BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Sta je ovaj predsjednik saveza izjavio da su ponovo ulozili neku zalbu na teren? Pise na record.pt, toliko sam skuzio od prevoda na googleu. Jesu tvrdoglavi u pm.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ja šta ljudi napisaše o Ronaldu,nekom dobar,ovom nije pejgamber,treći brije noge......ma neka nam ovog foruma ..ja se pravo odmorim ,nasmijem....ipak treba momku iskazati poštovanje,da je dobar,dobar je nema šta...ali i on je samo čovjek.Puno je tu znoja,krvi proliveno da bi Ronaldo bio Ronaldo..
pa ko zasluzuje ako ne ovaj nas napacen narod. sta nas drugo moze obradovat osim reprezentacije ?skyisthelimit je napisao/la:jasmin10 je napisao/la:cuj ne zasluzujemo euro :O :O e jesi mi bistar. mi da zbog par povika mesi, mesi ne zasluzujemo euro. eh svasta ces procitati.skyisthelimit je napisao/la:koji im je qrac trebao s onim povicima Messi, Messi jebbo ih Messi...Ovako Cristiano dobija samo dodatni motiv protiv nas...Nema sta, svaka nam cast jesmo papcii ne zasluzujemo Euro
zasluzuju nasi igraci Euro i sve pohvale, ali mi kao nacija ne zasluzujemo da nas reprezentativci obraduju

Sta ste sv izapeli oko toga sto neko komentarise ronalda licno ne volim ga al dobar je igrac i ne dolazi vamo svaki dan i logicno je da bude malo sprde oko njega ohladite malo
Ako pratim medije port. Bola i Record ne znaci da se klanjamo Ronaldu, pa volio bi da se povrj. sutra i da ne igra uopce kao i Pepe..ako mislis da nije to bolje za nas, onda neznamCSIBilinoPolje je napisao/la:Kakvi ste vi navijači Bosne a klanjate se Ronaldu.Ma ya trebali su mu crveni tepih prostrijet kad je dolazio i svi se naguzit mu

Simpatizer Barce...decko ohladi jaja ako imas kompleks prema C.Ronaldu tvoj problem, nego ja znam sta moje srce zeli..i pogledaj avatar mi.T-MAC je napisao/la:
ovde je nekima ronaldo bitniji od nase citave repke...i gle cuda,to su uglavnom simpatizeri reala
Inshallah
Zadnja izmjena: Mesut, dana/u 09 nov 2011, 22:16, ukupno mijenjano 2 puta.
Ne ide mi nikako u glavu kako NAMA, drzavljanima BiH, Bosancima, mogu biti drazi potomci izbjeglih Spanjolskih cigana nego nas Dzeko,Ibisevic,Pjanic,Pandza,Spahic,Miske,Salihovic itd...
pa idite lagano pred abasadu Portugala i podnesite zahtjev za promjenu drzavljanstva. Fuj izdajnici naroda !
Hebo vas Ronaldo a i vi njega
pa idite lagano pred abasadu Portugala i podnesite zahtjev za promjenu drzavljanstva. Fuj izdajnici naroda !

Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Moja nacija je zasluzila slavlje, neznam o kojoj ti pricas.skyisthelimit je napisao/la:jasmin10 je napisao/la:cuj ne zasluzujemo euro :O :O e jesi mi bistar. mi da zbog par povika mesi, mesi ne zasluzujemo euro. eh svasta ces procitati.skyisthelimit je napisao/la:koji im je qrac trebao s onim povicima Messi, Messi jebbo ih Messi...Ovako Cristiano dobija samo dodatni motiv protiv nas...Nema sta, svaka nam cast jesmo papcii ne zasluzujemo Euro
zasluzuju nasi igraci Euro i sve pohvale, ali mi kao nacija ne zasluzujemo da nas reprezentativci obraduju

