mirzza je napisao/la:MI 6
VI 1
-----------
MI EVROPA
VI MALINA KUP
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
mirzza je napisao/la:MI 6
VI 1
-----------
6 godina smo mi vladali, vasih je bio 5 godine, a sada je opet red na nas, nisi valjda zaboravio 2000-2006 i drzavu zeljo koja se sada vratila jos jaca nego prije,irfan41 je napisao/la:mirzza je napisao/la:MI 6
VI 1
-----------
mirzice na kraju bitke se mrtvi broje, sta je bilo zadnjih 6 godina sto oto, ne pricas. dok mi zasvrsimo sa evropop(zns li sta je to) pojebat cemo mi sviju ovdje
Upravu si.Svak nek radi svoj posao.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.Gerrard je napisao/la:LJUDI NE RASPRAVLJAJTE SE SA NJIMA , NASA JE SAMO DA SE POJAVIMO NA SJEVERU , A U IGRACE OVAJ PUT NE SUMNJAM, SAMO POBJEDA !
mirzza je napisao/la:6 godina smo mi vladali, vasih je bio 5 godine, a sada je opet red na nas, nisi valjda zaboravio 2000-2006 i drzavu zeljo koja se sada vratila jos jaca nego prije,irfan41 je napisao/la:mirzza je napisao/la:MI 6
VI 1
-----------
mirzice na kraju bitke se mrtvi broje, sta je bilo zadnjih 6 godina sto oto, ne pricas. dok mi zasvrsimo sa evropop(zns li sta je to) pojebat cemo mi sviju ovdje
sretno protiv cluja, gledo sam protiv helsinborga i bodrio komsije, a to za europu, pogledaj koliko zeljo ima euro tekmi a koliko sarajevo pa nesto pricaj
High je napisao/la:Sutra tri boda ne dolaze u pitanje,znamo koliko pobjeda znaci,jednostavno imperativ,izgubili smo ionako dva boda u prvoj utakmici,a sigurno da smo u modrici mogli vise,bar bod.Treba dalje,pobjediti goste sutra,i onda se pripremati za utakmicu u cetvrtak,protiv cluja.Igraci se jednostavno moraju iskupiti za ta ova dva navedena kiksa,a odlicna prilika im je,protiv veleza.Ocekujem zanimljivu utakmicu,uz jedno dva gola u mrezi velezaOstalo se zna
igra se 2. septembra u 20 satiMirza_Hordas je napisao/la:utakmica sa olimpikom će biti odgođena, vjerovatno će se igrati tamo negdje u septembru
ne ne, ajmo sada svi- uprava napoljeeeebelinea je napisao/la:hajmo sad svi zajedno
uprava napolje
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, johntravolta123, MaroonBjelave, n0dix, N3R3D, propoklopac, skoJaa i 73 gosta.