Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
[youtube][/youtube]
e kad ovo neki igrac uradi, e onda mu svaka cast...
ovo je cist primjer da ima nekih igraca koji fudbal smatraju igrom, a ne biznisom...ono uradicu sta mi je sef reko, uzeti pare i haj zdravo...
a Mancini je ovdje ispo jos gluplji od Balotelia, pa prijateljska je jbt, pusti dijete nek se malo igra...
da se razumijemo, apsolutno sam za disciplinu, i to je mozda i najvaznija karika za uspjeh, i da je ovo uradio u nekoj utakmici EPL-a, ma Liga kupa, ja bih odma reko treba deriste kazniti, al zbog ovoga ja njega volim...
ovo je cist primjer da ima nekih igraca koji fudbal smatraju igrom, a ne biznisom...ono uradicu sta mi je sef reko, uzeti pare i haj zdravo...
a Mancini je ovdje ispo jos gluplji od Balotelia, pa prijateljska je jbt, pusti dijete nek se malo igra...
da se razumijemo, apsolutno sam za disciplinu, i to je mozda i najvaznija karika za uspjeh, i da je ovo uradio u nekoj utakmici EPL-a, ma Liga kupa, ja bih odma reko treba deriste kazniti, al zbog ovoga ja njega volim...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
E moj @Zeljo uverio sam se da je sa tobom izuzetno tesko diskutovati kada sebi utuvis u glavu nesta.Prvo Busqets najbolji zadnji,pa sada Ballotelli najbolji napadac EPL.
Sta li je sledece stvarno ne mogu da predvidim jer nema neki ocigledni sablon po kome izvlacis ove zakljucke.
Ballotelli je veliki talenat bio,talenat i napadac sa predispozicijama kakve se retko radjaju,spoj strasnih fizikalija i vrhunskog umeca sa loptom koje nikada nije pretoceno u pravi kvalitet,kvalitet dostojan talentu koji je imao.Njega je najvise u svemu kostala njegova luda glava i njegova zelja za centrom paznje,tako da je uvek vise voleo biti prvi u gluposti nego prvi na terenu i vodja necega.A sa talentom koji poseduje i predispozicijama bez problema moze uci u konkurenciju za najboljeg igraca sveta samo sto je itekako daleko od toga zbog svojih "bubica".
Reci da je najbolji u Engleskoj je itekako ne znam kako da se odrazim sto bi rek'o Her Zika.Talentom i eventualnim mogucnostima mozda bi i mogli reci da je najbolji,ali igru koju prikazuje ove sezone kada bi gledali nema ga na vrhu lestvice,uostalom to pokazuje i statistika zar ne.
Ima tu nekoliko napadaca pre njega koji su pokazali vise od njega do sada.
Cime konkretno moze da se podici Ballotelli na ovome klipu sto si postavio ?
-Ambicioznoscu Da
-Precenjoscu svojih kvaliteta Da
-Gluposti Da
Jedino sto je pozitivno je da je ambiciozan.
Kazes ovde je Mancini ispao glup,zasto ? Zato sto je nakon jednog inteligentno glupog poteza izbacio iz igre Ballotellia. Sta da ga je ostavio,to bi bio znak da Ballotelli to moze da radi,i zamisli da to krene da radi cesce dok ne postigne takav gol,zamisli da ga u zvanicnoj utakmici ponese i ovo uradi,i promasi sta bi bilo.
Sjajan pedagoski potez Mancinia.
Sta konkretno mislis kada neko ovako uradi da se javi ?
Mislis na to da uziva u igri,pa zar nije lepse uzivati u igri kao sto to radi Messi,kao sto to radi Ronaldo,kao sto je radio Ronaldinho i ostali.Oni nikada nisu imali ovako krupne ispade kao ovaj.
Kazem jos jednom kada upola svoga talenta predoci u delo,tada mozemo pricati o Ballotelliu kao najboljem napadacu EPL,do tada jos uvek on mora dosta da radi.