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Kakav Ronaldo,strpat ce ga Mravac u mali djep.
@Nimla u koje doba bacas??
@Nimla u koje doba bacas??
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 09 nov 2011, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ja mislim da smo ih jednostavno trebali ignorisat pri ovom dolasku. Jednostavno, da se osjećaju manje važnim. Al' ne bi mi bili mi kad ne bi neku provokaciju uputili i sl.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
[youtube][/youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Han!$;Lfc, dana/u 09 nov 2011, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Ti ne zaslužuješ biti dio ove nacije. Provociraju se protivnici svugdje u svijetu, pa u cemu je problem ako i mi to radimo, naravno u granicama normalnogskyisthelimit je napisao/la:jasmin10 je napisao/la:cuj ne zasluzujemo euro :O :O e jesi mi bistar. mi da zbog par povika mesi, mesi ne zasluzujemo euro. eh svasta ces procitati.skyisthelimit je napisao/la:koji im je qrac trebao s onim povicima Messi, Messi jebbo ih Messi...Ovako Cristiano dobija samo dodatni motiv protiv nas...Nema sta, svaka nam cast jesmo papcii ne zasluzujemo Euro
-
- Kontakt:
Glupi su mi ovi komentari tipa nezaslužujemo na EP zašto?????????????????? Šta portugalci rade sve i Francuzi i ostali pa su opet gotovo na svakom EP i SP a šta smo mi dobili što smo se fino ponašali ?? racKu eto šta.
Ko je izjavio da su drazi? Ali evo ja licno imam ogroman respekt prema Ronaldu, i mislim da je preslo sve granice vrijedjanje njega i njegove familije. Pa niste djeca. I svi ostali koji ga "podrzavaju" su samo rekli da je to veliki sportista i odlican fudbaler. Zelim mu sve najgore do sljedece srijede, ali to ne znaci da cu mu sad psovat itd.Dushi_Rob je napisao/la:Ne ide mi nikako u glavu kako NAMA, drzavljanima BiH, Bosancima, mogu biti drazi potomci izbjeglih Spanjolskih cigana nego nas Dzeko,Ibisevic,Pjanic,Pandza,Spahic,Miske,Salihovic itd...
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 09 nov 2011, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
nisi me dovoljno upoznaoDylan Dog je napisao/la:Od tebe sam iskreno ocekivao da si covjek sirih vidika.T-MAC je napisao/la:ovde je nekima ronaldo bitniji od nase citave repke...i gle cuda,to su uglavnom simpatizeri reala
Dakle,svim srcem zelim da prodje BiH,da Ronaldo ne ode na euro,ali mislim da je ovo uzvikivanje "Messi Messi" obicno nepotrebno preseravanje,jeli to toliko tesko shvatiti

a gle sta mene nervira...zasto se samo osudjuju nasi postupci,i eto osudjujemo sami sebe..sami sebe omalozavamo..
ako moze cjeli svijet provocirat,skandirat,skakat,lupat,pucat i sta ja znam vec zasto ne mozemo mi...zasto to mora smetati nama...
cuj povikivali messi messi...pa nek su,treba se sluzit svim sredstvima da se dokopamo vise tog prvenstva

da mi brat igra protiv repke otis'o bi i provocir'o,i sta ja znam vec...
zar vise nismo naucili da postenjem nismo nigdje dospjeli,uvijek se nesto posteni pravimo pa pusimo na kraju...

treba ponekad i zube pokazat i bit djubre...boli mene neka stvar sta ce portugalac rec kako je docekan u bosni,samo je prvenstvo bitno...onaj napisa treba ronalda docekat kao gospodina,pa ebote,nije dos'o na kampovanje...
eh to meni smeta,sto sami sebi nesto podbacujemo,iako to cijeli svijet radi

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Bezveze uzvikivali Messi Messi , bolje da su Irina Irina
, nije uopšte loša

draga moja rajo pratim vas vec duze vrjeme sta sve pisete u vezi ronalda ima vas koji ste duhoviti i tim momcima svaka cast ali ono sto me ne rvira je sledece nazivi tipa cigan i prica oko brijanja nogu cupanja trepavica i tome slicno i postavljanje ronaldovih slika ne moj dame pogresno svatite ali stvarno ste pretjerali i molim vas vratimo se nasoj reprezentaciji a ronalda malo popustite ne vrti se oko njega cijeli svijet
Joj kako su opasni ovi internet huligani 

Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- Principatus
- Kontakt:
Pogledao sam ovaj docek Portugalaca.
Veoma jadno.
Veoma jadno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.