Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
OTNYS_YNWA je napisao/la:HS hkb mi je.
Ajd sto lazes nas,al sto lazes sebeSheyi je napisao/la:slab si psihijatarPerem zube barem tri puta na dan
Pa ima l' šta drugo dragi moj hodža?hodža je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:HS hkb mi je.
eh pušiona ti je ko i meni![]()
samo korisnici telekoma mogu gledati
Jel te ikad uhvatio grc dok si se hvato s curom u nocnom klubuBlue_He4rt je napisao/la:Da vas pitam,imate li vi problema sa nocnim grcevima ?Mene kad uhvati u potkoljenici,skacem,vristim,glavom u zid hlupam i onda nakon nekih 2-3 minute popusti.Bol je nenadyebiv.
Heller je napisao/la:Jel te ikad uhvatio grc dok si se hvato s curom u nocnom klubuBlue_He4rt je napisao/la:Da vas pitam,imate li vi problema sa nocnim grcevima ?Mene kad uhvati u potkoljenici,skacem,vristim,glavom u zid hlupam i onda nakon nekih 2-3 minute popusti.Bol je nenadyebiv.
Sheyi je napisao/la:Ma najgore je kad sanjas da yebesProbudis se i zjipa zjapi haha
Mati na godisnjem, vidi da iz kreveta (II Smjena) idem u skolu sa sveskom u džepu, slabo da ce para bitiadis.p je napisao/la:Il kad sanjas da nadjes neke pare, i ostavis ih u dzep, i sutra kad se probudis odma' za dzep, para nigdje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.