To "prekucavanje" lige sto konstantno spominjes je zajebancija,upravo zbog takvih kao sto si ti,koji se napale za sekundu.Kakvo prekucavanje lige,ko danas moze prekucati ligu i prosetati se.Kevin je napisao/la: u čem je problem? mi iz Širokog nismo ništa komentirali ni najavljivali, dok ste vi tvrdili da ste prekucali ligu i da ćete se prošetat
jel tako?ako nije ja se ispričavam
a što se tiče Čelika, svi su i konstantirali da nas je Čelik nadigrao s igračem manjei da je bolje djelovao, neznam u čem je problem tu..nitko nije drugi ni govorio
Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Ne mozes to bukvama objasniti.jubitubi je napisao/la:
To "prekucavanje" lige sto konstantno spominjes je zajebancija,upravo zbog takvih kao sto si ti,koji se napale za sekundu.Kakvo prekucavanje lige,ko danas moze prekucati ligu i prosetati se.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
Zajebancija kad vam ne ideIgorBL je napisao/la:Ne mozes to bukvama objasniti.jubitubi je napisao/la:
To "prekucavanje" lige sto konstantno spominjes je zajebancija,upravo zbog takvih kao sto si ti,koji se napale za sekundu.Kakvo prekucavanje lige,ko danas moze prekucati ligu i prosetati se.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Slažem se za Gabelu.Inače sve pohvale BHT 1 za realizaciju prenosa , bilo je jako finih kadrova.TheDinoRules je napisao/la:Gabela je stvarno prelijepo mjesto i može postati prava fudbalska sredina (ako to već i nije). Samo je travnjak kritičan, ali tako je na skoro svakom terenu kod nas. Tribina je lijepa i dovoljno je za ovo malo mjesto kao što je Gabela.

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Zajebancija je uvijek.Ali ima dosta hepo kockica na forumu. 

jesi razmislio da i ja iz zajebancije stalno spominjem prekucavači?jubitubi je napisao/la:Zajebancija je uvijek.Ali ima dosta hepo kockica na forumu.
a ti iznad gore, bukva ti je u glavi
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
PRENOSI 14 KOLO
19.11.2011 14.00 LEOTAR - OLIMPIC
20.11.2011 17.00 SIROKI - ZRINJSKI
15 KOLO
26.11.2011 14.00 BORAC - SARAJEVO
27.11. 2011 14.00 SLOBODA - SLAVIJA
27.11.2011 16.00 OLIMPIC - SIROKI
PA KO VOLI SIROKI I OLIMPIC NEKA SE NAGLEDA UTAKMICA NA BHT1
15 KOLO
-
- Kontakt:
mmmirza je napisao/la:PRENOSI 14 KOLO
15 KOLO
Široki i Olimpic samo su jednom prenosili,nema se tu šta volit ili ne volit

Kako Olimpic-Široki u 16:00 kada na Otoci nema reflektora?Grdan je napisao/la:mmmirza je napisao/la:PRENOSI 14 KOLO
15 KOLO

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Leotar-Olimpic,Sloboda-Slavija,Olimpic-Široki u 13:00,a Široki-Zrinjski i Borac-Sarajevo u 17:00Mancini je napisao/la:Kako Olimpic-Široki u 16:00 kada na Otoci nema reflektora?Grdan je napisao/la:mmmirza je napisao/la:PRENOSI 14 KOLO
15 KOLO

