Juventus je vjera.
Hvala na gostoprimstvu svima vama navijačima Juvea.
Što se tiče ove digresije u vezi Nedveda,šta znam Miloš je prošle sezone treba i to reći bio naš glavni igrač,dakle kad nije išlo naš Juve,treba istrpiti ove njegove loše partije,nemoguće da je sav onaj ofanzivni potencijal nestao. Sjetimo se da je odbio dakako veću platu koju mu je nudio City,zato što je bio svjestan veličine torinskog giganta.
Mi kao navijači našeg Juvea moramo znati cijeniti igrače koji su bili dobri i onda kad nije ništa išlo kako treba.
Naravno da je Pavel dao mnogo našem Juveu,ali istovremeno ne trebamo podcjenjivati Milosa,nadam se da će i on od decembra već biti za 20% konkretniji i abd uskoro davati golove za pobjede.
Meni sve ovo se super čini do sad,kažem mogli smo više bodova u malim mečevima uzet,al šta je tu je. Štoper mora biti pojačanje pravo koje će odma izborit startno mjesto i mislim da smo rješili gorući problem.
Rhodolfa
Mislim da se radi o igraču koji je igrao i za kijevski Dinamo koju sezonu,a došao iz brazilske lige za finu svotu novca,ako se ja pitam ne bi ga doveo ni u naše rezerve,al dobro vidjećemo.
FORZA JUVE!