Ballotelli je veliki talenat bio,talenat i napadac sa predispozicijama kakve se retko radjaju,spoj strasnih fizikalija i vrhunskog umeca sa loptom koje nikada nije pretoceno u pravi kvalitet,kvalitet dostojan talentu koji je imao.Njega je najvise u svemu kostala njegova luda glava i njegova zelja za centrom paznje,tako da je uvek vise voleo biti prvi u gluposti nego prvi na terenu i vodja necega.A sa talentom koji poseduje i predispozicijama bez problema moze uci u konkurenciju za najboljeg igraca sveta samo sto je itekako daleko od toga zbog svojih "bubica".
Reci da je najbolji u Engleskoj je itekako ne znam kako da se odrazim sto bi rek'o Her Zika.Talentom i eventualnim mogucnostima mozda bi i mogli reci da je najbolji,ali igru koju prikazuje ove sezone kada bi gledali nema ga na vrhu lestvice,uostalom to pokazuje i statistika zar ne.

Ima tu nekoliko napadaca pre njega koji su pokazali vise od njega do sada.

Cime konkretno moze da se podici Ballotelli na ovome klipu sto si postavio ?
-Ambicioznoscu Da
-Precenjoscu svojih kvaliteta Da
-Gluposti Da
Jedino sto je pozitivno je da je ambiciozan.
Kazes ovde je Mancini ispao glup,zasto ? Zato sto je nakon jednog inteligentno glupog poteza izbacio iz igre Ballotellia. Sta da ga je ostavio,to bi bio znak da Ballotelli to moze da radi,i zamisli da to krene da radi cesce dok ne postigne takav gol,zamisli da ga u zvanicnoj utakmici ponese i ovo uradi,i promasi sta bi bilo.
Sjajan pedagoski potez Mancinia.
Sta konkretno mislis kada neko ovako uradi da se javi ?
Mislis na to da uziva u igri,pa zar nije lepse uzivati u igri kao sto to radi Messi,kao sto to radi Ronaldo,kao sto je radio Ronaldinho i ostali.Oni nikada nisu imali ovako krupne ispade kao ovaj.

Kazem jos jednom kada upola svoga talenta predoci u delo,tada mozemo pricati o Ballotelliu kao najboljem napadacu EPL,do tada jos uvek on mora dosta da radi.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
vidi, sve sto si napiso je apsolutno tacno, i slazem se sa svime,
al gledamo na ovu situaciju sa razlicitog stajalista,
ja kad bi bio menadzer nekog vrhunskog kluba, vjerovatno nikad sebi ne bih priustio to da imam Balotelia u kadru, upravo zbog ovoga, i jer moze donijeti nemir u svalcionici svojim glupostima...ovo je ono stajaliste sa koga ti posmatras situaciju, i slazemo se u svemu...
al s druge strane, Baloteli je jedini igrac na svijetu, koji fudbal ne smatra biznisom, vec igrom, i upraznjava svu njegovu ljepostu i car...e to cjenim,
to je ono kad odes na termin sa rajom, igrate u pice, a manje-vise ti je svejedno ko ce pobjediti, i onda se bukvalno igras, zezancija, driblinzi, lijepi podezi i te stvari...
ja kad bi bio menadzer nekog vrhunskog kluba, vjerovatno nikad sebi ne bih priustio to da imam Balotelia u kadru, upravo zbog ovoga, i jer moze donijeti nemir u svalcionici svojim glupostima...ovo je ono stajaliste sa koga ti posmatras situaciju, i slazemo se u svemu...
al s druge strane, Baloteli je jedini igrac na svijetu, koji fudbal ne smatra biznisom, vec igrom, i upraznjava svu njegovu ljepostu i car...e to cjenim,
to je ono kad odes na termin sa rajom, igrate u pice, a manje-vise ti je svejedno ko ce pobjediti, i onda se bukvalno igras, zezancija, driblinzi, lijepi podezi i te stvari...

