Megamon je napisao/la:[youtube][/youtube]
Najjaca pjesma definitivno.
NAJJAČA!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Megamon je napisao/la:[youtube][/youtube]
Najjaca pjesma definitivno.
Nasi ga otjerali i rekli mu...nemozes ti igrati za BiH ti si Šveđanin.Narin je napisao/la:Ma Ibra je kralj,steta sto ne igra za BiH,ali koliko znam greska saveza.
Koji ce nam kur.c on ? Ko je on ?Hase10 je napisao/la:Ibra dolazi da navija za BIH![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bparena je napisao/la:Koji ce nam kur.c on ? Ko je on ?Hase10 je napisao/la:Ibra dolazi da navija za BIH![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
p.s. ovima koji misle da je suupak otjeran nek se ne varaju. Neku godinu unazad gledam interviju kad ga pita nas novinar na Bosanskom da li zali i imal sanse da igra za BiH ? Smrdo nece da odgovori na maternjem vec odgovara ... "no shans, no theory".... zato mrssssssssss od nas....
Najezih sePrincipatus je napisao/la:[youtube][/youtube]
ne znam, nije me oduševio sad na ovoj utakmici na Grbavici, nije mi za štopera jedino možda na zadnjem veznom, alibordo_Sarajevo je napisao/la:Besic pocinje od pocetka
Znas li da je Dzeko pred utakmicu mlade reprezentacije BiH protiv Armenije prijetio da ako ne dobije poziv da ce postati reprezentativac Ceskebordo_Sarajevo je napisao/la:bparena je napisao/la:Koji ce nam kur.c on ? Ko je on ?Hase10 je napisao/la:Ibra dolazi da navija za BIH![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
p.s. ovima koji misle da je suupak otjeran nek se ne varaju. Neku godinu unazad gledam interviju kad ga pita nas novinar na Bosanskom da li zali i imal sanse da igra za BiH ? Smrdo nece da odgovori na maternjem vec odgovara ... "no shans, no theory".... zato mrssssssssss od nas....![]()
Dzeko je Dzeko za njega, neki nikako da cijene ono nase sto imamo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.