BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

Cartman
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la Cartman » 09 nov 2011, 22:11

Sta je ovaj predsjednik saveza izjavio da su ponovo ulozili neku zalbu na teren? Pise na record.pt, toliko sam skuzio od prevoda na googleu. Jesu tvrdoglavi u pm.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 09 nov 2011, 22:12

Ja šta ljudi napisaše o Ronaldu,nekom dobar,ovom nije pejgamber,treći brije noge......ma neka nam ovog foruma ..ja se pravo odmorim ,nasmijem....ipak treba momku iskazati poštovanje,da je dobar,dobar je nema šta...ali i on je samo čovjek.Puno je tu znoja,krvi proliveno da bi Ronaldo bio Ronaldo..

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 09 nov 2011, 22:12

skyisthelimit je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:koji im je qrac trebao s onim povicima Messi, Messi jebbo ih Messi...Ovako Cristiano dobija samo dodatni motiv protiv nas...Nema sta, svaka nam cast jesmo papci :| i ne zasluzujemo Euro
cuj ne zasluzujemo euro :O :O e jesi mi bistar. mi da zbog par povika mesi, mesi ne zasluzujemo euro. eh svasta ces procitati.

zasluzuju nasi igraci Euro i sve pohvale, ali mi kao nacija ne zasluzujemo da nas reprezentativci obraduju
pa ko zasluzuje ako ne ovaj nas napacen narod. sta nas drugo moze obradovat osim reprezentacije ? :roll: ljudi nasi zanemaruju sve ostale probleme zbog reprezentacije, zadnje marke se daju da bi se islo na tekmu i mi ne zasluzujemo. eh svasta boze, svasta.

Muris91
Kontakt:

Post Postao/la Muris91 » 09 nov 2011, 22:13

Sta ste sv izapeli oko toga sto neko komentarise ronalda licno ne volim ga al dobar je igrac i ne dolazi vamo svaki dan i logicno je da bude malo sprde oko njega ohladite malo

Mesut
Kontakt:

Post Postao/la Mesut » 09 nov 2011, 22:14

CSIBilinoPolje je napisao/la:Kakvi ste vi navijači Bosne a klanjate se Ronaldu.Ma ya trebali su mu crveni tepih prostrijet kad je dolazio i svi se naguzit mu :evil:
Ako pratim medije port. Bola i Record ne znaci da se klanjamo Ronaldu, pa volio bi da se povrj. sutra i da ne igra uopce kao i Pepe..ako mislis da nije to bolje za nas, onda neznam :lol:
T-MAC je napisao/la:
ovde je nekima ronaldo bitniji od nase citave repke...i gle cuda,to su uglavnom simpatizeri reala
Simpatizer Barce...decko ohladi jaja ako imas kompleks prema C.Ronaldu tvoj problem, nego ja znam sta moje srce zeli..i pogledaj avatar mi.

Inshallah
Zadnja izmjena: Mesut, dana/u 09 nov 2011, 22:16, ukupno mijenjano 2 puta.

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 09 nov 2011, 22:14

Ne ide mi nikako u glavu kako NAMA, drzavljanima BiH, Bosancima, mogu biti drazi potomci izbjeglih Spanjolskih cigana nego nas Dzeko,Ibisevic,Pjanic,Pandza,Spahic,Miske,Salihovic itd...

pa idite lagano pred abasadu Portugala i podnesite zahtjev za promjenu drzavljanstva. Fuj izdajnici naroda !
Hebo vas Ronaldo a i vi njega :shock:
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 09 nov 2011, 22:15

jasmin10 je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:koji im je qrac trebao s onim povicima Messi, Messi jebbo ih Messi...Ovako Cristiano dobija samo dodatni motiv protiv nas...Nema sta, svaka nam cast jesmo papci :| i ne zasluzujemo Euro
cuj ne zasluzujemo euro :O :O e jesi mi bistar. mi da zbog par povika mesi, mesi ne zasluzujemo euro. eh svasta ces procitati.

zasluzuju nasi igraci Euro i sve pohvale, ali mi kao nacija ne zasluzujemo da nas reprezentativci obraduju
Moja nacija je zasluzila slavlje, neznam o kojoj ti pricas. :evil:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 09 nov 2011, 22:15

Topovski spremni.
Čelik Zenica 1945

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 nov 2011, 22:16

Kakav Ronaldo,strpat ce ga Mravac u mali djep.
@Nimla u koje doba bacas??
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 09 nov 2011, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 09 nov 2011, 22:16

