ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Sta ce, kad je glup.
Nudio mu se Novak, ko na "tacni".
Nudio mu se Novak, ko na "tacni".
Genius, outrageous, the best ever! RF!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Moram priznati da sam očekiv'o pobjedu Troickog. Jbg, sve kontam da će Nole željeti što spremniji dočekati London, al' haman je on i polumrtav bolji od Troickog.
Troicki možda može na PS-u dobiti Novaka. Ili da mu Nole preda prije izlaska na teren.
Gled'o sam još 3 meča (Murray - Roddick, Tsonga - Seppi i Fish - Monaco). Andy je pobijedio svog američkog imenjaka. Mah, nije ga samo pobijedio, već ponizio. Roddick neprepoznatljiv. Servis više nije oružje, a s obzirom da su mu ostali elementi nikakvi, onda je ovo bilo i za očekivati.
Tsonga zasluženo dobio Seppija. Mislim da tu niko nije ni sumnjao u pobjedu Joa. Od samog početka je dao do znanja kako će ovo ići samo u jednom smjeru i to je to.
A patnju zvanu Fish - Monaco bih volio da uooće nisam gled'o.
Majko mila na šta je ono ličilo. Pa smijem se kladiti da bi bolji meč pružili Karlović - Isner.
Mah, bolje ja na rekreaciji igram. Ono je klasičan primjer kako tenis ipak može pružiti i jedan loš meč. Da, zaboravih napisati da je Monaco prošao dalje. Fish pred'o zbog problema sa preponom.
Btw, Fish je obezbijedio završni masters, a Janko će biti prva zamjena.

Gled'o sam još 3 meča (Murray - Roddick, Tsonga - Seppi i Fish - Monaco). Andy je pobijedio svog američkog imenjaka. Mah, nije ga samo pobijedio, već ponizio. Roddick neprepoznatljiv. Servis više nije oružje, a s obzirom da su mu ostali elementi nikakvi, onda je ovo bilo i za očekivati.

Tsonga zasluženo dobio Seppija. Mislim da tu niko nije ni sumnjao u pobjedu Joa. Od samog početka je dao do znanja kako će ovo ići samo u jednom smjeru i to je to.
A patnju zvanu Fish - Monaco bih volio da uooće nisam gled'o.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:Moram priznati da sam očekiv'o pobjedu Troickog. Jbg, sve kontam da će Nole željeti što spremniji dočekati London, al' haman je on i polumrtav bolji od Troickog.Troicki možda može na PS-u dobiti Novaka. Ili da mu Nole preda prije izlaska na teren.
![]()
Gled'o sam još 3 meča (Murray - Roddick, Tsonga - Seppi i Fish - Monaco). Andy je pobijedio svog američkog imenjaka. Mah, nije ga samo pobijedio, već ponizio. Roddick neprepoznatljiv. Servis više nije oružje, a s obzirom da su mu ostali elementi nikakvi, onda je ovo bilo i za očekivati.![]()
A patnju zvanu Fish - Monaco bih volio da uooće nisam gled'o.Majko mila na šta je ono ličilo. Pa smijem se kladiti da bi bolji meč pružili Karlović - Isner.
Mah, bolje ja na rekreaciji igram. Ono je klasičan primjer kako tenis ipak može pružiti i jedan loš meč. Da, zaboravih napisati da je Monaco prošao dalje. Fish pred'o zbog problema sa preponom.
![]()
ne bi da budem zloban, ali koilka je povreda ribe...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Jbg valjda si skontao da nema veće patnje od praćenja duela Tipsarevića,Monfilsa,Fisha. To je gubljenje vremena u svakom pogledu, šta bih dao da se vrati teniseri poput Philipousisa,Rusedskog i Henmana,iako ni njih nisam gotivio al bar su imali dozu harizme i kreativnosti u poredjenju sa navedenom trojkom,naročito druga dva.A patnju zvanu Fish - Monaco bih volio da uooće nisam gled'o. Majko mila na šta je ono ličilo. Pa smijem se kladiti da bi bolji meč pružili Karlović - Isner. Mah, bolje ja na rekreaciji igram. Ono je klasičan primjer kako tenis ipak može pružiti i jedan loš meč. Da, zaboravih napisati da je Monaco prošao dalje. Fish pred'o zbog problema sa preponom.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Novak se povukao, Tsonga prvi 1/2.
Federer-Monaco
Berdych-Murray
Ferrer-Isner
Federer-Monaco
Berdych-Murray
Ferrer-Isner
ma znam moj ti..mama, plač ambicije, a titule nigdje, pa delicijano, pa ovo pa ono....al nema veze ti ga i dalje volišVirtu4l je napisao/la:Joj šege od igrača.

