BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
" onclick="window.open(this.href);return false;
Kaze Spaha da smo puno zreliji nego prije dvije godine.
Zato onda pamet u glavu Emire i drustvno, i beze nekih ludih preksaja.
Zato onda pamet u glavu Emire i drustvno, i beze nekih ludih preksaja.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nas narod je toliko u mozak udaren pa ovo skandiranje Messi ne znam kako drukcije objasnit vjerovatno posljedica rata ili cega vec.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Šejtani Cazin 1999 !
Rekao sam neću kriti, Krajina će mi život biti -.-
Rekao sam neću kriti, Krajina će mi život biti -.-
Ma gdje ce igrat Besic nije nijednu utakmicu odigrao u repki kako treba, njega i mravca treba otpisati mislim da i selektor tako razmislja, ako ovi provjereni igraci ne mogu odigrati onda nemamo sta traziti u ovim utakmicamaAdi_Zepce je napisao/la:Definitivno druga,u defanzivi dosta dobro bi to izgledalo,a u ofanzivi ne bi puno izgubili jer bi dobili Lulica naprijedramiral je napisao/la:Begović
Lulić Jahić Spahić Salihović
Rahimić Medunjanin
Pjanić Misimović
Ibišević Džeko
ili...
Begović
Jahić Bešić Spahić Salihović
Rahimić Medunjanin
Pjanić Misimović Lulić
Džeko
Ajd nek neko postavi slike travnjaka na BP , jbo vas doček reprezentacije Portugala 
Čini mi se da je neko govorio da će večeras postaviti slike.

Čini mi se da je neko govorio da će večeras postaviti slike.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Bolje na ulici igrat, nego na ovom.Cartman je napisao/la:dziza_23 je napisao/la:Zna li neko kakva je situacija s travnjakom, nije valjda ovako stanje kao na ovim slikama i sad:
http://www.maisfutebol.iol.pt/seleccao/ ... -1194.html" onclick="window.open(this.href);return false;
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Prosli put da, ali care ne igramo mi ni slicnu igru kao prosli put. Sve se svodilo na duge lopte i nabijanje ka Dzeki, jer se drugacije i nije moglo po onakvom terenu, a vidi kako samo sad protiv francuza pa i protiv bjelorusije u gostima spustili loptu na zemlju i igrali pas igru, sto nam sad i odgovara. Imamo brate i mi svojih tehnicaraDylan Dog je napisao/la:Ma de ba,sta ti je,pa znas da nasi reprezentativci vole igrati po takvome terenu,da nije bio teren onoliko los prosli put oni bi nas bolan u potpunosti nadigrali i pobjedili!AÐ_Official je napisao/la:Mislim da su ovo slike od prije 2 godine kada smo igrali protiv Portugalaca. Ako je stvarno ovo stanje terena onda je ovo na nivou 6-7 Njemacke lige...jbt zivotdziza_23 je napisao/la:Zna li neko kakva je situacija s travnjakom, nije valjda ovako stanje kao na ovim slikama i sad:
http://www.maisfutebol.iol.pt/seleccao/ ... -1194.html" onclick="window.open(this.href);return false;![]()

Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Staro je ovo mislimda je ovo poslije luxemburga ne moze zemlja bit ovoliko mokra kise ni naviduku a da je njiva njiva al tako je bolje nemamoAÐ_Official je napisao/la:Mislim da su ovo slike od prije 2 godine kada smo igrali protiv Portugalaca. Ako je stvarno ovo stanje terena onda je ovo na nivou 6-7 Njemacke lige...jbt zivotdziza_23 je napisao/la:Zna li neko kakva je situacija s travnjakom, nije valjda ovako stanje kao na ovim slikama i sad:
http://www.maisfutebol.iol.pt/seleccao/ ... -1194.html" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Ocelavio teren pravoCartman je napisao/la:dziza_23 je napisao/la:Zna li neko kakva je situacija s travnjakom, nije valjda ovako stanje kao na ovim slikama i sad:
http://www.maisfutebol.iol.pt/seleccao/ ... -1194.html" onclick="window.open(this.href);return false;