Ja mislim da smo ih jednostavno trebali ignorisat pri ovom dolasku. Jednostavno, da se osjećaju manje važnim. Al' ne bi mi bili mi kad ne bi neku provokaciju uputili i sl.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 09 nov 2011, 22:16

[youtube][/youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Han!$;Lfc, dana/u 09 nov 2011, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 09 nov 2011, 22:16

jasmin10 je napisao/la:

Ti ne zaslužuješ biti dio ove nacije. Provociraju se protivnici svugdje u svijetu, pa u cemu je problem ako i mi to radimo, naravno u granicama normalnog

CSIBilinoPolje
Kontakt:

Post Postao/la CSIBilinoPolje » 09 nov 2011, 22:17

Glupi su mi ovi komentari tipa nezaslužujemo na EP zašto?????????????????? Šta portugalci rade sve i Francuzi i ostali pa su opet gotovo na svakom EP i SP a šta smo mi dobili što smo se fino ponašali ?? racKu eto šta.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 nov 2011, 22:17

Dushi_Rob je napisao/la:Ne ide mi nikako u glavu kako NAMA, drzavljanima BiH, Bosancima, mogu biti drazi potomci izbjeglih Spanjolskih cigana nego nas Dzeko,Ibisevic,Pjanic,Pandza,Spahic,Miske,Salihovic itd...

pa idite lagano pred abasadu Portugala i podnesite zahtjev za promjenu drzavljanstva. Fuj izdajnici naroda !
Hebo vas Ronaldo a i vi njega :shock:
Ko je izjavio da su drazi? Ali evo ja licno imam ogroman respekt prema Ronaldu, i mislim da je preslo sve granice vrijedjanje njega i njegove familije. Pa niste djeca. I svi ostali koji ga "podrzavaju" su samo rekli da je to veliki sportista i odlican fudbaler. Zelim mu sve najgore do sljedece srijede, ali to ne znaci da cu mu sad psovat itd.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 09 nov 2011, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 09 nov 2011, 22:17

Dylan Dog je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:ovde je nekima ronaldo bitniji od nase citave repke...i gle cuda,to su uglavnom simpatizeri reala :roll:
Od tebe sam iskreno ocekivao da si covjek sirih vidika.

Dakle,svim srcem zelim da prodje BiH,da Ronaldo ne ode na euro,ali mislim da je ovo uzvikivanje "Messi Messi" obicno nepotrebno preseravanje,jeli to toliko tesko shvatiti :roll:
nisi me dovoljno upoznao :mrgreen:

a gle sta mene nervira...zasto se samo osudjuju nasi postupci,i eto osudjujemo sami sebe..sami sebe omalozavamo..
ako moze cjeli svijet provocirat,skandirat,skakat,lupat,pucat i sta ja znam vec zasto ne mozemo mi...zasto to mora smetati nama...

cuj povikivali messi messi...pa nek su,treba se sluzit svim sredstvima da se dokopamo vise tog prvenstva :evil:
da mi brat igra protiv repke otis'o bi i provocir'o,i sta ja znam vec...
zar vise nismo naucili da postenjem nismo nigdje dospjeli,uvijek se nesto posteni pravimo pa pusimo na kraju...
:roll:
treba ponekad i zube pokazat i bit djubre...boli mene neka stvar sta ce portugalac rec kako je docekan u bosni,samo je prvenstvo bitno...onaj napisa treba ronalda docekat kao gospodina,pa ebote,nije dos'o na kampovanje...
eh to meni smeta,sto sami sebi nesto podbacujemo,iako to cijeli svijet radi ;) ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 09 nov 2011, 22:17

Bezveze uzvikivali Messi Messi , bolje da su Irina Irina :mrgreen: , nije uopšte loša ;)

slika

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 09 nov 2011, 22:17

draga moja rajo pratim vas vec duze vrjeme sta sve pisete u vezi ronalda ima vas koji ste duhoviti i tim momcima svaka cast ali ono sto me ne rvira je sledece nazivi tipa cigan i prica oko brijanja nogu cupanja trepavica i tome slicno i postavljanje ronaldovih slika ne moj dame pogresno svatite ali stvarno ste pretjerali i molim vas vratimo se nasoj reprezentaciji a ronalda malo popustite ne vrti se oko njega cijeli svijet

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 09 nov 2011, 22:18

U 01:14 :mrgreen:
Čelik Zenica 1945

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 09 nov 2011, 22:18

Joj kako su opasni ovi internet huligani :lol:
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 nov 2011, 22:18

Pogledao sam ovaj docek Portugalaca.

Veoma jadno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.