"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
-
- Kontakt:
Ma drug moj precjenjujes ti njega, i to uveliko. Bojim se ja da on ne radi sve ove gluposti jer je zaigran, iskren, i fudbal smatra igrom a ne biznisom, vec zato sto ima ozbiljnih problema sa ponasanjem i sto nije sav svoj. Mancini je uradio jedinu ispravnu stvar koju je mogao uraditi i izbacio ga van. To zna svako ko je ikad ozbiljnije igrao neki sport. Ono sto je uradio Balotelli je sramotno, i bez obzira sto se radi o prijateljskoj utakmici, to je strasno ponizavajuce za protivnika, a to profesionalci ne rade. Nije to zaigranost, to je bezobrazluk, hir, sportska neodgojenost. Uostalom, dovoljno je vidjet reakciju Dzeke koji je bio pored njega, pa i ostalih igraca, sve ti bude jasno kad vidis kako su svi sokirani...ZELJO DO GROBA je napisao/la:vidi, sve sto si napiso je apsolutno tacno, i slazem se sa svime,
Problem sa Balotelijem je sto on izgleda ne postuje nikoga i nista ne cijeni. Pogledaj njegov nacin na koji (ne)proslavlja zabijene golove...nije to ljubav prema fudbalu, to je nekultura... Napravit majstoriju je jedno, ali ne na onaj nacin. Ja bi volio da je to tako kako ti kazes, ali bojim se drug da si ga precijenio...
- tyler durden
- Kontakt:
ako ko nije primjetio,troll is in da house

eh mene je baloteli kupio sa ovim potezom...i još više bi me kupio da je to bila EPL ili neka druga ozbiljna utakmica....a cuj reportera,' ovo je pomalo bilo disrespectful'ZELJO DO GROBA je napisao/la:[youtube][/youtube]

p.s. šteta samo što ga ne dade! svi bi odma rekli NOVI PELE!
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
@ Zeljo.
Kupio te jeste svojom gluposti.Ovo kada bi uradio u Barceloni , Realu, Unitedu itd , istog tog trena bi letio iz kluba.
Prvenstveno vecina Fudbalera smatra Fudbal igrom.Da ga ne vole ne bi ga igrali.
Ali svati da je ovo njima posao.
Zamisli se u situaciji ti udjes u kancelariju sa tobom 10 radnika sjedi za okruglim stolom i ti dodjes i opalis im po šamar!?
Ovo je vise-manje šamar za City kao klub.Ne smije se dopustiti da ovo jedan igrac koji ima godisnja primanja od 6-7 miliona uopste pomisli uraditi nesto ovako neprofesionalno.
On je talenat ali takav ce i ostati.
Da je mogao biti najbolji napadac , vjerovatno jeste ali mnogi su mogli ali nisu
Momak se u pojedinim momentima ponasa totalno neprofesionalno i djetinjastvo.
To sto ti volis "buntovnike" i takav tip igraca, ne znaci da je najbolji.
Definitivno kako su rekli imaju 3 igraca u istom klubu bolja.
Dzeko je jedan od najboljih napadaca svijeta i tu je kraj rasprave.
On je svoje dokazao gdje god je igrao i kad god je igrao.
Ako vec trazis klase po EPL-u onda izdvojis : Runija,Perisie-a , Kuna , Suareza,Torresa i Dzeku
Kupio te jeste svojom gluposti.Ovo kada bi uradio u Barceloni , Realu, Unitedu itd , istog tog trena bi letio iz kluba.
Zamisli se u situaciji ti udjes u kancelariju sa tobom 10 radnika sjedi za okruglim stolom i ti dodjes i opalis im po šamar!?
Ovo je vise-manje šamar za City kao klub.Ne smije se dopustiti da ovo jedan igrac koji ima godisnja primanja od 6-7 miliona uopste pomisli uraditi nesto ovako neprofesionalno.
Da je mogao biti najbolji napadac , vjerovatno jeste ali mnogi su mogli ali nisu