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
jel istina da se babuskara loži na Felicijana Fopeza ?DANTES je napisao/la:ma znam moj ti..mama, plač ambicije, a titule nigdje, pa delicijano, pa ovo pa ono....al nema veze ti ga i dalje volišVirtu4l je napisao/la:Joj šege od igrača.go endi go, go go

Nego,od ponedeljka su dva SRBINA u top 10

"Indija,Pakistan..."
Naravno. Nisam jedan od onih za koje tenis postoji od 2011. godineDANTES je napisao/la:ma znam moj ti..mama, plač ambicije, a titule nigdje, pa delicijano, pa ovo pa ono....al nema veze ti ga i dalje volišVirtu4l je napisao/la:Joj šege od igrača.go endi go, go go

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Poslije Mannarina Roger razbio i Monologovog Gashu
Sad na red dolazi Monaco, napokon malo srece za Rogera jer je ispao Fish, a Monaco je itekako izmoren jer igrao finale Valensije, tako da ocekujem laganu pobjedu od 2:0, k'o i dosad...
Ako Berdich izbaci Murraya bit ce odlicno

Sad na red dolazi Monaco, napokon malo srece za Rogera jer je ispao Fish, a Monaco je itekako izmoren jer igrao finale Valensije, tako da ocekujem laganu pobjedu od 2:0, k'o i dosad...
Ako Berdich izbaci Murraya bit ce odlicno

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Mozda i nisi, ali se definitivno tako ponasas. Samo sto je kod tebe "kontra navoj" u pitanju.Virtu4l je napisao/la: Naravno. Nisam jedan od onih za koje tenis postoji od 2011. godine

Ne znam sto se obazirete na komentare Virtuala, kad ocigledno ima traumu od Novaka. Pustite ga nek se sladi sto je Djokovic nespreman trenutno... Do sljedeceg GS
Objasnio je on svima neke stvari ove godine, tako da nema potrebe da igra 100% do kraja sezone.

Objasnio je on svima neke stvari ove godine, tako da nema potrebe da igra 100% do kraja sezone.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
Eno ti Endija **** i BerdihVirtu4l je napisao/la:Naravno. Nisam jedan od onih za koje tenis postoji od 2011. godineDANTES je napisao/la:ma znam moj ti..mama, plač ambicije, a titule nigdje, pa delicijano, pa ovo pa ono....al nema veze ti ga i dalje volišVirtu4l je napisao/la:Joj šege od igrača.go endi go, go go

"Indija,Pakistan..."
Virtu4l je napisao/la:Naravno. Nisam jedan od onih za koje tenis postoji od 2011. godineDANTES je napisao/la:ma znam moj ti..mama, plač ambicije, a titule nigdje, pa delicijano, pa ovo pa ono....al nema veze ti ga i dalje volišVirtu4l je napisao/la:Joj šege od igrača.go endi go, go go
nisam ni ja....šta ćemo sad????

