FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- fk zeljeznicar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
DRUGA LIGA
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
pa ne igra upravadžakailibu je napisao/la:ne ne, ajmo sada svi- uprava napoljeeeebelinea je napisao/la:hajmo sad svi zajedno
uprava napolje
EUROPA LIGAfk zeljeznicar je napisao/la:DRUGA LIGA
Halo ba manijaci mi igramo sa Clujom, ****, vi ste gledali Zelju 6 godina u bijedi i jadu.fk zeljeznicar je napisao/la:DRUGA LIGA
dobro je Sarajevo odigralo,stvorilo puno prilika kao i protiv slobode ali lopta nece u gol.Pa i penal smo fulili.Nadam se da ce nam se vratit ovo sve jednom.Nekako mi je draze da igramo dobro pa ne moramo ni uzimati sad na pocetku lige.Gore bi bilo da gubimo i jos uz to igramo lose...
Ako ne igra uprava sto ste tolike godine bojkotovali te vase GALAKTIKOSE...Cujem Zvjezda danas dobila kod kuce Reala Bosanskog....2002 tako daleko a valja i ove godine isto dzaba vam brko...Cetvrtak ponovo evropska utakmica u Sarajevu naravno na Kosevu.Sanjajte STRUMFOVI i mastajte...BOSNA JE ZAKON je napisao/la:pa ne igra upravadžakailibu je napisao/la:ne ne, ajmo sada svi- uprava napoljeeeebelinea je napisao/la:hajmo sad svi zajedno
uprava napolje
Nista, nemamo srece kod kuce. Ali doce sve na svoje mjesto, i ovi promasaji cemo nadoknaditi nad cluju koji je danas pobjedio kuci unireu 1-0. I akobogda ce nas sarajevo u cetvrtak obradovati sa jos jednom pobjedom u euro ligi. I nadam se da se san o evropskoj ligi u grupi nastaviti. A sto se tice premier lige, u proljetnom dijelu cemo sve razvaljivati. I KRV JE BORDO BOJE
- fk zeljeznicar
- Kontakt:
DOBRO ZAPAMTITE KAKO JE IGRATI U EUROPI JER VIŠE TOGA NEĆE BITI I AKO OSTANETE OVE GODINE U LIGI DOBRO ĆE BITI
drug pusti ljude nek svoju brigu vode...fk zeljeznicar je napisao/la:DOBRO ZAPAMTITE KAKO JE IGRATI U EUROPI JER VIŠE TOGA NEĆE BITI I AKO OSTANETE OVE GODINE U LIGI DOBRO ĆE BITI
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Alo strumfeta sto se ti sikiras za nas.Vidim da ti je Sarajevo pravo zanimljivo.A sto se tice opstanka izborit ce mo se na nacin da ce mo vas pitati kakav je recept,jer vi imate dugogodisnje iskustvo boravljenja na dnu tabele...CETVRTAK...fk zeljeznicar je napisao/la:DOBRO ZAPAMTITE KAKO JE IGRATI U EUROPI JER VIŠE TOGA NEĆE BITI I AKO OSTANETE OVE GODINE U LIGI DOBRO ĆE BITI
- Guinnes-Hz
- Kontakt:
aloo, pashaa...kup malina u cetvrak... Dolazim da vas Bodrim, cuo sam da ce biti ludo i nezaboravnoo...fk zeljeznicar je napisao/la:DOBRO ZAPAMTITE KAKO JE IGRATI U EUROPI JER VIŠE TOGA NEĆE BITI I AKO OSTANETE OVE GODINE U LIGI DOBRO ĆE BITI
CETVRTAK...
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
ja ne navijam za Zelju, samo je glupo kriviti upravu za sve, necete biti prvaci ako upravu izbacite napolje, i kako mislite pobijediti Cluj kada od modrice izgubite 4:1 , sarajevo je velik klub u BiH i bas zbog toga se od njega ocekuju bolji rezultatiDENZEL1 je napisao/la:Ako ne igra uprava sto ste tolike godine bojkotovali te vase GALAKTIKOSE...Cujem Zvjezda danas dobila kod kuce Reala Bosanskog....2002 tako daleko a valja i ove godine isto dzaba vam brko...Cetvrtak ponovo evropska utakmica u Sarajevu naravno na Kosevu.Sanjajte STRUMFOVI i mastajte...
- Guinnes-Hz
- Kontakt:
i da ne pobijedimo Cluj, vrijeme je da ova gamad ode iz svojih (vjerujte mi), udobnih foteljica...BOSNA JE ZAKON je napisao/la:ja ne navijam za Zelju, samo je glupo kriviti upravu za sve, necete biti prvaci ako upravu izbacite napolje, i kako mislite pobijediti Cluj kada od modrice izgubite 4:1 , sarajevo je velik klub u BiH i bas zbog toga se od njega ocekuju bolji rezultatiDENZEL1 je napisao/la:Ako ne igra uprava sto ste tolike godine bojkotovali te vase GALAKTIKOSE...Cujem Zvjezda danas dobila kod kuce Reala Bosanskog....2002 tako daleko a valja i ove godine isto dzaba vam brko...Cetvrtak ponovo evropska utakmica u Sarajevu naravno na Kosevu.Sanjajte STRUMFOVI i mastajte...
Prije 10-ak dana smo prosli Helsinborg, i znali smo s kim igramo, iz uprave nisu ku.cem mrdnuli da dovedu sta...
kakav prolazak Cluja, boljem se mozemo nadati samo kada odu ova Gamad...
izvinite ako sam koga uvrijedio, samo sam isfrustriran vjerujte mi...
3-0 buraz.BOSNA JE ZAKON je napisao/la:ja ne navijam za Zelju, samo je glupo kriviti upravu za sve, necete biti prvaci ako upravu izbacite napolje, i kako mislite pobijediti Cluj kada od modrice izgubite 4:1 , sarajevo je velik klub u BiH i bas zbog toga se od njega ocekuju bolji rezultatiDENZEL1 je napisao/la:Ako ne igra uprava sto ste tolike godine bojkotovali te vase GALAKTIKOSE...Cujem Zvjezda danas dobila kod kuce Reala Bosanskog....2002 tako daleko a valja i ove godine isto dzaba vam brko...Cetvrtak ponovo evropska utakmica u Sarajevu naravno na Kosevu.Sanjajte STRUMFOVI i mastajte...
Sarajevo je jako ove sezone, ali nemaju tu srecu kao ostali klubovi (trenutno).
Velez veceras nije zasluzio ni bod kao i Sloboda, al' sreca je sreca