Ako vec trazis klase po EPL-u onda izdvojis : Runija,Perisie-a , Kuna , Suareza,Torresa i Dzeku

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
imas takvih i u svom dvoristu, tipa ZebaZELJO DO GROBA je napisao/la:vidi, sve sto si napiso je apsolutno tacno, i slazem se sa svime,
Za mene je Mario među 10 najboljih napadača u ligi.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Svakako za 10 najboljih ali nikako za broja 1Stivi_Dzi je napisao/la:Za mene je Mario među 10 najboljih napadača u ligi.

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
a sa ovim je pokazo da se zeli igrati, a da pare manje-vise, jer ovo mogu biti veliki minusi kod trenera i moglo ga je kostati transfera...Reuf je napisao/la:@ Zeljo.
ogroman talenat, vjerovatno uz Messia i curicu najtalentovaniji igrac danasnjice, samo sto ovi koriste svoj talenat na pravi nacin, a ovaj ne bas,
al koliko ja volim ovog igraca, samo jos jedan stvar ja ne bih njega volio vidjeti u Barci upravo iz gore nabrojanih razloga, al svejedno volim ga...
u sustini za mene danas postoje 4 igraca koji su bogovi fudbala,
jedan je Messi, drugi ovaj seronja, treci Berbatov i cetvrti Riquelme...
e ovakvi igraci su se jednom rodili i pitanje je dal ce na ovaj svijet doci neko poput njih...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
ZELJO DO GROBA je napisao/la:[youtube][/youtube]
Treniras, igras prijateljske da bi u ovakvim situacijama u pravim tekmama zabio i "zatvorenih ociju" tako da nema zezze..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Kad mi obrazlozis i kazes nesto konkretno i argumentovano slozit cu se.ZELJO DO GROBA je napisao/la:a sa ovim je pokazo da se zeli igrati, a da pare manje-vise, jer ovo mogu biti veliki minusi kod trenera i moglo ga je kostati transfera...Reuf je napisao/la:@ Zeljo.
ogroman talenat, vjerovatno uz Messia i curicu najtalentovaniji igrac danasnjice, samo sto ovi koriste svoj talenat na pravi nacin, a ovaj ne bas,
al koliko ja volim ovog igraca, samo jos jedan stvar ja ne bih njega volio vidjeti u Barci upravo iz gore nabrojanih razloga, al svejedno volim ga...
u sustini za mene danas postoje 4 igraca koji su bogovi fudbala,
jedan je Messi, drugi ovaj seronja, treci Berbatov i cetvrti Riquelme...
e ovakvi igraci su se jednom rodili i pitanje je dal ce na ovaj svijet doci neko poput njih...
Po cemu je on talenat uz Messija i Ronalda najveci ?
Ja ti mogu nabrojati trenutno talentovanijih pa sigurno 10 igraca.
uz sve to ti igraci su postigli do sada mnogo vise.
Balotelli je dobar igrac koji je Medijska zvjer.On se od toga hrani i to mu donosi pare.
Njemu su pare mnogo vaznije nego ti mislis.Njega su Mediji i napravili "silom" od igraca a on se nikada proslavio nije.
Pocev od Intera do Italijanske reprezentacije.
Gdje god igrao nikada od njega hljeba nece biti.Momak je neadekvatan i nekorektan.
U Medijima se eksponira sa svakavim glupostima svaki dan, bile te gluposti izmisljene one su povezane sa njim jer je on na to naucio ljude.On nije genijalan sa loptom,zabavlja se na terenu ali i previse.Zabavljao se i Ronaldinho ali u granicama koje su dozvoljene.Zabavljaju se danas i Messi i CR samo sto vjerovatno na tebe neki potez Balotellija gdje je sam sebe obrukao vise utice.
Pare i samo Pare.
btw: Bogovi fudbala zasigurno nisu posebno ova zadnja dva.
"Bog" fudbala je jedan jedini DAM

