo, desna strana suplja bila. Ali nadam se da je ovo samo neka patka, tesko da bi se Susic za njega odlucio.bhfanatic14 je napisao/la:to bi nam bio kraj...maletic nije za repke,a kamoli da igra ovaku vaznu utakmicu od pocetka...jos da cuva ronaldaGoalgetter je napisao/la:WTF ? Maletic mozda desni bek, nadam se i vjerujem da ovo nije tacno, pa to bi bio potop.to nema smisla...
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Cuo sam pricu kao naši ce lakse igrati na neuslovnom terenu nego portugalci. pa ti portugalci poticu iz raznoraznih portugalskih favela i vjerujem da su igrali i na gorim terenima, vecina njih barem... 
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vjerujte ko god da sutra izadje na teren dace 110% svojih mogucnosti.
Proradice taj Bosanski inat, Bosansko srce, Bosanska snaga, bez obzira da li to bio Maletic, Zahirovic ili Pandza.
Krv ce se proliti za sto bolji rezultat.
Proradice taj Bosanski inat, Bosansko srce, Bosanska snaga, bez obzira da li to bio Maletic, Zahirovic ili Pandza.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pa i portugal je prasuma i prašina , pa navikli su oni , nisu im dzaba brazilci (naturalizirani majmuni ) rodjaci , ha ya .. Pozz od mene ! 
- BH Patriot
- Kontakt:
Jeste problem svi navijate za Bosnu, a Ronaldo vam je 100% draži od svih BH igrača.anonymousHD je napisao/la:Neki problem ?BH Patriot je napisao/la:Nek' si ti Ronalda stavio na avatar pred odlučujući meč sa njegovom državom.
Livin' La Vida Loca ;)
Omerbavarac je napisao/la:Vjerujte ko god da sutra izadje na teren dace 110% svojih mogucnosti.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 10 nov 2011, 16:28, ukupno mijenjano 2 puta.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
yebo vas Gaynaldo !
MISIMOVIC je klasa .
MISIMOVIC je klasa .
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Ma gdje ce oni lopte sa nama igrat Babe mi,ima da ih poderemo ko papak oslobodjenje.
stranica fk celik zenica !tyler durden je napisao/la:pastore je napisao/la:SKANDALOZNO !!!
Danas u ZENICI privedena jedna radnica Centrotransa,zbog malverzacija sa kartama .Poslije toga joj je pretresen stan i u istom pronadjeno------100 karti zapad,100 karti istok ,25 jug i 25 sjever...
odakle ti info?
ja cirkusa,a de mi reci koliko su kesha karte?i ovako i na crnom trzistu naravnopastore je napisao/la:stranica fk celik zenica !tyler durden je napisao/la:pastore je napisao/la:SKANDALOZNO !!!
Danas u ZENICI privedena jedna radnica Centrotransa,zbog malverzacija sa kartama .Poslije toga joj je pretresen stan i u istom pronadjeno------100 karti zapad,100 karti istok ,25 jug i 25 sjever...
odakle ti info?
- anonymousHD
- Kontakt:
Imaš pravo da misliš šta hoćeš. Ali veruj, mene trenutno zaboli qurac za Ronalda. Ja ću se radovati kad dadne Džeko gol, a ebat' ću Ronaldo sve živo i mrtvo ako dadne gol.BH Patriot je napisao/la:Jeste problem svi navijate za Bosnu, a Ronaldo vam je 100% draži od svih BH igrača.
- underground
- Kontakt:
ovo mi juce prica jaran na kafi i ja mu nisam vjerovo al et izgleda da je zvanicnoSKANDALOZNO !!!
**** mrtva yebem joj porod kompletan
UNITED CONVICTS ! ! !
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
bio sam u sa na aerodromu i moram reci da sam razocaran
mal, premal aerodrom, guzva... tako da ronalda nisam ni vidio.
jedino sam uspjeo uslikati coentrao-a

osim toga, moram se pohvaliti intervjuom kojeg napravih sa ronaldovom majkom, g-djom milevom, a kojeg cu postaviti nesto kasnije.
mamu li im njihovu, oni ce se zaliti
mal, premal aerodrom, guzva... tako da ronalda nisam ni vidio.
jedino sam uspjeo uslikati coentrao-a

osim toga, moram se pohvaliti intervjuom kojeg napravih sa ronaldovom majkom, g-djom milevom, a kojeg cu postaviti nesto kasnije.
mamu li im njihovu, oni ce se zaliti
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.