Zasto se krivi uprava?BOSNA JE ZAKON je napisao/la:ja ne navijam za Zelju, samo je glupo kriviti upravu za sve, necete biti prvaci ako upravu izbacite napolje, i kako mislite pobijediti Cluj kada od modrice izgubite 4:1 , sarajevo je velik klub u BiH i bas zbog toga se od njega ocekuju bolji rezultatiDENZEL1 je napisao/la:Ako ne igra uprava sto ste tolike godine bojkotovali te vase GALAKTIKOSE...Cujem Zvjezda danas dobila kod kuce Reala Bosanskog....2002 tako daleko a valja i ove godine isto dzaba vam brko...Cetvrtak ponovo evropska utakmica u Sarajevu naravno na Kosevu.Sanjajte STRUMFOVI i mastajte...
1. razlog: Ulazak u sezonu sa SAMO 14 igraca od kojih se ocekuje da ce izdrzati jednu cijelu polusezonu igranja na 3 fronta (BHPL, Kup BiH i EL).
2. razlog:Gdje su otisle sve pare od transfera, Europa lige i ulaznica za EL
3. razlog: Sam odnos CIJELE uprave prema klubu

Zadnja izmjena: BegA_SA, dana/u 15 avg 2009, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
SARAJEVO=Evropski Jerusalem 

europsko malo Sarajevo
borba za opstanak

Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
Kamen po kamen Palača, bod po bod Federalna liga..
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- Guinnes-Hz
- Kontakt:
Al sto su kospicari maleni dosadnii...haha...AYAN je napisao/la:Kamen po kamen Palača, bod po bod Federalna liga..
samo gledaju kada malo gore ide da podjebavaju...
a ja se ne sjecam kada je neko od nasih usao na njihov dio furuma...

A stipu ih, nije šala postiti 800 dana.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Joj jesu ovi Manijaci napali Hordase,a nezna se koje gori.... 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, nedimmmm1337 i 41 gost.