deminiraju gaCartman je napisao/la:Sta oni rade sa ovim terenom? Meni ovo sve lici na neku taktiku da se teren unisti sto vise jer ce nama vise "odgovarat". Isto sto je odgovaralo prosli put.
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- NeverRetreat
- Kontakt:
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
- anonymousHD
- Kontakt:
Siju krompir...
Ma postavljaju novu travu, buše rupe da voda može fino otić, da ne budu bare, pošto će kiša padat... Glupiraju se !
Ma postavljaju novu travu, buše rupe da voda može fino otić, da ne budu bare, pošto će kiša padat... Glupiraju se !
Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 10 nov 2011, 01:58, ukupno mijenjano 1 put.
ako je po slikama, likovi totalno skinuli travu i on kaze "ja ne znam kako ce na ovom igrati"
mozda hoce ovako
[youtube][/youtube]
mozda hoce ovako
[youtube][/youtube]
ser del barça es el millor que hi ha !
[youtube][/youtube]

PA ako ce stavit novu travu, onda je to kasno sad radit. Pa to treba vise mjeseci da bude kako treba. Znam kolike su probleme imali na Wembleyu sa travom, a ovi ce je postavljat dan prije tekme. Hajde valjda znaju sta rade.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Trava je skinuta da Portugal ne bi mogao održati trening.Iz pouzdanih izvora. 
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Ubio nas Hiero i Javi Morenoja sam tad mislio da internet moze imat samo klinton txt nije bio prisutan na nasim kanalima
" onclick="window.open(this.href);return false; evo te tekme
Ma kakva nova trava ljudi.
To je vjerovatno neko sretstvo ko će ga znat za što.
Uostalom, u Atlanti je trava nabačena 5 dana prije tekme sa Mexicom, i extra je teren bio.
Uostalom, u Atlanti je trava nabačena 5 dana prije tekme sa Mexicom, i extra je teren bio.
ja kazem ako je po slikama, ne ocekujes valjda da se na onom igra, pa nije koridaCartman je napisao/la:PA ako ce stavit novu travu, onda je to kasno sad radit. Pa to treba vise mjeseci da bude kako treba. Znam kolike su probleme imali na Wembleyu sa travom, a ovi ce je postavljat dan prije tekme. Hajde valjda znaju sta rade.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Nisu skidali travu već su sipali pijesak.Uradili su ravnanje valjkom pa je pijeska došao do izražaja.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Ma kakav crni pijesak na fudbalskom igralištu? Šljunak? To se meće kad se asfaltira, a ne sije trava. 
S polaganjem optickih kablova danas je zavrseno. Sura mi radi BHTelekomu i nocas mi kaze da je sve zavrseno i spremno za HD prenos. Normalno za one koji mogu to prenijeti. Meni je drago da smo poceli sa obnovom stadiona. Na proljece teren a pocetkom ljeta sirenje tribina aBogda....
velike se stvari uradile ovih dana pa se raja malo i zbunila. Ovaj sto rece da je pijesak - on j eu pravu. Sutra ide smirivanje trave i onda bismiletom u petak
velike se stvari uradile ovih dana pa se raja malo i zbunila. Ovaj sto rece da je pijesak - on j eu pravu. Sutra ide smirivanje trave i onda bismiletom u petak
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 10 nov 2011, 02:15, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
E pa ovi naši građevinari siju pijesak umjesto trave.Bolje da je asfaltirano nego da je makadam.Chuckie je napisao/la:Ma kakav crni pijesak na fudbalskom igralištu? Šljunak? To se meće kad se asfaltira, a ne sije trava.