Zadnja izmjena: Reuf, dana/u 10 nov 2011, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
ne pratim sad svaku tekmu sitija ono pa me zanima jesu li ikad igrali baloteli i dzeko? nesto cini mi se od ovog sto sam gledo da nisu, mozda sad bude na kraju da su igrali milion puta kao, ko ce znat
cini mi se da bi to islo fino

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Pretjeruješ- šamar je šamar- znači nasilje i agresija, a onaj potez je umjetničko djelo i poruka opustite se!...po reakciji svih njih se vidjelo koliko su preozbiljni a, dakle njima baš treba malo takve relaksacije, jer cijele sezone igraju u grču i pod imperativom...ozbiljan čovjek ne smije sebe shvaćati preozbiljno...to je recept za neuspjeh...u psihologiji se to zove zakon obrnutog efekta(što više za nečim žudiš veće su ti šanse da ćeš omanuti)....sam Bog im je poslao Balotelija da malo popuste..jer jedino kad popuste i relaksirano se opuste njihov kvalitet može najbolje doći do izražaja...Reuf je napisao/la: Ali svati da je ovo njima posao.

"...but the football is very strange." - R. Mancini
Svaki od njih je stariji od Balonje 3 do 7 godina, a Balonja ako bude radio kako treba, svašta je moguće.Reuf je napisao/la: Definitivno kako su rekli imaju 3 igraca u istom klubu bolja.
Ako ćemo ga već porediti sa Džekom treba ga porediti sa Džekom od prije 4 godine.
Baloteli sa 21 godinom ima već solidnu karijeru, i može se pohvaliteti nastupima u Interu, Italijanskoj reprezentaciji i Manchester Cityu + zna zabiti gol iz penala i slobodnjaka... Džeko je u tim godinama tek započeo karijeru u ozbiljnijoj ligi.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Kakve to veze ima kada se gleda trenutni kvalitet.RiNo je napisao/la:Svaki od njih je stariji od Balonje 3 do 7 godina, a Balonja ako bude radio kako treba, svašta je moguće.Reuf je napisao/la: Definitivno kako su rekli imaju 3 igraca u istom klubu bolja.
Ako ćemo ga već porediti sa Džekom treba ga porediti sa Džekom od prije 4 godine.
Baloteli sa 21 godinom ima već solidnu karijeru, i može se pohvaliteti nastupima u Interu, Italijanskoj reprezentaciji i Manchester Cityu + zna zabiti gol iz penala i slobodnjaka... Džeko je u tim godinama tek započeo karijeru u ozbiljnijoj ligi.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Balotelli je Talijan a Dzeko je Bosanac koji je poceo karijeru u Zelji koji ima manji budzet nego Balotellijev otac.
Godine ne igraju nikakvu ulogu i nema smisla govoriti da ce Balotelli biti bolji za 2-3 godine jer to ne mozemo znati
Poredi Quaresmu sa 20 i 99 % igraca u svijetu, realno oni djeluju smijesno a u krajnjoj analizi taj Quaresma je "smjesan" igrac.
Godine ne igraju nikakvu ulogu i nema smisla govoriti da ce Balotelli biti bolji za 2-3 godine jer to ne mozemo znati

Poredi Quaresmu sa 20 i 99 % igraca u svijetu, realno oni djeluju smijesno a u krajnjoj analizi taj Quaresma je "smjesan" igrac.
- JuveSissoko
- Kontakt:
Balonja je veci talent od Dzeke daleko, al to cesto nema nikakvog znacaja ko ce kakav kao igrac izrast ili kakvu karijeru napravit.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Super Mario protiv kako neki rekose najboljeg mladog golmanahttp://www.youtube.com/watch?feature=pl ... rB1rP3NI#!
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.