Naslusat cemo se Messija u Zenici, ne mogu da vjerujem

Jadno da jadnije ne moze
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Eto,ajmo reci da je razlika izmedju mene i tebe to sto ti mislis da ce nam to pomoci,a ja mislim da od tog nikakve vajde nemamoT-MAC je napisao/la:nisi me dovoljno upoznaoDylan Dog je napisao/la:Od tebe sam iskreno ocekivao da si covjek sirih vidika.T-MAC je napisao/la:ovde je nekima ronaldo bitniji od nase citave repke...i gle cuda,to su uglavnom simpatizeri reala
Dakle,svim srcem zelim da prodje BiH,da Ronaldo ne ode na euro,ali mislim da je ovo uzvikivanje "Messi Messi" obicno nepotrebno preseravanje,jeli to toliko tesko shvatiti![]()
a gle sta mene nervira...zasto se samo osudjuju nasi postupci,i eto osudjujemo sami sebe..sami sebe omalozavamo..
ako moze cjeli svijet provocirat,skandirat,skakat,lupat,pucat i sta ja znam vec zasto ne mozemo mi...zasto to mora smetati nama...
cuj povikivali messi messi...pa nek su,treba se sluzit svim sredstvima da se dokopamo vise tog prvenstva![]()
da mi brat igra protiv repke otis'o bi i provocir'o,i sta ja znam vec...
zar vise nismo naucili da postenjem nismo nigdje dospjeli,uvijek se nesto posteni pravimo pa pusimo na kraju...
![]()
treba ponekad i zube pokazat i bit djubre...boli mene neka stvar sta ce portugalac rec kako je docekan u bosni,samo je prvenstvo bitno...onaj napisa treba ronalda docekat kao gospodina,pa ebote,nije dos'o na kampovanje...
eh to meni smeta,sto sami sebi nesto podbacujemo,iako to cijeli svijet radi![]()
ma ko j... zenu samo da dzeko uvali dvicu ili tricu haha reci ovo pred njom ako smijesprincx je napisao/la:vi sanjate o tekmi,a zena mi prijeti razvodom braka.kaze samo si uz kompjuter i da "blejim" u ekran.
fakat kada vratim film unazad samo s njom pricam o tekmi.
ako vako nastavim do utorka trebace mi dobar psiholog i nova zena
ma ko j... zenu samo da dzeko uvali dvicu ili tricu
HAJMO BOSNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
LUDILOOOOOO,LUDILOOOOOOOOOOO,LUDILOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
ko ima tableta po mogucnosti PLAVA-ZUTA KOMBINACIJA
no rules je napisao/la:Bezveze uzvikivali Messi Messi , bolje da su Irina Irina, nije uopšte loša
![]()
Soni je napisao/la:Serem im se i na Ronalda i Messija. Umjesto da navijaju Bosna, Bosna, oni se zamaraju nekim Argentincima.
Jadno da jadnije ne moze
Principatus je napisao/la:Pogledao sam ovaj docek Portugalaca.
Veoma jadno.
upravo tako.Emir ZENICA je napisao/la:Zasto se moralo uzvikivati Messi zasto nije Dzeko ili neko drugi
Lahko je to nemoj dolazit.Soni je napisao/la:Serem im se i na Ronalda i Messija. Umjesto da navijaju Bosna, Bosna, oni se zamaraju nekim Argentincima.
Jadno da jadnije ne moze
ne mislim samo na skandiranje messi messi..vec uopsteno na provokacije...Dylan Dog je napisao/la: Eto,ajmo reci da je razlika izmedju mene i tebe to sto ti mislis da ce nam to pomoci,a ja mislim da od tog nikakve vajde nemamo
cupa valjda obrve, a za trepavice koristi:deni_23 je napisao/la:draga moja rajo pratim vas vec duze vrjeme sta sve pisete u vezi ronalda ima vas koji ste duhoviti i tim momcima svaka cast ali ono sto me ne rvira je sledece nazivi tipa cigan i prica oko brijanja nogu cupanja trepavica i tome slicno i postavljanje ronaldovih slika ne moj dame pogresno svatite ali stvarno ste pretjerali i molim vas vratimo se nasoj reprezentaciji a ronalda malo popustite ne vrti se oko njega cijeli svijet
eh sta cojk guzi, da je sta upola ovako dobro bio bi zadovoljanno rules je napisao/la:Bezveze uzvikivali Messi Messi , bolje da su Irina Irina, nije uopšte loša
![]()
Serem im se i na Ronalda i Messija. Umjesto da navijaju Bosna, Bosna, oni se zamaraju nekim Argentincima.
Jadno da jadnije ne moze
Pazi usneLukasL33 je napisao/la:eh sta cojk guzi, da je sta upola ovako dobro bio bi zadovoljanno rules je napisao/la:Bezveze uzvikivali Messi Messi , bolje da su Irina Irina, nije uopšte loša
![]()
Ne mogu shvatiti da im je Kristina draza od reprezentacije. Fujjjjjjj. Cuj brane zivotinju koja nam samo moze tugu da donese. Ko sto kazes da mi i otac i brat igra zvizdaoo bi ovih dana.T-MAC je napisao/la:ne mislim samo na skandiranje messi messi..vec uopsteno na provokacije...Dylan Dog je napisao/la: Eto,ajmo reci da je razlika izmedju mene i tebe to sto ti mislis da ce nam to pomoci,a ja mislim da od tog nikakve vajde nemamo
pa vidi,bilo bi cudno da svi imamo jedno te isto misljenje,ss.ba bi propao...![]()
to je sad isto da ja tebe pitam,kakva nam korist ako ih docekamo kao gospodu,da odemo plakat za autogram,molit da se slikamo a oni nam 'ladno uvale 3 komada ??![]()
![]()
a vi ostali ''madridzani'' oladite...
rek'o sam da brat igra protiv moje repke isto bi se ponasao..
vas problem sto kristinu gledate kao u bozanstvo neko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.