Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Re: Chat
daBogda ne dobio sal ,a ja ti tamam htio prodati onaj 

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Šta je to uradio Justin Bieber pa će ga zamrziti ostale djevojke?
Kako me samo smaraju ovi što postavljaju neki klip na fejsu.

de ne sluti je,bote !Emir ZENICA je napisao/la:daBogda ne dobio sal ,a ja ti tamam htio prodati onaj

Ja sam fino MOLIO,MOLIO a ti picok neces

||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- harebianconero
- Kontakt:
Kako me iznerviraju, dodje mi da im svima u komentaru yebem nestoOTNYS_YNWA je napisao/la:Šta je to uradio Justin Bieber pa će ga zamrziti ostale djevojke?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Na stranu o muzickim ukusima o kojima se ne raspravlja(ne slusam doticnog da bude jasno),nikako mi nije jasno zasto je pojedincima toliko stalo da ga vrijedjaju,ismijavaju itd..Pa ja na youtube odem da poslusam neku pjesmu npr.Halida Beslica a dole u komentarima se raspravljaju o penisu Justina Biebera
Fakat mi nije jasno zasto su ljudi toliko optereceni drugima i toliko iskompleksirani..

Fakat mi nije jasno zasto su ljudi toliko optereceni drugima i toliko iskompleksirani..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.facebook.com/aldino.pjevac?sk=wall" onclick="window.open(this.href);return false;
Dylane zato što su vrijednosti otišle u kontejner,zato je to tako. Uostalom 78% današnjih mladih naraštaja ima problema sa poremećajem kičme zbog konstantnog sjedenja za računarom.Dylan Dog je napisao/la:Na stranu o muzickim ukusima o kojima se ne raspravlja(ne slusam doticnog da bude jasno),nikako mi nije jasno zasto je pojedincima toliko stalo da ga vrijedjaju,ismijavaju itd..Pa ja na youtube odem da poslusam neku pjesmu npr.Halida Beslica a dole u komentarima se raspravljaju o penisu Justina Biebera![]()

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Emir ZENICA
- Kontakt:
A nije los sal jarane,pronosao sam ga par putaLudLo 4 je napisao/la:
de ne sluti je,bote !![]()
Ja sam fino MOLIO,MOLIO a ti picok neces

Volim te Celik ! ! !
- harebianconero
- Kontakt:
Dylan Dog je napisao/la:Na stranu o muzickim ukusima o kojima se ne raspravlja(ne slusam doticnog da bude jasno),nikako mi nije jasno zasto je pojedincima toliko stalo da ga vrijedjaju,ismijavaju itd..Pa ja na youtube odem da poslusam neku pjesmu npr.Halida Beslica a dole u komentarima se raspravljaju o penisu Justina Biebera![]()

A ja nisam govorio da ja imam sad nesto protiv njega, a ne gotivim ga, nego me nerviraju svi stavljaju statuse ''yebo vas justin'' ''dosadni ste sa justinom -.-'' i svi to isto stavljaju, e to je mene iznerviralo

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
-
- Kontakt:
jasmin10 je napisao/la:http://www.facebook.com/aldino.pjevac?sk=wall
ne vidim te komentare,nebitno,nije on normalan ako je to pisao,osobito na fb,žena te prevarila,**** je,budi dostojanstven,vidim smeta mu izgleda što ga je prevarila sa jevrejom,to je stvarno neoprostivo,grijeh svih grijehova
[youtube][/youtube]
Kemaaleeeeeeeeeeeeeeeee
Kemaaleeeeeeeeeeeeeeeee
Ljudi je li iko od vas dobio zaušnjake,ozbiljno pitam? Čujem da su se pojavili u jednom dijelu BiH?
ako ti ja dadnem iza ušiju, dobićeš baš zaušnjakeradoja je napisao/la:Ljudi je li iko od vas dobio zaušnjake,ozbiljno pitam? Čujem da su se pojavili u jednom dijelu BiH?

otkud ti ta info.?

Ma predobar,prico' sam ti koliko sam ga trazio,ali eto,nadam se da je gollum kupio !Emir ZENICA je napisao/la:A nije los sal jarane,pronosao sam ga par putaLudLo 4 je napisao/la:
de ne sluti je,bote !![]()
Ja sam fino MOLIO,MOLIO a ti picok necesNadam se da cu u petak dobiti novu garnituru salova
![]()

||| FKZeljeznicar |||
Zmija ti jezik pregrizla.Plivadon je napisao/la:ako ti ja dadnem iza ušiju, dobićeš baš zaušnjakeradoja je napisao/la:Ljudi je li iko od vas dobio zaušnjake,ozbiljno pitam? Čujem da su se pojavili u jednom dijelu BiH?![]()
otkud ti ta info.?daj nam izvor

Više od 900 prijavljenih slučajeva zaušnjaka na području Istočnog Sarajeva. Izvora je više,ne želim promovisati.

- Emir ZENICA
- Kontakt:
Na Palama ih ima ,u Zenici znam da nema.Ali Pale su 100% i mozda po jos koji slucaj negdje drugo ali sitno 

Volim te Celik ! ! !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Dođe mi da slomim TV kada ovo vidim, kako me samo iritira.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Hoće li ko od ovih Sarajlija sutra na ove proteste zbog poskupljenja? 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Svi na proteste sutra!
Ja kada vidim onu "oprostite,vi sigurno trazite pervol" pozelim nekoga pocet davit 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na: