Mesut je napisao/la:Jadno.....OUVIRAM-SE ALGUNS GRITOS POR MESSI
Evo ga![]()
http://www.record.xl.pt/Futebol/selecoe ... _id=725962" onclick="window.open(this.href);return false;
CIGANO

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Mesut je napisao/la:Jadno.....OUVIRAM-SE ALGUNS GRITOS POR MESSI
Evo ga![]()
http://www.record.xl.pt/Futebol/selecoe ... _id=725962" onclick="window.open(this.href);return false;
Da nije Mevlid ?Omerbavarac je napisao/la:Vec su poceli belaji.
Jedan pripadnik specijalnih snaga MUP-a totalno je izgubio živce, pa je mahajući sa puškom tjerao djecu i mališane da se sklone sa lica mjesta!?
Perverzan si, ohladi mali...Idi izdr.kaj na njega pa onda opet dodji na forum hebo te on
sta ste zapeli ko ja de Pejgamber sisao sa nebesa i stig´o u Bosnu, nek i dalje brije svoje nogice i **** se po svijetu.Al zapamti da ce EP 2012 gledat na TV
Kao eto nikad nigdje nisu provocirani protivnici i nikad do sad Ronalda nisu izazivali Mesijem, tek smo se mi Bosanci tog sjetiliskyisthelimit je napisao/la:koji im je qrac trebao s onim povicima Messi, Messi jebbo ih Messi...Ovako Cristiano dobija samo dodatni motiv protiv nas...Nema sta, svaka nam cast jesmo papcii ne zasluzujemo Euro
cuj ne zasluzujemo euro :O :O e jesi mi bistar. mi da zbog par povika mesi, mesi ne zasluzujemo euro. eh svasta ces procitati.skyisthelimit je napisao/la:koji im je qrac trebao s onim povicima Messi, Messi jebbo ih Messi...Ovako Cristiano dobija samo dodatni motiv protiv nas...Nema sta, svaka nam cast jesmo papcii ne zasluzujemo Euro
Mozda rodjak ili neka bliza rodbina, Mevlid trenutno nije u stanju.Emir ZENICA je napisao/la:Da nije Mevlid ?Omerbavarac je napisao/la:Vec su poceli belaji.
Jedan pripadnik specijalnih snaga MUP-a totalno je izgubio živce, pa je mahajući sa puškom tjerao djecu i mališane da se sklone sa lica mjesta!?
fali ti jos slika portugala na avataruMesut je napisao/la:Perverzan si, ohladi mali...Idi izdr.kaj na njega pa onda opet dodji na forum hebo te on
sta ste zapeli ko ja de Pejgamber sisao sa nebesa i stig´o u Bosnu, nek i dalje brije svoje nogice i **** se po svijetu.Al zapamti da ce EP 2012 gledat na TV
Pejgamberhelem pa i Dzeko, Salihovic i ostala raja briju noge . a isto čupaju obrva.
Hajd da mu se dzuturile naguzimo pa da nas ubode.... hocemol jos nosat "duga" zastavu. ???skyisthelimit je napisao/la:koji im je qrac trebao s onim povicima Messi, Messi jebbo ih Messi...Ovako Cristiano dobija samo dodatni motiv protiv nas...Nema sta, svaka nam cast jesmo papcii ne zasluzujemo Euro
Mah, ne samo da ne zasluzujemo euro, nego ne zasluzujemo ni ovaj vazduh koji udisemo. Cuj provocirali protivnika, sramota!!!!skyisthelimit je napisao/la:koji im je qrac trebao s onim povicima Messi, Messi jebbo ih Messi...Ovako Cristiano dobija samo dodatni motiv protiv nas...Nema sta, svaka nam cast jesmo papcii ne zasluzujemo Euro
jasmin10 je napisao/la:cuj ne zasluzujemo euro :O :O e jesi mi bistar. mi da zbog par povika mesi, mesi ne zasluzujemo euro. eh svasta ces procitati.skyisthelimit je napisao/la:koji im je qrac trebao s onim povicima Messi, Messi jebbo ih Messi...Ovako Cristiano dobija samo dodatni motiv protiv nas...Nema sta, svaka nam cast jesmo papcii ne zasluzujemo Euro
Svaka ti cast prijatelju! Drago mi je da ima ljudi koji ovako razmisljaju i koji pucaju od optimizma. Kamo srece da sam i ja kao ti...Dushi_Rob je napisao/la: idi izdr.kaj na njega pa onda opet dodji na forum hebo te on![]()
Moggiano je napisao/la:fali ti jos slika portugala na avataruMesut je napisao/la:Perverzan si, ohladi mali...Idi izdr.kaj na njega pa onda opet dodji na forum hebo te on
Pejgamberhelem pa i Dzeko, Salihovic i ostala raja briju noge . a isto čupaju obrva.
Od tebe sam iskreno ocekivao da si covjek sirih vidika.T-MAC je napisao/la:ovde je nekima ronaldo bitniji od nase citave repke...i gle cuda,to su uglavnom simpatizeri reala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.