Prije i poslije.
De ne seri da je pijesak?!? Ko će ga očistiti, ljudi sutra imaju trening tu, nisu došli da igraju na šoderu.bparena je napisao/la:S polaganjem optickih kablova danas je zavrseno. Sura mi radi BHTelekomu i nocas mi kaze da je sve zavrseno i spremno za HD prenos. Normalno za one koji mogu to prenijeti. Meni je drago da smo poceli sa obnovom stadiona. Na proljece teren a pocetkom ljeta sirenje tribina aBogda....
De mi reci HD prijenos ide samo za strane TV kuće, jel tako,
AlJazeera sports na hotbirdu ima prijenos u FullHD rezi te tekme.
BHT može samo da plače po tom pitanju.
joj specijalci su glavni, kruze oko citavog objekta (hotel, shopping, arena) sad navecer
nema nista od okupljanja i zvizduka
nema nista od okupljanja i zvizduka
I komsije nam kubure sa odbranom nakon sto su zbog povreda iz tima istupili Lovren,Ivan Strinic,te Sime Vrsaljko,ozlijedio se na treningu i Vedran Corluka bas kao i mi i oni ce morat kalkulirat sa novim "neuhodanim" igracima u odbrani,bas nam se ne da nas povreda i parni kartoni iskasapili...Da je makar Mujdza tu da poklopi desnu stranu,ovako ja mislim da bi i Besic mogao zaigrat tu jer ono sto je pokazao Zahirovic uopste ne lici na bekovsku igru,Mravac ni on ne zna zasto dobija pozive,a Maletic stara kajla za 20 min moze igrat...Izgleda da Crna Gora bi mogla na EP 
Pepe: Više me brine Džeko nego travnjak
Jedan od najboljih igrača reprezentacije Portugala - Pepe, prokomentirao je atmosferu u kojoj će biti odigrana utakmica dodatnih kvalifikacija za Euro protiv BiH u Zenici, kao i sam teren Bilinog Polja.
- Sviđa mi se okruženje u kojem ćemo igrati. Bili smo ovdje prije dvije godine i mogli smo upoznati atmosferu. Dok smo bili u hotelu tisuće navijača je ispred zviždalo i pjevalo. Međutim, takva atmosfera nije utjecala na nas, rekao je Pepe.
- Prošli put je teren bio u vrlo lošem stanju, nadam se da ovaj put nije takav. Ipak, mi smo profesionalci i moramo igrati u kakvom god stanju se teren nalazio. Mi pobijediti možemo samo uz ogroman respekt prema protivniku, ističe Pepe. Kao najveću opasnost po portugalski gol etiketirao je Edina Džeku, što i nije ništa novo kada su u pitanju izjave Portugalaca o bosanskoj reprezentaciji.
- Najveća opasnost nam dolazi od Edina Džeke. Igra odlično u napadu i ne smijemo mu dozvoliti previše kretnje, jer takvom igraču malo treba da dođe u poziciju za šut, istaknuo je branič madridskog Reala.
Ni Pepe nije mogao, a da ne prokomentira izjavu Josea Bosingwe kako izbornik Paulo Bento nije dorastao voditi nacionalnu momčad.
- On ima pravo na svoje mišljenje i mi ga poštujemo. Ipak, mislimo da je Bento najbolja osoba za izbornika u ovom trenutku. Znam da se mnogi ne slažu s izborom Paula Benta, ali on je odabrao one igrače za koje smatra da mogu odvesti Portugal na Euro, zaključio je Pepe.
-
IndependenT
- Kontakt:
Sjetiti se svih onih iskrenih i vjernih navijaca, sinova Bosne a ponajvise Zenickih sinova koji su godinama pravili atmosferu na Bilinom Polju i nosili reprezentaciju na krilima svojim navijanjem i kada je bilo najteze, danas smo svjedoci kako VIP-ovci uzimaju privilegiju i sjete se reprezentacije za jedan dan, ma kakav dan za 90 min. i odlaze na zasluzena radna mjesta, koja su usput receno posteno dobili, a nasa Zenicka djeca neka cekaju kad ce se smilovati oni odozgo !
[youtube][/youtube]
Ovo je zadnja utakmica na kojoj se moze reci da je bila nezampacena atmosfera, od tada na utakmice dolaze oni koji zele samo da budu vidjeni a ono malo karti sto ostane posalju napacenom narodu..
Veliko Hvala !
[youtube][/youtube]
Ovo je zadnja utakmica na kojoj se moze reci da je bila nezampacena atmosfera, od tada na utakmice dolaze oni koji zele samo da budu vidjeni a ono malo karti sto ostane posalju napacenom narodu..
Veliko Hvala !
- Cincinnatus
- Kontakt:

"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Kako ce tek teren katastrofalno izgledat na HD, ima da mi se smuci.bparena je napisao/la:S polaganjem optickih kablova danas je zavrseno. Sura mi radi BHTelekomu i nocas mi kaze da je sve zavrseno i spremno za HD prenos. Normalno za one koji mogu to prenijeti. Meni je drago da smo poceli sa obnovom stadiona. Na proljece teren a pocetkom ljeta sirenje tribina aBogda....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.