U ova dva kola će biti zadovoljen kriterij. Svima koji nisu znali, kriterij da će svaki tim imati bar jedan prijenos domaće utakmice.
po čemu će biti zadovoljen u ovom zadnjem kolu ako ce raditi tri utakmice u isto vrijeme..bolje da rade jednu davalja nego 3 odjednom jer to nece liciti ni na stalakovic je napisao/la:U ova dva kola će biti zadovoljen kriterij. Svima koji nisu znali, kriterij da će svaki tim imati bar jedan prijenos domaće utakmice.
Kakvo smo mi podneblje pa to je za razmatranje. Do prije par godine niti jednu utakmicu nismo imali na tv, na kladionicama naše lige ni na mapi, 99% dobijali domaćini. Danas kada imamo 3 utakmice u zadnjem kolu imamo pitanja tipa:
- zašto stalno sarajevski klubovi to je majorizacija
- zašto taj gošk pa ko njih plaća mi ili hercegovci
- zašto slavija, pa ti skandiraju ratnim zločincima
- zašto, zašto, zašto???????
Kada sve sagledate dođete do zaključka da mi bolju ligu i bolji fudbal i ne zaslužujemo.
Kada sve sagledate dođete do zaključka da mi bolju ligu i bolji fudbal i ne zaslužujemo.
FCS je napisao/la:Kakvo smo mi podneblje pa to je za razmatranje. Do prije par godine niti jednu utakmicu nismo imali na tv, na kladionicama naše lige ni na mapi, 99% dobijali domaćini. Danas kada imamo 3 utakmice u zadnjem kolu imamo pitanja tipa:
Ne treba mnogo kukat, al jedna stvar je realna. U svim državama, u svim ligama, svugdje u svijetu se prenosi na TV utakmica koja je najzanimljivija, koja može donijeti najviše uzbuđenja, sa kvalitetnim pojedincima... U krajnjem slučaju ako u nekom kolu nema derbija, onda se uzima utakmica koju igra neki od klubova koji se bore za titulu...
O tome ne trebam puno pričati više, mislim da ti je jasno. Kod nas nakon jedne sezone u kojoj su prenosili derbi kola, ili bar utakmicu koja na to liči, ove sezone su napravili pravi mali debakl. Nije problem ako su zasnovali prenose na taj način da se iz svakog mjesta odradi jedan prenos, to je u neku ruku i prihvatljivo. Ipak, nije nikako logčno da se pojedini klubovi koji nisu atraktivni, za čije su prenose zainteresovani samo njihovi simpatizeri i niko drugi. Ima li logike da "strasnu" Slobodu prenose kad im u goste dođe "velika" Slavija, zar se nije moglo čekati da u Tuzlu dođe Široki, Borac, Željo, Sarajevo... Imaju li logike prenosi Goška više puta, u utakmicama koje gleda realno samo bliža familija igrača. Ovo zadnje s Borcem opravdavam, ali sa Kozarom, Travnikom... Sve u svemu, lakrdija od prenosa!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
To sto se kod nas prenose samo derbi mecevi, ne mora da znaci da je tako i u tim drzavama i vjeruj mi da se kod njih prenose svi mecevi pa ti biraj sta hoces ali daleko smo mi od taoga 

Vračaš mi nadu u Bosansku pamet.FCS je napisao/la:Kakvo smo mi podneblje pa to je za razmatranje. Do prije par godine niti jednu utakmicu nismo imali na tv, na kladionicama naše lige ni na mapi, 99% dobijali domaćini. Danas kada imamo 3 utakmice u zadnjem kolu imamo pitanja tipa:

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- viva_il_chelik
- Kontakt:
Najrealnije kao kod Hrvata, na svakom stadionu kamera i na svaki stadion po par minuta i ekstra.Avalanche je napisao/la:To sto se kod nas prenose samo derbi mecevi, ne mora da znaci da je tako i u tim drzavama i vjeruj mi da se kod njih prenose svi mecevi pa ti biraj sta hoces ali daleko smo mi od taoga
Široki - Zrinjski nema u prenosu, hm???????????????????????????????????????
ne..ali siroki ima svoje prijenoseFCS je napisao/la:Široki - Zrinjski nema u prenosu, hm???????????????????????????????????????

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, bordobijeli, Cuspajz, Cwirek, Hansestadt, Istinski, Kapetan, MikiPirs, NerminFatic, Rauber33, Redfire16, ristagrad, tajsamja, Tuce11, tutankamon1905, VivaLaLiberta i 104 gosta.