znaci u Zenici su docekani povicima Edin Dzeko...a ne ovi papci skandirali lesi,mesi
LIMVO LIKCE DO BAGRO
Pa ovo je gore nego nakon Luksemburga. Sta su radili, svega vam? Probali napravit plazu? Boze sacuvaj.rokyy je napisao/la:Ocelavio teren pravoCartman je napisao/la:dziza_23 je napisao/la:Zna li neko kakva je situacija s travnjakom, nije valjda ovako stanje kao na ovim slikama i sad:
Nadam se nisu friske slike, ali tako mi se cini.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Djeca o zaostaliskyisthelimit je napisao/la:sta bi da dolazi nam Argentina u goste bili onda uzvikivali Messi![]()
![]()
Fol mi sto govorimo da nije trebalo uzvikivati messi, messi.....Dizemo Cristiana u nebesa![]()
a vi koji skandirate Messi, vi ne dizete Messija nego time spustate Cristiana![]()
![]()
da, da kako da ne
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Brate ne treba mu nikakvu paznju posvetiti tacka.
Zadnja izmjena: Mesut, dana/u 09 nov 2011, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ne znam ni sam ljudi od kad su slike, samo sam pronaso stranicu i vidio datum objave 8.11.2011, a moze bit da su i od prije, zaboravio sam portugalski kako sam batalio sapunice 

Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Udareni su onda i u Španiji, Danskoj, Hrvatskoj i ne znam gdje sve na svijetu gdje su mu isto skandiraliPetko je napisao/la:Nas narod je toliko u mozak udaren pa ovo skandiranje Messi ne znam kako drukcije objasnit vjerovatno posljedica rata ili cega vec.
[youtube][/youtube]
Kakav smo narod potvrđuje i ovo skandiranje Ronaldu.
Momak već bar 5 sezona igra pod pritiskom.Kad je imao nesuglasica sa Rooneyem,kad nije bio omiljen čak ni kod navijača Uniteda opet je igrao odlično,bez obzira na sve.Ovo je njemu skoro svakodnevnica,smiješno je i pomisliti da će ga ovo poremetiti al' bitno je ispasti faca i glupirati se.

Momak već bar 5 sezona igra pod pritiskom.Kad je imao nesuglasica sa Rooneyem,kad nije bio omiljen čak ni kod navijača Uniteda opet je igrao odlično,bez obzira na sve.Ovo je njemu skoro svakodnevnica,smiješno je i pomisliti da će ga ovo poremetiti al' bitno je ispasti faca i glupirati se.
FK Pjetlovi
Evo mahno nam Cristiano " onclick="window.open(this.href);return false;
rokyy je napisao/la:Ocelavio teren pravoCartman je napisao/la:dziza_23 je napisao/la:Zna li neko kakva je situacija s travnjakom, nije valjda ovako stanje kao na ovim slikama i sad:
ovaj teren je uzasan

- Emir ZENICA
- Kontakt:
Biti ce sve spremno kao i KOREOGRAFIJA ! 

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Ne treba sad pravit dramu oko toga što su ljudi uzvikivali : "Messi, Messi...", pa to mu je publika i u Zagrebu uzvikivala kada je Real gostovao kod Dinama i Ronaldo je ko malo dijete poludio nakon te utakmice i počeo se provaljivat kako njemu svi zavide jer je lijep i bogat.
U duši je Ronaldo jedno veliko dijete, čovjek i pored svih kvaliteta fudbalski je jako umišljen i to je isto svakako naša šansa. Nadajmo se da će zahvaljujući svojoj umišljenostu izgubit dosta lopti. Bilo kako bilo Portugal je favorit, pogotovo što smo i desetkovani, s jedne strane ne trebamo gajit previše iluzije, a s druge moramo odigrat hrabro i naši momci moraju dati sve od sebe. Portugal jaka ekipa, ali ne nepobjediva.

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ma samo su mu u Kipru i Zagrebu skandirali lik dodje jednoc tamo..Španiji, Danskoj, Hrvatskoj i ne znam gdje sve na svijetu gdje su mu isto skandirali

Evo npr. u Amsterdamu i Lyonu neces docekati da ce ga tzv publika doceka sa povicima Messi, Messi i tokom tekme, ljudi imajuz svoju svetinju...boli ih qurac za duel Messi vs C.Ronaldo.
Zadnja izmjena: Mesut, dana/u 09 nov 2011, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.