NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Kakva je bila Slavija,prvenstveno me interesuje golman,je li kriv i za jedan gol,i je li ista uspeo odbraniti ? 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
golman dobar odbranio penal i jos 10 zicera...Devil je napisao/la:Kakva je bila Slavija,prvenstveno me interesuje golman,je li kriv i za jedan gol,i je li ista uspeo odbraniti ?
utakmica u gradaccu je bila dobra sa dosta prilika iskljucivo zvijezde.slavija nije puno pokazala iako se u ekipi istice par starih igraca koji su na momente imali dobrih poteza.golman je na kraju ispao i heroj iako je primio cetiri gola dok napadaci zvijezde su se zaista propisno obrukali sta je se masalo da je to za nepovjerovatDevil je napisao/la:Kakva je bila Slavija,prvenstveno me interesuje golman,je li kriv i za jedan gol,i je li ista uspeo odbraniti ?

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
pa imali smo mali problema sa igracima odnosno njihovog nepostivanja navijaca ali rijesit ce se to , mali broj navijaca pa sto nisi i ti doso pa uvelico nas broj kako nasi igraju dobro smo na tribini ikakoholdem je napisao/la:igra danas i nije bas uspavanka nakon prvog poluvremena penal prfulan i jos 3 4 100% prilike
ali valjda ce bit bolje i jedno pitanje za navijace zasto danas nako mal broj i zasto nisu navijali prvo poluvrijeme ovo zadnje moze i na pp
kontam sad ova reprezentativna pauza je dosla bas u nezgodno vrijeme jer zvijezda je usla u dobru formui ima par dobrih rezultata vec dugo smo bez poraza sto se vidi i na tabeli.mislim da se igra sada u subotu da bi pruzili dobru partiju u sarajevo i mogli ostat neporazeni.al eto pauza ce dobro doci sarajevu da zalijeci rane iz derbija u kojem su bas razocarali.protiv slavije sam vidio da zvijezda bas ima dobru ekipu.a to sam primjetio kad su u igru usla tri dobra igraca sa klupe matko halil i hasic a jos nisu igrali jakovljevic i jusa znaci to je stvarno jaka klupa.sada na polusezoni idealno bi bilo za ova dva golmana dovesti spacnog dovest jednog stopera i jos jednog napadaca naravno uz uslov da niko od ovih vaznijih ne ode.zahvaliti se labusu smajicu milanovicu i mozda masicu dok iz odbrane najblizi po meni odlasku legenda jusa i omic.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
sad sam malo trazio kolko kola zaredom nismo izgubili i zanimljivo je da smo prve sezone koja nam je do sada i najbolja po plasmanu u dva navrata imali po pet utakmica bez poraza isto tako i prosle sezone smo imali niz od pet utakmica a jos zanimljivije je da i ove godine imamo pet utakmica u nizu bez poraza i imamo priliku da u sledecem kolu u sarajevu oborimo nas skromni rekord.
nadam se da ce zmajevizatvoriti sve prilaze nasem golu na kosevu 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Nikola Vasiljević,bivsi stameni stoper Zvijezde je zajedno saJusićem promatrao subotnju utakmicu.Dal je onako bio u posjeti ili se radi o nečem drugo ostaje nepoznanica.Iskreno,mislim da nismo imali boljeg stopera i da bi dobro dosao u zadnju liniju.
vasiljevic dosao u posjetu jer je kazahstansko prvenstvo zavrsilo.ima jos godinu ugovora 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ne treba se sada zavaravati i dizati zbog ove pobjede protiv Slavije, ipak se radi o neprikladnom protivniku
Bas su smiješni ovi iz Slavije,izjava u sportu od Todorovića da su zaslužili po prikazanoj igri bod,jadna majko,mogli su biti nafilovani sa 7,8 komada.Igrači sarajeva po onom sto pisu najveću opasnost protiv nas vide u treneru Joviću i Matku koji do sada nije nista pokazao.Očekuju sigurnu pobjedu.Mislim da je dobro što nas ne poznaju ali i ne respektuju jer nas svrstavaju u mačji kašalj.Realno,uz sudjenje koje je bilo na Grbavici,Vrapčićima i Bilinom polju sigurno gubimo.Male su sanse da imamo fer sudjenje koje svako ima kod nas.
izvinjenje moja greska utakmica sa modricom se igrala veceras pod reflektorima rezultat je bio 1-1 ni ja nisam isao jer sam dobio pogresnu informaciju za utakmicu.ipak u subotu ce se takoder igrati prijateljska utakmica i to sa vinkovackom cibalijomastra1922 je napisao/la:u subotu igramo prijateljsku utakmicu protiv modrice u modrici

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
jel na Banji Ilidzi il? i ukolko je?astra1922 je napisao/la:izvinjenje moja greska utakmica sa modricom se igrala veceras pod reflektorima rezultat je bio 1-1 ni ja nisam isao jer sam dobio pogresnu informaciju za utakmicu.ipak u subotu ce se takoder igrati prijateljska utakmica i to sa vinkovackom cibalijomastra1922 je napisao/la:u subotu igramo prijateljsku utakmicu protiv modrice u modrici
na banji se igra neznam tacno u koliko ja mislim da je u 1 ili pola 2 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Čuj 1-1 sa Modričom,ne znam kada smo u prijateljskim sa njima igrali nerješeno ili izgubili.Očigledno se slabo snalaze pod reflektorima pa i ne čudi podatak da većina ekipa koja ima reflektore igraju protiv nas u noćnom terminu-Željo,Zrinjski,Čelik...zanimljivo ali istinito.
imali neko da je bio u modrici da nam napise kakva je bila igra ko je dao gol za nas 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Mašić dao gol za nas tako sam cuo
Gol za Modriču dao Edward,taj tamnoputi kosijaner je jedan od najboljih igrača Modriče i u dosadašnjim utakmicama s njima uvijek s njim smo imali problema.Momak igra ekstra,jest nizak al je jak i brz jedan na jedan.Mislim da igra na poziciji beka ali je dobar i naprijed i nazad.Bolji je od nasih bekova,posebno Nezića.Mozda bi Jović na ovog igrača, koji mu je pred nosom, trebao obratiti pažnju.
dci ce on u zvijezdu kad naraste

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
kažem ne treba se zanositi pobjedom nad Slavijom, treba čvrsto stajati na zemlji i dati maksimum i pobijediti Kozaru da ne bi došli u nezavidnu situaciju
kolko je samo bilo price o ovoj nasoj zvijezdi prije pocetka sezone i kakve su sve najave bile ovo je samo sjest i plakat tuzno, ispravka, bolje lec na pod ono fetus pozicija i suza suzu goni 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.