nego zid je danas pukao od bombardovanja ludog čeha...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
T. Berdych 4 7 6
A. Murray 6 6 4
Odlican mec. Potpuno zasluzeno! Svaka cast.
A. Murray 6 6 4
Odlican mec. Potpuno zasluzeno! Svaka cast.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
Daleko je Murray od Rafaela i Novaka mnogo daleko.
Inače dokle je stigla ona istraga o onim malverzacijama na ATP turnirima,o namještanju žrijeba na turnirima?
Inače dokle je stigla ona istraga o onim malverzacijama na ATP turnirima,o namještanju žrijeba na turnirima?
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Come on!
Federer-Berdych
Tsonga-Isner
Igraci protiv kojih je RF prije obozavao da igra, na snagu odgovori snagom i bez problema rijesi mec.
U zadnje vrijeme su i zaredali par pobjeda protiv njega, Tsonga i Berdych, na zadnja dva Mastersa upravo od ova dva igraca ispao.
Berdych danas igrao preko tri sata, iscrpljujuce borbe i ne vjerujem da ce se oporaviti do sutra, a i obicno na ovakvim turnirima ima jedan izvanserijski mec, gdje mu sve ulaz, a sljedeci dan apsolutno nista.
Medju ova 4 igraca, dvojica u i osvajala trofej u Parizu, a medju njima nije Federer, koji nikada nije igrao finale Pariza i to je jedini Masters gdje nije igrao finale.
Berdych je trijumfovao 2005, a Tsonga 2008.
Danas je ovo Federeru bila 800ta pobjeda u karijeri na ATP nivou.
Golemo.

Federer-Berdych
Tsonga-Isner
Igraci protiv kojih je RF prije obozavao da igra, na snagu odgovori snagom i bez problema rijesi mec.
U zadnje vrijeme su i zaredali par pobjeda protiv njega, Tsonga i Berdych, na zadnja dva Mastersa upravo od ova dva igraca ispao.
Berdych danas igrao preko tri sata, iscrpljujuce borbe i ne vjerujem da ce se oporaviti do sutra, a i obicno na ovakvim turnirima ima jedan izvanserijski mec, gdje mu sve ulaz, a sljedeci dan apsolutno nista.
Medju ova 4 igraca, dvojica u i osvajala trofej u Parizu, a medju njima nije Federer, koji nikada nije igrao finale Pariza i to je jedini Masters gdje nije igrao finale.
Golemo.

Napokon, napokon da se Rogeru otvori zrijebretro je napisao/la:Come on!![]()
Federer-Berdych
Tsonga-Isner
Golemo.

Sve si dobro rek'o za Berdicha, al' treba reci da je on zared'o nekoliko pobjeda protiv Rogera, no itekako je izmoren i ne vjerujem da moze dobit poslije Murraya i Rogera...
De ti meni reci u koliko sutra pocinje program? I kad je finale u nedjelju? Anormne sanse za Rogera za uzme i Pariz i dogodine Monte Carlo i da postane jedini covjek koji je osvojio sve Masterse! E to nikad niko nece stic'!

Roger Federer the greatest of all time!
Federer je prvi favorit za titulu u Parizu, ali onu u MCu moze samo da sanja. Tu ni u svom prime-u nije mogao da dobije Nadala, pa nema osnova u to verovati sada kada je pri kraju karijere. Razlog - isuvise spora sljaka.Edin TM87 je napisao/la: Napokon, napokon da se Rogeru otvori zrijeb![]()
Sve si dobro rek'o za Berdicha, al' treba reci da je on zared'o nekoliko pobjeda protiv Rogera, no itekako je izmoren i ne vjerujem da moze dobit poslije Murraya i Rogera...
De ti meni reci u koliko sutra pocinje program? I kad je finale u nedjelju? Anormne sanse za Rogera za uzme i Pariz i dogodine Monte Carlo i da postane jedini covjek koji je osvojio sve Masterse! E to nikad niko nece stic'!
A zaboravio si da Roger nema ni Rim, gde je takodje u slicnoj poziciji kao i u MCu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.