Jbm ti sunce Bata,Snajder,i nas indijanac dobise konkurenta i to zestokog."Romantičari" izbegavaju teške reči, ali je jasno da su nezadovoljni arbitražom Milenka Vukadinovića.
Sudiji zameraju golove Kaluđerovića, ali i navodni penal, odnosno igranje Mikića rukom kod rezultata 2:1.
Dejan Đurđević je izabrao da ćuti, plašeći se verovatno kazne, a oglasio se predsednik kluba, Moma Minić.
"Svih 15 000 ljudi su videli, a nadam se i cela Srbija u direktnom prenosu, šta se desilo na Marakani i zbog čega smo nezadovoljni. Šut sa rogatim ne može, a verujem u disciplince FSS, oni su na potezu, neka daju svoj sud", poruka je iz OFK Beograda.

Stvarno pocinjem da se zabrinjavam za kolektivnu fudbalsku inteligenciju nasih "fudbalskih radnika".
Da li ce nekada neko da pogleda usporeni snimak,i slike pre nego sto izleti u javnost sa glupim izjavama.
Bas me zanima kako nije video "ofsajd" Kaludjerovica na 2 metra od odbrane OFK-e,ili 2 ofsajda Vesovica,a sto bi i gledao mene budale,pa to je odradjeno na stetu Zvezdu,bitno je da se malo kenja kako je pobeda neregularna.

E moja Srbijo medju sljivama.